Sayfa 4 / 13 İlkİlk ... 23456 ... SonSon
91 ile 120 arası toplam 384 sonuç

Konu: FM 2014 - Araştırma Hakkında Eleştiri Başlığı

Bence Burak yılmaz son yıllarda son vuruşlarını ve kafa vuruşlarını gözle görülür bir şekilde değiştirdi 1 aylık performansına göre oyunda şekil alması beklenemez

Nesil
    2007
    Yer
    Raccoon City

biri Burak'in profilini koysada biz beta sahibi olmayanlar bi gorebilsek keske , varmi bir babayigit ?

Quote Originally Posted by perpetua View Post
    Portekizlilere soylemistik bu adamin sozlesmesinin fesh edildigini ama nedense bir turlu tekrar kiralamislar.

Duzelttirecegim.
    Beşiktaşla ilgili 3 sorum daha var

1- Muhammed in neden gücü 2

2- İsmail in sakatlık süresi

3-Beşiktaş ın Trabzonspordan transfer ettiği 1995 li Batuhan Bilgiç neden oyunda yer almadı ?

Dikkate değer bir oyuncu olduğunu düşünüyorum

Alt kategorilerde
    Trabzonspor da 2009 da 29
    2010 da 16
    2011 de 17
    2012-13 de Beşiktaş formasıyla 14 gol attı

Nesil
    2003

Quote Originally Posted by excellency23 View Post
    burak bi önceki sezon daha az maç oynamasına rağmen daha fazla gol atmıştı buna rağmen finishing te 3 puanlık iyileştirme yapılmış. ayrıca puanlar verilirken istatistiklere göre mi veriliyor, o da epey ilginçmiş. almeida nın bitiricilik drogba dan daha iyi o zaman. ki almeida nın ayakla attığı gol bi elin parmaklarını geçmez.

burak beşiktaş'ta da trabzon'da da gs'de de pozisyon kaçıran bi oyuncuydu, hala öyle. plasesi de kuvvetli falan değil. beşiktaş maçının ilk yarısında tolgaya atmaya çalıştığı plaseyi izleyerek çok net fikir edinebilirsiniz. sağ çaprazdan girdiği zaman yakın direğe plase atarak epey gol attı ama kesinlikle bitirici bi oyuncu değil burak. 13-14 hakettiği değer olur bence.

ayrıca emre çolak geçen sezon öncesi 2 tane hazırlık maçında iyi oynadı diye çok üstün bi profil yapılmıştı, hala da öyle. küçük robben mübarek. düzeltilmesi gerek.
    Oyunu en son hangi yilda oynadin bilmiyorum ama Burak'in bitiriciligi gecen sene 17 idi. Hatta 2012 yilinin Ocak ayinda 17 oldu ve FM 2013'te de devam etti.

3 puanlik iyilestirmeyi nerede gordun, nerede okudun bilmiyorum cunku Burak'in bitiriciligi Trabzonspor'da oynarken ve 30 golu gectigi sezon 17'ye cikmisti.

Gectigimiz sezon ise o sezondan daha az sut atan, ama attigi sut basina daha cok gol atan bir oyuncu oldu.

Emre Colak mevkisinin en iyi 658'inci oyuncusu. Robben mevkisinin en iyi oyuncusu. Karsilastirmayi cok da anlayamadim.

Bilal Kisa da Robben, Haris Medunjanin'de Iniesta olmus o zaman.

Nesil
    2003

Quote Originally Posted by kapalicarsi View Post
    Beşiktaşla ilgili 3 sorum daha var

1- Muhammed in neden gücü 2
    Daha yeni yeni mac oynuyor. Eminim devre arasina kadar bu sezon yaptiklari daha verimli bir sekilde degerlendirilebilecektir. Alt yapida iyi olmak ile A takimda iyi olmak arasinda biraz fark var.

2- İsmail in sakatlık süresi
    Devre arasina kadar olmayacagi konusunda bilgi almistim ama galiba biraz daha erken donebilecekmis. Bir sonraki yamada duzeltilir.

3-Beşiktaş ın Trabzonspordan transfer ettiği 1995 li Batuhan Bilgiç neden oyunda yer almadı ?

Dikkate değer bir oyuncu olduğunu düşünüyorum

Alt kategorilerde
    Trabzonspor da 2009 da 29
    2010 da 16
    2011 de 17
    2012-13 de Beşiktaş formasıyla 14 gol attı
    Oyunculari veritabanina profesyonel sozlesme imzaladiktan sonra ekliyoruz.

Nesil
    2003

Quote Originally Posted by izmer96 View Post
    biri Burak'in profilini koysada biz beta sahibi olmayanlar bi gorebilsek keske , varmi bir babayigit ?
    Oyuncu profilleri asagidaki baslikta paylasiliyor.

http://forum.turksportal.net/vb/show...=116812&page=3

Nesil
    2007
    Yer
    Raccoon City

@perpetua , tesekkurler simdi gordum , bu arada sadece forumda arkadaslarin yayinladigi profilleri gorebildim ama cok iyi is cikarmissiniz bu sezon onceki sezonlarda bende bazi arkadaslar gibi o olmamis bu olmamis diyordum ama bu sefer sanki herkesin hakki neyse mukemmel verilmis , emeginize saglik

Türkiye liginde fernandes dışında herkesin profiline tam not verdim tebrikler, başarılar.

Default Yusuf Erdoğan

Yusuf Erdoğan'ın gücü az olmuş sanki. Geçen yıl ikinci lig maçlarının yanında Fb ve Gs maçlarında da çok etkili ve sağlam oynadı. Ki hala diyorum fizik olarak yaştaşları içinde en sağlam oyuncu. Fizik kalitesi gerçekten üst düzeyde bana göre. Gücünün 2 verilmesi bence çok az olmuş. Hani en yakın kıyas olarak söyliyim, güç ve kuvvet olarak Salih Uçandan net olarak daha iyi.

http://fotocdncube.fanatik.com.tr/ne...4mm2515654.jpg

Nesil
    2007
    Yer
    Marmaris

Selçuk İnan'ın çevikliği 12 Umut bulut'un ki 11. Sizce doğru mu?

Nesil
    2003

Quote Originally Posted by mpaker66 View Post
    Selçuk İnan'ın çevikliği 12 Umut bulut'un ki 11. Sizce doğru mu?
    Umut belki 12-13 de olabilir. Ama cok daha fazla cikmasi gerektigini dusunmuyorum. Biraz fazla duz hatta giden, hizli giderken pek yon degistirebilen bir oyuncu izlenimini hic vermiyor bana.

Nesil
    2007
    Yer
    Marmaris

Quote Originally Posted by perpetua View Post
    Umut belki 12-13 de olabilir. Ama cok daha fazla cikmasi gerektigini dusunmuyorum. Biraz fazla duz hatta giden, hizli giderken pek yon degistirebilen bir oyuncu izlenimini hic vermiyor bana.
    Bnce o umut'un dribling yeteneğinin olmamasından süregeliyor. Umut eğer düz bi oyuncu olmasa umut'ta o çeviklik var bence. Yani dribling yapabilse yönde değiştirebilir. 13-14 olabilir çevikliği. Aynı zamanda selçuk inanında 10 olabilir.

Nesil
    2006
    Yer
    2 kıtada birden olandan;)

umutun çevikliğine hiç dikkat etmedim de çok hızlı bir oyuncu oldugu için çevik gözüküyor da olabilir

Nesil
    2007
    Yer
    artvin

oyun çok gerçekçi olmuş şu ana kadar ligde 6 maçta 4 beraberlik 1 malubiyet almış Galatasaray oyunda 17 haftadır berabere bile kalmıyor..perpetua yarattığın ve abarttığın eserinizle gurur duyabilirsiniz hiç bu kadar bir takımın dengesiz bir şekilde abartıldığının bir örneğini görmemiştik ve hiç bu kadar yanılmamıştır bir araştırmacı....ağır ama gerçek biir eleştiri turuncu admin galatasarayı tek kelime ile uçurmuşsun....
    Last edited by OMANA : 18.Ekim.2013 at 01:15
    BÖBÜRLENME PADİŞAHIM SENDEN BÜYÜK ALLAH VAR

Geçmişini iyi bil ki, geleceğe sağlam basasın.
    Nereden geldiğini unutma ki, nereye gideceğini unutmayasın...”
    Şeyh Edebali

Nesil
    2006
    Yer

ooo omana başgan teşrif etmiş konunun rengi geldi şimdi

ömer abi sneijder in soğukkanlılık konusunda sıkıntısı var gibi geliyor bana sen ne düşünüyorn acaba?

Nesil
    2007
    Yer
    Marmaris

Umut Burak'tan daha çevik bi oyuncu. Burak'ın vucüd yapısı zaten çevik olmasını engelliyor ki. Adamda ki vucudda dizinin ordan boğazında kadar düz bi odun yerleştirmişsin gibi. Neyse konumuz Burak değil.
    Umut çevik gerçekten Ama FM çevikliği dribling yaparken çok yön değiştirme olarak tanımladığı için bunu çok göremiyoruz Umut'ta.
    Ayrıca Umut'un O kadar yeteneksiz bi oyuncu olduğunu da düşünmüyorum Mesela dribling 12 olabilir. First touch 12 olabilir. Pas 12 olaiblir. Ben umut'ta ki problemin soğukkanlılk karar verme olduğunu ve bu sorunlardan ötürü yetenklerini yansıtamadığını düşünüyom.

Nesil
    2006
    Yer

yok abi umut a 12 first touch verilcekse kapatıp gidelim dükkanı adam süzme kalas

Nesil
    2007
    Yer
    Marmaris

Quote Originally Posted by OMANA View Post
    oyun çok gerçekçi olmuş şu ana kadar ligde 6 maçta 4 beraberlik 1 malubiyet almış Galatasaray oyunda 17 haftadır berabere bile kalmıyor..perpetua yarattığın ve abarttığın eserinizle gurur duyabilirsiniz hiç bu kadar bir takımın dengesiz bir şekilde abartıldığının bir örneğini görmemiştik ve hiç bu kadar yanılmamıştır bir araştırmacı....ağır ama gerçek biir eleştiri turuncu admin galatasarayı tek kelime ile uçurmuşsun....
    Tüm takımların gerçektei puanları alabiliceği bi oyun yapılsın adı oyun olmaz zaten onun.
    Oyunda acaba Galatasaray'da ki sene başından beri ki sorunlar var mı? Bu gerçekte Galatasaray'ı etkilemedi mi?
    Oyunda mancini baştan başlıyo. Eğer mancini baştan başlasadı nerden bileceksin belki galatasaray 17 haftadır berabere bile kalmayacaktı?

Nesil
    2007
    Yer
    Marmaris

Quote Originally Posted by ForCimbom View Post
    yok abi umut a 12 first touch verilcekse kapatıp gidelim dükkanı adam süzme kalas
    Abi Umut Burak'tan daha az kalas bi oyuncu emin ol

Nesil
    2011
    Yer
    adana

Pes fifa filan oynadıysanız da bu böyledir kadrodaki isimler lig standartlarının üstünde ama gerçeğe yansımıyor sadece herhalde fenerbahçeyi yönetiyorsunuz eğer siz olmasanız da bu 2 takım diğer takımlara fark atabilecek potansiyeli var

Nesil
    2007
    Yer
    artvin

forcimbom kardeşim başlık açıldığından beri tüm tartışmanın Galatasaray üzerinden yapılması tasadüf değil yoksa kimsenin takımının iyiliğinden yakındığımız yok 2 sene yarım sezon oynadım elbette tesadüf olabilir ama ilk sezonla paralel olmakla birlikte size galatasarayın lgdeki halini söyleyim ilk sezon 17 maç 16 galibiyet 1 malubiyet oda hep mağlup olduğu yerde

ikinci sezon 17 maç 16 galibiyet 1 beraberlik ....oyuncular drobga: 21 maç 16 gol, burak 15 maç 10 gol daha fenası : emre çolak 12 maç 10 gol.., hattaa sabri 8 maç 2 gol...bu arada umut 3 maç 3 gol snieder :20 maç 8 gol..vs vs.. Danny dahil tam 9 oyuncu 2 sezondur 7,,50 ortalamanın üstünde oynuyor..bu kadar tesadüf olmaz oturup efendim falanın driplingi 2 puan az olmalıydı filanın dayanıklığı 15 olmalıydı tartışmak bile gereksiz daha büyük resme bakınca terim gitmiş yerine yeni bir hoca gelmiş takım hiç zorlanmadan patır patır her maçını kazanamaz bu biraz düşünülmeliydi ama sanki terim varmış gibi davranılmış türkiye ligi içerde dışarda canınızın istediği gibi maç kazandığınız bir lig değil burası ne ispanya nede Galatasaray Barcelona...

Şeyh Edebali

Nesil
    2008
    Yer
    Balıkesir

forcimbom kardeşim başlık açıldığından beri tüm tartışmanın Galatasaray üzerinden yapılması tasadüf değil yoksa kimsenin takımının iyiliğinden yakındığımız yok 2 sene yarım sezon oynadım elbette tesadüf olabilir ama ilk sezonla paralel olmakla birlikte size galatasarayın lgdeki halini söyleyim ilk sezon 17 maç 16 galibiyet 1 malubiyet oda hep mağlup olduğu yerde

ikinci sezon 17 maç 16 galibiyet 1 beraberlik ....oyuncular drobga: 21 maç 16 gol, burak 15 maç 10 gol daha fenası : emre çolak 12 maç 10 gol.., hattaa sabri 8 maç 2 gol...bu arada umut 3 maç 3 gol snieder :20 maç 8 gol..vs vs.. Danny dahil tam 9 oyuncu 2 sezondur 7,,50 ortalamanın üstünde oynuyor..bu kadar tesadüf olmaz oturup efendim falanın driplingi 2 puan az olmalıydı filanın dayanıklığı 15 olmalıydı tartışmak bile gereksiz daha büyük resme bakınca terim gitmiş yerine yeni bir hoca gelmiş takım hiç zorlanmadan patır patır her maçını kazanamaz bu biraz düşünülmeliydi ama sanki terim varmış gibi davranılmış türkiye ligi içerde dışarda canınızın istediği gibi maç kazandığınız bir lig değil burası ne ispanya nede Galatasaray Barcelona...
    Fenerbahçe' nin de galibiyet - mağlubiyet, oyuncu gol istatistiklerini verir misin rica etsem
    Football is simple,but Football Manager is not

Nesil
    2007
    Yer
    artvin

tabi hocam 17 maç 12 galbiyet 3 beraberlik 2 malubiyet, ...en iyi oynayan sow 15 maç 11 gol kuyt 16 maç 7 gol böyle ..kabaca birde defansta alver gerçekten üst düzey..

Şeyh Edebali

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Gökhan Zan'ın profilinde iyileştirme yapılabilir bence biraz.

Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
    Futbolcu Bilgileri
    Oyuncu profillerini buraya tıklayarak görebilirsiniz.

Nesil
    2003

Simdiye kadar bu veritabani ile 20 tane ayri oyun actim. Her biri ile 2 defa ilk sezonu oynattim. Yani ilk sezonu toplam 40 defa oynattim.

Bir tanesinde Galatasaray boyle bir seri yakalamadi. Senin sansin mi desem... artik ne desem bilemiyorum.

Su oyunu bir yere yuklersen sevinirim. Goz atmayi cok isterim.

Nesil
    2013
    Yer
    Budapeste

Gökhan Zan'in caliskanlik 14-15 seviyesine cekilebilir bence cünkü o kadar mac oynamayip kendini hazir tutan bi oyuncu. Vücut zindeligi de 1-2 tik artsa iyi olabilir eskisi kadar cabuk sakatlanmiyor daha dogrusu uzun sakatligi olmuyor. Konsantrasyon 12 falan olabilir cogu oynadigi macta oyundan koptugunu görmedim. Önemli maclar özelligi kac bilmiyorum ama 2 sene önceki FB ile oynanan playoff olsun Real Madrid Juve maclari olsun sifir hata ile oynadi bence. Büyük maclarda tecrübesi ile cok fayda sagliyor.

Nesil
    2006
    Yer

çalışkanlık saha içerisi için geçerli bir özellik ne kadar çabaladığı efor sarfettiği vs.

senin dediğin profesyonellik o da gizli özellik bilmiyorz kaç oldugunu ama gerçekten yüksek olmalı sanırım

Surda objektif yorum yapan bir uye gorsem disimi kırıcam

Fenerbahceliler Gaatasaray ın sisirilmesinden sikayetci
    Galatasaraylılar hemen takımlarını savunma derdin de
    arastırmacıların da supersonık arastırma ve oyuncu degerlerını hakkıyla vermesını beklemeyın cunku kısıden kısıye yorum farkı ortaya cıkacaktır arkadaslar bunda cok fazla abartılıcak bısey yok...

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

bende nedense alper orta sahadan alıp yardırıp yardırıp gol atıyor 2 yada 3 maçta bir böyle golü var fm 2013 tede böyleydi 2014 tede böyle messi mübarek

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul

Konuyu doğru yere mi açtım bilmiyorum ama Dünya Kupası elemeleri fikstürü sonuçlar tamamen rastgele yapılmışı sadece Türkiye'nin grubunu bildiğim için diğerleri hakkında bir fikrim yok.Umarım bu hata düzeltilir.

Sanırım diğer grupların fikstürü sonuçları rastgele olmuş.
    Last edited by hasanonder : 18.Ekim.2013 at 02:03 Reason: Edit

Sayfa 4 / 13 İlkİlk ... 23456 ... SonSon

Mesaj Yetkileri