iyi iyi güç katar takıma
iyi iyi güç katar takıma
fatih terim'in,Aurelio’yu alması trihe geçmek için fb nin bazı oyuncularıda milli takımda sakatlandı ve bidaha sahalara dönemedi ama eğer gerçekten aldıysa helal olsun iyi seçim derim
Kardeş hüseyin den başka kim var o bölgede ?Originally Posted by jarosik_61
Mehmet Aurelio ben artık sizden biriyim diyor arkadaslar neden hala cok kötü bi durummus gibi gösterenler var ayrıca artık dünya futbolunda bu var kuranyi brezilya asıllı alman,Deco brezilya asıllı portekizli örnekleri cogaltabiliriz fakat aklıma ilk gelenler bunlar yani artık dünya futbolunda bu normal karsılanıyor bizim takılmamız gereken tek sey su Mehmet Aurelio da diger futbolcular gibi milli forma askıyla oynayacakmı ?
Fenerbahçe Cumhuriyeti
Millet aurelio milli takıma seçildi diye laf ediyor
Sen diğer takımlarına bişr bak
Voleybol bayan milli takımında bir rus var
Atletizm de elvan diye nereli olduğunu bilmediğim ama türk olmaığını bildiğim bir kız koşuyor
Halterde biz değilmiydik naim süleymanoğlunu bulgaristandan kaçırıp getiren biz değilmiydik.Onun başarılarıyla sevinen biz olmadıkmı.Halil mutlu yine aynı yabancı uyruklu
Tüm bunlar olurken amennada bir tek a milli futbol takımana futbolcu şeçerkenmi milliyetçiliğiniz tutuyor.
Kimileri italya diyo hep italyanları oynatıyor.Bir kez andrea pirlo arjantin asırlı bir futbolcudur
Bu olayın milliyetçilikle falan alakası yoktur.Eğer var diyorsanız siz 1990 lara falan inin naimden başlayın ondan sonra gelin aurelio ya laf söyleyin
Şu an ön libero mevkisinde en iyi apiiah dır sonra aurelio dur .Eğer sen başarılı olmak istiyorsun iyiyi seçeceksin
basket takımımızdakileri yazmamış bile arkadaş![]()
onlar aklıma gelmedi konuyu yazarken gelseydi onlarıda yazardımOriginally Posted by rectangle
Oynadığı mevkide, oynatılmazsa kazan kaldırma potansiyeline sahip adamlar var..Originally Posted by rectangle
Hem Milli Takım, hem de Galatasaray için zor bir tercih..
"Beşerin taptığı bir kendisinin heykelidir"
bana bir aday kadrosuynu görmek için link göndere bilirmisiniz?
Rüştü Reçber, Volkan Demirel, Can Arat, Mehmet Aurelio, Tuncay Şanlı, Tümer Metin (Fenerbahçe),
Tolga Seyhan, Orhan Ak, Arda Turan, Necati Ateş, Hakan Şükür (Galatasaray),
Gökhan Zan, İbrahim Toraman, Fahri Tatan (Beşiktaş),
Yıldıray Baştürk (Hertha Berlin),
Nuri Şahin (Borussia Dortmund),
Hüseyin Cimşir (Trabzonspor),
Hakan Arıkan (Ankaraspor),
Mehmet Topuz, Gökhan Ünal (Kayserispor),
Nihat Kahveci (Villarreal),
Fatih Tekke (Zenit),
Halil Altıntop, Hamit Altıntop (Schalke 04).
http://www.turksportal.net/futbolhab...-aciklandi.htm
inş milli takımıza faydalı olur. o bölgedeki sıkıntımızı Aurellio halldebilir... Ama bence kısa vadeli olması lazım. çünkü geriden Mehmet Güven geliyor![]()
Hayırlı olsun.Bide Nobre de Türk vatandaşı olmak istiyor
''NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE''
ne mutlu Türk doğana değil...ok?
herşeyi mükemmel yaptı harika oynadı ama maçtan çıkarken istavroz çıkarmasına sinir oldum üzerinde taşıdığı forma kolpa bir forma değil o koskoca AY YILDIZLI TÜRKİYE FORMASI.
O kadar da değil, din de mi değiştirsin adam?
başka zaman ne halt ederse etsinOriginally Posted by meddah
milli forma giyerken adam olsun,bu yaptığı cahilliktir,tepki alacağını biliyor
din ile milliyeti karıştırmayalım lütfen
her türk müslüman olacak diye bir kaide yok
Arkadaşlar bence kızmayın ama sizin yaptığınız cahilliktir. Adam Türk oldu, Türklüğüne laf edip oynayamaz dendi, şimdi de dinine mi laf ediyorsunuz. Türkiye Cumhuriyeti'nin anayasasında bu ülkenin dini İslam'dır mı yazıyor? Hayır. Bu konuda bence eleştirmek yanlış. orada Aurelio yaptığı işin sonunda şükürler olsun diyor, Ay Yıldız formaya yakıştığı gibi oynadığı için maçtan çıkarken duasını ediyor. Yani yapmacık davranmıyor içinden geldiği gibi yapıyor...
Adam Türk oldu, ben Türküm dedi Türklüğünü sorgulamaya kalktık, şimdi de dinini sorgulamayalım. Hiç bu ülkede annesi babası Türk ve Hristiyan olan yok mu? Hadi Aurelio'yu geçtim sizlerin tanımıyla gerçek Türk dediğiniz annesi babası Türk olduğu için Türk olan Bir hristiyan milli takımda böyle yapsa ona ne diyeceksiniz???
Artık o bir Türktür ve Milli Formayı da giymiştir. Hiç bir çıkarı olmamasına rağmen Milli Takımda her zaman yaptığı gibi mücadele etmiştir. Bize de buna saygı göstermek düşer....
"YÜCE ATATÜRK"
bencede böyle gereksiz yerlere takılmayın. Milliyeet le din ayrı şeylerdir
aslında zaten tartısılması gereken din veya sadece auerionun oynatılması deil. kingston da türk oldu johnson'da. ama aurelionun türk olusu ve ardınadan haluk ulusoyun acıklama yapması ve hemen susturulmasını tartısmamız lazım. biraz siyaset kokan bir durum
Football Manager 2006&2007&2008 Türkçe Dili Çevirmeni & Çevirmen Ekibi Yöneticisi - Turksportal Site ve Forumları Eski Yöneticisi
Katılıyorum zamınında Hakan Süşürden sonra en çok gol atan Lefter vardı buda Türkdü ama dini farklıydı müslüman olmayan Türk Futbolcumu olmasın şaçma olur.Originally Posted by meddah
Dün Aurelio gerçekten çok iyiydi.
...Eğer mücadele ettiğin noktaya varmayı ummuyorsan, mücadele edemezsin...
rezil köy takımı lüxemburg karşısında zorlanan Turkcell Süper Lig karmasını başka rakipler duman eder
sonrada nobre'yi çağırırlar sonra jaba'yı,bilmemneyi
brezilya a2 milli olarak değişir takımın adı
Türkiye Müslüman bir ülke değildir, laik bir ülkedir. Adamın dinine karışamazsınız! Nasıl ki o sizin dininize karışmıyorsa...
Bir tane yabancı futbolcu var diye mi bu tepkiniz? Turkcell SüperLig karması dediğin takımda Halil, Hamit, Nihat, F.Tekke gibi Avrupa'da oynayan isimler var. Mehmet Aurelio yabancı, gerisi Türk!
Mehmet Aurelio Malta maçına da ilk 11 başlayacakmış, F.Terim söyledi. Terim'i tebrik ediyorum, çok doğru iş yapıyor Mehmet Aurelio'yu alarak.
gerisi Türk olsa ne yazar
kapı açıldı,10 yıl sonra görürsün fransa gibi afrika karmasını
aurelio yu beğendim kendini gostermek istıyo heralde,terim nobreyi alır mı acaba
ya nobre alınmamlı o takım adamın kişiliğini sevmiyorum ve futboluylada faydalı olacağını sanmıyorum. geçen sene fenerbahçenin maçlarında gördük nasıl bir futbolcu olduğunu. bence aurelio yararlı olur ama bu burda kalmalı her önüne gelen Türk olmamalı
Yasada bulunan bir boşlukla şu anda 10-12 kişi Türk olacak gibi duruyor fakat bu yasanın değişeceğini düşünüyorum. Şu anda değiştirmezler olay olmasın diye ama mutlaka değişecektir ve öyle yok lig karması, yabancılar topluluğu olacağını hiç sanmıyorum.
Dün Aurelio oynadı. İkili mücadelelere girdi. Sakatlanabilirdi. Sakatlansa Fb de de oynayamayacak. Ama bunu düşünmedi o forma için mücadele etti hiçbir çıkarı olmadan. Bir Türk gibi. Şu anda geçmeyi düşünenlerden hiçbirinin Milli Takımda oynayacak kalitede olduğunu sanmıyorum. Ayrıca 12 kişi Türk oldu diyelim bizim lisanslı binlerde futbolcumuz var. Bu 12 kişi mi bizim Türklüğümüzü değiştirecek. Ben tekrar söylüyorum bunların arasında Milli Takımda oynayacak kalitede oyuncu yok. Olsa da o takım yine TÜRK MİLLİ TAKIMI'dır ve AY YILDIZ formadır. Onun için koşulsuz mücadele eden karşılık beklemeden elinden geleni yapan kim olursa olsun ben onu Milli Takım'da desteklerim....
"YÜCE ATATÜRK"
Iste bu nokta onemli.Aslinda ben aurellonun gelmesine sicak bakiyordum. Cunku orada oynayanin Huseyin oldugunu dusundukce kan beynime cikiyordu. Ama sonra bizimkilerin Nobreyi Mert yapmasi. Ve daha bir suru kulubun bu ise girmesi kafamda soru isareti cikarmadi degil. Korkum bu isinde civigi cikacak diyeOriginally Posted by Del Piero_10
Nobre'ye ihtiyaç yok, ama Aurelio'ya var. Aradaki fark bu. Şu an Türk Milli Takımının sol kanat sorunu var, Wederson Türk olursa bu mevkide o oynatılabilir.
Nobre yerine Nihat, H.Şükür, F.Tekke, G.Ünal, Necati, Ü.Karan, Tuncay gibi adamlar var.
ya dinini değiştirsin demiorum ama ay yıldızlı forma altında istavroz çıkaramaz.kimisi demişki her türk müslüman olmak zorunda değil demişsiniz ama bakın hristiyan olan türkleriin hepsi slavlaşmıştır her türk müslüman olmak zorundadır bakın gagavuz türkleri müslüman değildir ama slavlaşmıştır onlara kimse türk demiyor.bakın şu anda bütün türk devletleri müslümandır.yani herşeyin resmi olması gerekmez...Originally Posted by meddah