Sayfa 4195 / 4326 İlkİlk ... 3195369540954145418541934194419541964197420542454295 ... SonSon
125,821 ile 125,850 arası toplam 129765 sonuç

Konu: Turksportal - Kafe

1. Default

Hayırdır Oğuz Nerden Geliyorsun da Bizim Buralardan Geçtin ?

Sen Burdan Geçermiydin Be !

En Tehlikeli İnsan Az Anlayıp Çok İnanandır. "A.Çehov"

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by BaGa TaRKaN View Post
    Hayırdır Oğuz Nerden Geliyorsun da Bizim Buralardan Geçtin ?

Sen Burdan Geçermiydin Be !
    Tokatlı'yım ben abi her yıl geçiyorum oradan hatta senede 3-4 kez geçiyorum
    Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp

Nesil
    2011
    Yer
    Sakarya[54]

[YOUTUBE="OqAt_pp6TzU"]...........[/YOUTUBE]

Haydeee oturmaya mı geldik ?

Fossa dei Leoni / AC Milan
    Leoni armati, stiam marciando,
    Siam la Fossa dei leoni, dei leon leon leon,
    Milan Milan Milan...
    Kaka Leite
    22 / 8 / 10
    The Amazing Spider-Man - I'm Peter Parker
    http://futboldasondurum.blogspot.com.tr/
    TAKİP ET!

Nesil
    2012
    Yer
    Kastamonu

Kolay gelsin gençler yine ben geldim abilerim,kardeşlerim sizden bir öneri alacağım biliyorsunuz ki youtube da video işindeyim ve kulaklık alacağım fiyat aralığım 40-80 TL 135 TL bütçem var ama hepsini yatırmak istemiyorum.

TIKLA

Üstte ki tıkla linkine koyduğum kulaklığı bir abim önerdi o aklıma yatan önerisi olan varsa söylesin.

Nesil
    2012
    Yer
    Kastamonu

Yok mu önerisi olan ?

Nesil
    2012
    Yer
    Kastamonu

KAAN ABİ ÇOK ÖZLEMİŞ BENİ

Nesil
    2012
    Yer
    Kastamonu

Buralardan Bana Ulaşabilirsiniz...

Facebook:www.facebook.com/BuraklaOynuyor*uz
    Steam:http://steamcommunity.com/id/burakakm...
    Twitter:https://twitter.com/37caylak37
    Origin:burakakmanoglu

Forumda ki son günümdü herkese iyi akşamlar görüşmek üzere...

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Selam gençler.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by nerazzuri View Post
    Selam gençler.
    Yok artık daha neler, Serkan abi gelmiş Aleyküm Selam abi
    Screw you guys, I'm goin' home

10. Default

Aleyküm Selam Seko

Bu Arada Arkadaşlar Bu Sanalsaray Nasıl Bir Yer Güvenli mi ? Neyin Nesidir ?

Buradan FM14'ü Alsam mı Acaba Kararsızım

Düzenleme: Merkezi Lefkoşa'daymış Hımm

En Tehlikeli İnsan Az Anlayıp Çok İnanandır. "A.Çehov"

Nesil
    2011
    Yer
    Adana

Selam. 1.5 aya yakın yazmıyorum herhalde. Ara ara girip bakıyorum ne var ne yok ama çok sınırlı oluyor. 4 gün evimdeyim sonra İzmir'e yolculuk. FM'de çıkmış indirip gezmekten vakit bulursam oynayacağım.

Alacağım maaşa lanet olsun keşke kısa çıksaydı diyorum. Hele iyi - kötü 4 yıllık bir üniversite okumadan sakın gitmeyin askere la. Ananızı ağlatırlar o kadar diyorum. Okuduğuma en çok askerlikte şükrediyorum.

Nesil
    2011
    Yer
    Adana

Abbas bu akşam yolcu sağlıcakla kalın. İznimi kullanmazsam 10 ay yokum. Boşluklarda girip bir iki kelam bir şeyler yazarız.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul & İzmir

Hayırlı tezkereler Abdullah.
    Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.

Nesil
    2003
    Yer
    Antalya

Hayırlı tezkereler.

Bu twitter'da yazdıklarımızın facebook'ta görünmesini nasıl sağlıyoruz arkadaşlar? Bilen bi yardımcı oluvesin gari.
    daha 19 yaşında, düşlerinde özgür dünya...

Nesil
    2009
    Yer
    Antalya

Quote Originally Posted by di canio View Post
    Hayırlı tezkereler.

Bu twitter'da yazdıklarımızın facebook'ta görünmesini nasıl sağlıyoruz arkadaşlar? Bilen bi yardımcı oluvesin gari.
    Ayarlar'a gir soldaki listeden profili seç asagı inince Facebook'a baglan butonunu göreceksin.

Nesil
    2012
    Yer
    Kastamonu

Hayırlı tezkereler..

Nesil
    2009
    Yer
    Tarsus

Hayırlı tezkereler kardeş. Neresi çıktı, onu da yazsaydın.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Marmaray nasıl bir rezalettir. Şov için insanların can güvenligini tehlikeye atıyorlar.

"Marmaray gibi elektrikle çalışan toplu taşıma sistemlerinde, ülke genelinde evlerde kullanılan 34,5 kilowatt’lık elektrik şebekesi değil, yüksek gerilimli enterkonekte şebekesi kullanılıyor.

Fakat hükümet Marmaray’ı aceleye getirdiği ve 3 parçalı sistemin yarısından çoğu bitmeden açılış yaptığı için elektrik enterkonekte sistemden değil, şehir şebekesinden alındı. Marmaray için bir trafo yapılarak, elektrik buradan sağlandı.

34,5 kilowatt’lık şebekede, herkesin bildiği gibi sık sık elektrik kesintileri yaşanıyor"

29 Ekim'e yetiştirilsin diyeydi her şey, maksat Cumhuriyet'e karşı (akılları sıra) şov yapmaktı. Şu an Marmaray birinci dereceden tehlikeli bir aktarım ağıdır. Bakımları aksatılmış bir uçaktan farkı yoktur.
    Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
    Futbolcu Bilgileri
    Oyuncu profillerini buraya tıklayarak görebilirsiniz.

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

Ben bu "29 Ekimi unutturmaya çalışıyorlar" lafını bi türlü anlamıyorum. Yahu öyle bir şey yapmak isteseler neden Boğazda binlerce havai fişekle gösteri düzenleniyor ? Önceden yoktu böyle bir kutlama. Yine sessiz sakin bir şekilde kutlanabilinirdi. Ama önceki yılların aksine son 5-6 yıldır boğazda muhteşem bir görsel şovla birlikte Cumhuriyet Bayram'ı kutlanıyor.
    ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !

Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Bizim burada da havai fişek patlatıyorlar abi,patlattıkları yerde düğün salonu.Çok zor bir şey değil yani.
    Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

İş-güç den bahsetmiyoruz ki. Yoksa bi yapılan işlem kibritle fitilin ucunu tutuşturmak kadar basit Bunu boğazda çok güzel bir şekilde gösteri haline getirmekten bahsediyoruz.

Ayrıca o havai fişeklerde rastgele patlamıyor. Her rengin, her sıralamanın bir koreografisi, bir hikayesi var. Ülkenin kuruluşunu, kurtuluş savaşını, sonra yükselişe geçmemizi vs hepsini sırayla ele alıyor düzenleyen firma. Örneğin bi ara kan akar gibi kırmızı ve küçük garip şekilde fişekler atıldı. O savaşı temsil ediyordu. Sonra bi sakinlik ve ardından büyük patlamalar felan.

Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved

Nesil
    2003
    Yer
    Antalya

Seçim önü yatırımıdır. Yoksa milli bayramlarla ilgili neler düşündüklerini daha önceki söylemlerinden, neler yaptılarını da icraatlarından biliyoruz. Bu sene sağlık konusunda bir sıkıntı olmaması sevindirici. Allah kimseye şifa aratmasın.

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

Abi seçimle ne alakası var Her yıl 29 Ekim bu şekilde kutlanıyor artık İstanbul'da.

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Quote Originally Posted by Nedvedmania View Post
    Ben bu "29 Ekimi unutturmaya çalışıyorlar" lafını bi türlü anlamıyorum. Yahu öyle bir şey yapmak isteseler neden Boğazda binlerce havai fişekle gösteri düzenleniyor ? Önceden yoktu böyle bir kutlama. Yine sessiz sakin bir şekilde kutlanabilinirdi. Ama önceki yılların aksine son 5-6 yıldır boğazda muhteşem bir görsel şovla birlikte Cumhuriyet Bayram'ı kutlanıyor.
    para aklamak için çalıştığımız sakaryadaki havai fişek fabrikası var ismi önemli değil adamlar fena para aklıyor ve partiye yakınlar adamlar hem para aklıyorlar hem göz boyuyorlar

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul - Tokat

Quote Originally Posted by di canio View Post
    Seçim önü yatırımıdır. Yoksa milli bayramlarla ilgili neler düşündüklerini daha önceki söylemlerinden, neler yaptılarını da icraatlarından biliyoruz. Bu sene sağlık konusunda bir sıkıntı olmaması sevindirici. Allah kimseye şifa aratmasın.
    Geçtiğimiz 19 Mayıs da benzer şekilde kutlanmıştı boğazda. Hatta yine vapur seferleri iptal edilmişti kutlamalardan dolayı.

Nesil
    2003
    Yer
    Antalya

Benim yazdığım fişek, çatpat, süs-püs, vapurla falan alakalı değil. Atatürk heykeline çelenk de koyuyorlar. Ama bunlar Cumhuriyet, Atatürk ve milli bayramlarla ilgili düşüncelerinin, yaptıklarının, yapmaya çalıştıklarının ne olduğunu görmemin önüne geçemiyor. Bu aralar ulusalcı laflar da duyarsınız fazlaca bu ağızlardan. Seçim öncesi kendi tabanlarından farklı kesimlere yönelik söylemler içine gireceklerdir.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul - Tokat

Valla orasını pek bilemem. Siyasetçi değillim. Ancak şimdi TV'den izledim, yine %52 çıkıyormuş anketlerde. Seçim konusunda pek de kaygılı değiller gibi bu sonuçlara bakılırsa. Seçim önü yatırımı dediğin için demiştim.

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Türkiye'de en çok sevilen şey kulaktan dolma bilgilere sığınma ve asparagas bilgilere sıkı sıkı tutunma sevdasıdır. Sanırım bu sorduğun soruya paralel bir cevaptır Cihan. İnsanlarımız neye inanıyorsa doğrularını ona göre belirliyor ve o yola bakıyor, başka yol yok. Bu yüzden cevabı binbir türlü karmaşık sorularla kendini yorma : )
    ...
    http://i.hizliresim.com/eNzXNg.gif

Türkiye'nin En İyi Football Manager Sitesi

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul & İzmir

Steam ve whatsapp'a sadece ben mi bağlanamıyorum ?
    Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.

Nesil
    2011
    Yer
    Sakarya[54]

Beyler bir konuda sizden yardım isteyeceğim.

Dün halı sahada farkettim ki iyice hamlamışım. Topa vuruşum bile kibarlaşmış ve eski sertliğim kaybolmuş durumda.

Sizlerden bu konuda yardım istiyorum. Ayağa takılan ağırlıklardan alayım diyorum ama bunların fiyatları çok değişiyor. Neye göre değiştiğini açıkcası bilmiyorum öneri bekliyorum sizlerden.

Fossa dei Leoni / AC Milan
    Leoni armati, stiam marciando,
    Siam la Fossa dei leoni, dei leon leon leon,
    Milan Milan Milan...
    Kaka Leite
    22 / 8 / 10
    The Amazing Spider-Man - I'm Peter Parker
    http://futboldasondurum.blogspot.com.tr/
    TAKİP ET!

Mesaj Yetkileri