Oyunu almayacağım bu sene diyordum ama dayanamayıp aldım. Şu ana kadar da pişman değilim.

Taktik ekranını beğendim. Eski haline getirilebiliyor mu bilmiyorum ama bu hali çok daha güzel. Mantıklı düşünürseniz gerçek hayatta da yaratıcılığın 15/20, pasın 10/20 olsun falan denmez; kısa pasla oynayın, alan daraltın falan denir bence. Tek problem bu sistemin maç motoruna nasıl yansıyacağı idi ki onu hala gözlemliyorum. Bence fena değil. Tabii çok az maç yaptım daha bakalım bir sezon falan geçsin de tam yorumlayabilirim. Ancak şu ana kadar istediklerimi yaptılar.

Maç motoru da fena olmamış. Söylenenlerden gollerin daha çok kanatlar ve varyasyonları ile gelmesi ve defansın nadiren saçmalaması dışında problem görmedim. Onları da normal karşıladım ben; abartılacak kadar olmuyor. Çok gol oluyor deniyor ama bende böyle bir problem de yok. 4 resmi maçın 2'si üst bitti; onlar da 2-1 ile derken 5. resmi maçı 3-2 kaybettim. Ancak skor normal; 2-1 gerideyken tek DC'ye dönmeyin. Çok pis kontra yapıyorlar; FM 2013'de pek olmuyordu.

Transfer sistemi de güzel gözüküyor. Aynı sayfada olması falan da zamandan tasarruf olmuş. Skin falan da beğendim.

Kısaca FM 2013'e bakarak bayağı iyi görünüyor şimdilik.

Beğenmediğim kısımlara gelirsek; ilki sesler. Kuru gürültü. Yine açtım ve direk kapadım. Ve de performans. Bana göre gayet iyi bir bilgisayarım varken menü geçişlerinde bile bekleme yapabiliyor.

Kısaca ilk izlenimim olumlu Beta olmasına rağmen. Birkaç sezon ilerleyince de böyle diyebilecek miyim bilmiyorum