1 ile 30 arası toplam 67 sonuç

Konu: Genie Scout - Değerler

Hybrid View

Quote Originally Posted by mortalknight View Post
    İlk alıntıladıgınız mesajdaki içerik u19 kalecisiyle ilgiliydi.u19 kalecisinin potansiyelinin iyi yapılması gerektigi cunku u19 kalecisi oldugu vurgulanmış.

Ve birde Yusuf Erdogan örneği var.

Bende diyorumki madem alt kademe milli takımlarını referans olarak alıyorsunuz(Ki dogrudur almanızda lazım)

Buyrun şu bahsi geçen 3 oyuncunun milli takım performanslarını kıyaslayalım;

http://www.tff.org/Default.aspx?page...kisiID=1003853 Yusuf
    http://www.tff.org/Default.aspx?pageId=30&kisiID=890368 Emre
    http://www.tff.org/Default.aspx?pageId=30&kisiID=909406 Recep

Bi göz gezdirmenizi rica ediyorum.Recep Fenerbahçeye gelmeden öncede her kademenin yıldızıydı.
    Yusuf Erdoğan ı bağımsız bir örnek olarak sunmuştum. Recep in milli takım performansı etkîleyeci bu konuda hem fikiriz , asıl belirtmek istediğim Recep Niyaz fenerbahçeye gelmeseydi bu PA ya sahip olurmuydu. Şöyle bir örnek veriyim , Alper Potuk istatistiksel olmasada alt yaş milli takımlarının tartışmasız saha içi ve dışı lideriydi fakat Alper hakettiği değeri anca 2011-2012 sezonunda gördü , çünkü o İstanbul takımlarında oynamıyordu. Eğer 16 17 yaşında bu takımlardan birine transfer olsaydı alıcağı PA değeri bundan çok çok daha yüksek olucaktı. Özet olarak demek istediğim İstanbulda oynuyosan büyüksündür , istanbula geldiğin an büyürsün, işte algı bu o yüzden klüp bazında en büyük başarımız UEFA kupası. Neyse bu başlık altında bunları tartışmak doğru değil, konuyu açan arkadaşdan özür diliyorum

Quote Originally Posted by abut View Post
    Yusuf Erdoğan ı bağımsız bir örnek olarak sunmuştum. Recep in milli takım performansı etkîleyeci bu konuda hem fikiriz , asıl belirtmek istediğim Recep Niyaz fenerbahçeye gelmeseydi bu PA ya sahip olurmuydu. Şöyle bir örnek veriyim , Alper Potuk istatistiksel olmasada alt yaş milli takımlarının tartışmasız saha içi ve dışı lideriydi fakat Alper hakettiği değeri anca 2011-2012 sezonunda gördü , çünkü o İstanbul takımlarında oynamıyordu. Eğer 16 17 yaşında bu takımlardan birine transfer olsaydı alıcağı PA değeri bundan çok çok daha yüksek olucaktı. Özet olarak demek istediğim İstanbulda oynuyosan büyüksündür , istanbula geldiğin an daha da büyürsün, işte algı bu o yüzden klüp bazında en büyük başarımız UEFA kupası
    Aslında genel olarak düşüncelerine katılıyorum.Ancak katılmadıgım nokta Recep konusu.

Muhammet Demirci ve Recep Niyaz ın bu yuksek PA ları alıyor olmaları çok normal bana göre.
    Bunun sebebi birinin BJK birinin FB de oynuyor olması degil tüm ülkenin onları gelecegin yıldızları olarak görmesi(Buna ulaşıp ulasamayacaklarını belirleyecek birçok etmen var ama ortada inanılmaz bir potansiyel oldugu ortada)

Alper konusunda da net bir yorum yapamayacagım o yaşlarında durumunun ne oldugunu bilmedigim için,ancak bu PA degerini alabilmek için oyuncunun kendini bir yerde bu potansiyelinin oldugunu ispatlaması gerekli

Demekki Alper bunu anca 2011-2012 senesinde gösterebilmiş

Ek:Birde şöle bir durum var,İstanbul takımlarında potansiyelli oyuncunun daha çok olmasının sebebi zaten Anadoluda sivrilen veya sivrilme potansiyeli en yüksek olan oyuncuların İstanbul a transfer oluyor olması.

Sivrilip oyuna PA olarak yansıtmaya zaman kalmadan 3 büyüklerden birinin yolunun tutmus oluyor zaten gençler.

Mesaj Yetkileri