Gençleri yeneriz![]()
Gençleri yeneriz![]()
Maç gayet iyiama güncellemeyi toplu yapsan daha iyi olur.
Trabzonspor napmış öyle.![]()
Maç Öncesi Yorumları ;
Öncellikle Akhisar deplasmanı zor deplasman bunu bilerek gidiyoruz dengeli oyunu tercih ediceğiz.Bizim bu maçı almamız lazım bakalım nolucak. İyi günler.
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Maç Sonrası Yorumları ;
İllede sneijder , 1 gol 1 asist inanılmaz işler yaptı nöbetçi Umut ise girdi golünü attı galibiyeti garantiledi.Önemli 3 puan aldık deplasmanda.Liderliğe yavaş yavaş...
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
GENEL TABLO :
![]()
Akhisar'ı zor geçmişiz,şl grubun baya zorlu![]()
Şampiyonlar liginde bence büyük ihtimal 3. olup Avrupa Ligi'nde devam edersin![]()
Transfer olmadı mı ben mi kaçırdım ?
Başarılar![]()
ŞL grubu çok zor ama güzel maçlar olacak heyecan verici bence Chelsea banko çıkar zaten Apel maçlarında hata yapmazsan seninde şansın var diye düşünüyorum
ŞL grubu zor maçlar güzel , başarılar![]()
@BurakAkmanoğlu akhisar zor geçmedi assında son dakikaya doğru yedik golü tamamen bizim üstünlügümüzdeydi.ŞL biraz zor evet teşekkürler yorumun için takipte kal lütfen
@Firat1907 nedense ben cıkacagımızı düşünüyorum ama bakalım hayırlısı.Avrupa ligide olur.Bu kadroyla cok daha fazlasını yaparız avrupa liginde teşekkürler yorumun için takipte kal
@Resoag transfersiz başladım bütçesiz yani o seceneği açtımteşekkürler takipte kal lütfen
@19karabulut07 teşekkürler halil hocam bakalım şl zor ama zorları severiz (ZORLARI GALATASARAY SEVER) heycanlı gerçekten.. takipte kalırsan sevinirim
@davidalaba27 teşekkürler.takipte kal lütfen
YORUMLARINIZI ESİRGEMEYİN LÜTFEN
12 Günlük lige ara verildi ve bende birkaç şey paylaşıyım dedim.
Öncelikle antreman programından memnunum gelişme gösterdi oyuncular.
Fikstür paylaşıyım dedim.Gerçekten çok zor bir 5 maçlık bi seri bizi bekliyor.Oyuncuların dinç kalması ve sakatlanmaması lazım.Bakalım bu aralıgı atlatırsak sıkıntı yaşamayız diye düşünüyorum...
FİKSTÜRLE İLGİLİ YORUMLARINIZI BEKLİYORUM!.
Galatasaray - Eskişehirspor ( 4.Hafta )
Maç Öncesi Analizler ;
Öncelikle Eskişehirspor maçı sonrası Milan ile karşılaşmamız olucak o yüzden karşılaşmaya yedek ağırlıklı başlıyacağım.Fakat burda alıcağım 3 puan ligde çok önemli o yüzden maç konsantrasyonumuz tam.
Sneijder'i dinlendirmeyi düşünüyorum Milan maçı öncesi yorulmaması gerek , maç öncesi bilgiler bu kadar iyi günler.
-----------------------------------------------------------------------
Maç Sonrası Analizler ;
Güzel maçtı , Eskişehirspor etkili başladı ve Erkan Zengin ile ilk pozisyonlarını yakaladı fakat değerlendiremedi.Bu pozisyonun ardından Galatasaray'ın toparlanması zor olmadı topa sahip oldular ve Yekta'nın güzel oyununyla (2 Golüyle) sonuca gittiler.Mutluyuz
Yekta Kurtuluş'un bu performansı beni sevindirdi 4'lü orta sahayı bozmak istemiyordum fakat rotasyon iyi olucak.
![]()
Maçlar gerçekten harika gidiyor başarılar demeye gerek yok![]()
teşekkürler bakalım bundan sonra başlıyor esas maçlar![]()
Milan - Galatasaray ( Ş.L 1. Maç )
Maç Öncesi Analizler ;
Milan maçı belki kaderimizi belirleyebilir.Bu maçtan 3 puanla dönersek garanti veriyorum gruptan çıkıcağız.
Diğer maçlarda ise Apoel'in puan almasını bekliyeceğiz.
Maç Sonrası Analizler ;
Mükemmel bir maç cıkardık.Buldugumuz 2 tane %100 fırsatla Burak Yılmaz'la yararlanamadık.İlk yarı bitti ve değişiklik olmadı 2.Yarı 55.Dakikada Umut-Burak değişikligi geldi ve Umut kilidi açtı.Artık Burak yerine Umut'la başlıyacağımı düşünüyorum.Milan'a ise top oynatmadık gol pozisyonları yok.
Önümüzde Fenerbahçe derbisi var deplasmanda bu yüzden hazırlıklara hemen başlıyacağız.
![]()
Fenerbahçe - Galatasaray (5.Hafta)
Maç Öncesi Analizler ;
Milan maçından geldik galip bi şekilde ve bu maça daha motiveyiz , yorgunluk tabiki olucak fakat bunun altından kalkıcaz.
-------------------------------------------------------------------
Maç Sonu Analizler ;
Malesef ligde ilk yenilgimizi aldık ve haketmediğimiz yenilgiydi , topla iyi oynadık Drogba'yla ilk yarıda gole yaklaştık , atamadık ve onlar attı.Üzgünüz derbiyi kaybettiğimiz için...
Sneijder'in bu performansı bize yenilgiyi getirdi.
![]()
Fb maçı kötü olmuş kardeşim bence tek güncelleme yap daha iyi![]()
Kadıköy kabusu devam etmiş.![]()
Şuanki Lig Durumu ;
1-Bursaspor : Christoph Daum gerçekten çok iyi yönetiyor takımı.Özellikle Batalla takımı götürüyor diyebiliriz.
2-Galatasaray : Galatasaray 1.Haftaki puan kaybı hariç diğer maçlarda iyi oynadı.Sneijder ne zaman iyi oynuyorsa gs kazanıyor.
3-Kayserispor : 1.Hafta Galatasaray engeline takıldı fakat yinede mükemmel devam etti Fenerbahçeyi mağlup etti ve yoluna devam ediyor.
8-Fenerbahçe : Sivas-Kayseri gibi maçlarda olmayacak puanlar kaybetti , Gs'de olmasa toparlanamıyacaktı.(Hediyemiz olsun)
9-Beşiktaş : Berbat başladı , normal devam ettirdi. İlk 2 hafta 17.sıradaydı.
Beşiktaş'a özel bi ilgi sezdimAh ben olacaktım başlarında
Fener maçı kötü değil ama Milan ve Fener üst üste olsaydı süper olurdu. Kasımpaşa'ya ful yedek çıkma çünkü lig de önemli![]()