Hayırdır Oğuz Nerden Geliyorsun da Bizim Buralardan Geçtin ?
Sen Burdan Geçermiydin Be !![]()
Hayırdır Oğuz Nerden Geliyorsun da Bizim Buralardan Geçtin ?
Sen Burdan Geçermiydin Be !![]()
En Tehlikeli İnsan Az Anlayıp Çok İnanandır. "A.Çehov"
[YOUTUBE="OqAt_pp6TzU"]...........[/YOUTUBE]
Haydeee oturmaya mı geldik ?
Fossa dei Leoni / AC Milan
Leoni armati, stiam marciando,
Siam la Fossa dei leoni, dei leon leon leon,
Milan Milan Milan...
Kaka Leite
22 / 8 / 10
The Amazing Spider-Man - I'm Peter Parker
http://futboldasondurum.blogspot.com.tr/
TAKİP ET!
Kolay gelsin gençleryine ben geldim abilerim,kardeşlerim
sizden bir öneri alacağım biliyorsunuz ki youtube da video işindeyim ve kulaklık alacağım fiyat aralığım 40-80 TL 135 TL bütçem var ama hepsini yatırmak istemiyorum.
![]()
TIKLA
Üstte ki tıkla linkine koyduğum kulaklığı bir abim önerdi o aklıma yatan önerisi olan varsa söylesin.![]()
Yok mu önerisi olan ?![]()
KAAN ABİ ÇOK ÖZLEMİŞ BENİ![]()
Buralardan Bana Ulaşabilirsiniz...
Facebook:www.facebook.com/BuraklaOynuyor*uz
Steam:http://steamcommunity.com/id/burakakm...
Twitter:https://twitter.com/37caylak37
Origin:burakakmanoglu
Forumda ki son günümdü herkese iyi akşamlar görüşmek üzere...
Selam gençler.![]()
Aleyküm Selam Seko
Bu Arada Arkadaşlar Bu Sanalsaray Nasıl Bir Yer Güvenli mi ? Neyin Nesidir ?
Buradan FM14'ü Alsam mı Acaba Kararsızım
Düzenleme: Merkezi Lefkoşa'daymış Hımm
En Tehlikeli İnsan Az Anlayıp Çok İnanandır. "A.Çehov"
Selam. 1.5 aya yakın yazmıyorum herhalde. Ara ara girip bakıyorum ne var ne yok ama çok sınırlı oluyor. 4 gün evimdeyim sonra İzmir'e yolculuk. FM'de çıkmış indirip gezmekten vakit bulursam oynayacağım.
Alacağım maaşa lanet olsun keşke kısa çıksaydı diyorum. Hele iyi - kötü 4 yıllık bir üniversite okumadan sakın gitmeyin askere la. Ananızı ağlatırlar o kadar diyorum. Okuduğuma en çok askerlikte şükrediyorum.
Abbas bu akşam yolcu sağlıcakla kalın. İznimi kullanmazsam 10 ay yokum. Boşluklarda girip bir iki kelam bir şeyler yazarız.
Hayırlı tezkereler Abdullah.
Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.
Hayırlı tezkereler.
Bu twitter'da yazdıklarımızın facebook'ta görünmesini nasıl sağlıyoruz arkadaşlar? Bilen bi yardımcı oluvesin gari.
daha 19 yaşında, düşlerinde özgür dünya...
Hayırlı tezkereler..![]()
Hayırlı tezkereler kardeş. Neresi çıktı, onu da yazsaydın.![]()
Marmaray nasıl bir rezalettir.Şov için insanların can güvenligini tehlikeye atıyorlar.
"Marmaray gibi elektrikle çalışan toplu taşıma sistemlerinde, ülke genelinde evlerde kullanılan 34,5 kilowatt’lık elektrik şebekesi değil, yüksek gerilimli enterkonekte şebekesi kullanılıyor.
Fakat hükümet Marmaray’ı aceleye getirdiği ve 3 parçalı sistemin yarısından çoğu bitmeden açılış yaptığı için elektrik enterkonekte sistemden değil, şehir şebekesinden alındı. Marmaray için bir trafo yapılarak, elektrik buradan sağlandı.
34,5 kilowatt’lık şebekede, herkesin bildiği gibi sık sık elektrik kesintileri yaşanıyor"
29 Ekim'e yetiştirilsin diyeydi her şey, maksat Cumhuriyet'e karşı (akılları sıra) şov yapmaktı. Şu an Marmaray birinci dereceden tehlikeli bir aktarım ağıdır. Bakımları aksatılmış bir uçaktan farkı yoktur.
Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
Futbolcu Bilgileri
Oyuncu profillerini buraya tıklayarak görebilirsiniz.
Ben bu "29 Ekimi unutturmaya çalışıyorlar" lafını bi türlü anlamıyorum. Yahu öyle bir şey yapmak isteseler neden Boğazda binlerce havai fişekle gösteri düzenleniyor ? Önceden yoktu böyle bir kutlama. Yine sessiz sakin bir şekilde kutlanabilinirdi. Ama önceki yılların aksine son 5-6 yıldır boğazda muhteşem bir görsel şovla birlikte Cumhuriyet Bayram'ı kutlanıyor.
ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !
Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved
Bizim burada da havai fişek patlatıyorlar abi,patlattıkları yerde düğün salonu.Çok zor bir şey değil yani.
Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp
İş-güç den bahsetmiyoruz ki. Yoksa bi yapılan işlem kibritle fitilin ucunu tutuşturmak kadar basit
Bunu boğazda çok güzel bir şekilde gösteri haline getirmekten bahsediyoruz.
Ayrıca o havai fişeklerde rastgele patlamıyor. Her rengin, her sıralamanın bir koreografisi, bir hikayesi var. Ülkenin kuruluşunu, kurtuluş savaşını, sonra yükselişe geçmemizi vs hepsini sırayla ele alıyor düzenleyen firma. Örneğin bi ara kan akar gibi kırmızı ve küçük garip şekilde fişekler atıldı. O savaşı temsil ediyordu. Sonra bi sakinlik ve ardından büyük patlamalar felan.
Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved
Seçim önü yatırımıdır. Yoksa milli bayramlarla ilgili neler düşündüklerini daha önceki söylemlerinden, neler yaptılarını da icraatlarından biliyoruz. Bu sene sağlık konusunda bir sıkıntı olmaması sevindirici. Allah kimseye şifa aratmasın.
Abi seçimle ne alakası varHer yıl 29 Ekim bu şekilde kutlanıyor artık İstanbul'da.
Benim yazdığım fişek, çatpat, süs-püs, vapurla falan alakalı değil. Atatürk heykeline çelenk de koyuyorlar. Ama bunlar Cumhuriyet, Atatürk ve milli bayramlarla ilgili düşüncelerinin, yaptıklarının, yapmaya çalıştıklarının ne olduğunu görmemin önüne geçemiyor. Bu aralar ulusalcı laflar da duyarsınız fazlaca bu ağızlardan. Seçim öncesi kendi tabanlarından farklı kesimlere yönelik söylemler içine gireceklerdir.
Valla orasını pek bilemem. Siyasetçi değillim. Ancak şimdi TV'den izledim, yine %52 çıkıyormuş anketlerde. Seçim konusunda pek de kaygılı değiller gibi bu sonuçlara bakılırsa. Seçim önü yatırımı dediğin için demiştim.
Türkiye'de en çok sevilen şey kulaktan dolma bilgilere sığınma ve asparagas bilgilere sıkı sıkı tutunma sevdasıdır. Sanırım bu sorduğun soruya paralel bir cevaptır Cihan. İnsanlarımız neye inanıyorsa doğrularını ona göre belirliyor ve o yola bakıyor, başka yol yok. Bu yüzden cevabı binbir türlü karmaşık sorularla kendini yorma : )
...
Steam ve whatsapp'a sadece ben mi bağlanamıyorum ?
Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.
Beyler bir konuda sizden yardım isteyeceğim.
Dün halı sahada farkettim ki iyice hamlamışım. Topa vuruşum bile kibarlaşmış ve eski sertliğim kaybolmuş durumda.
Sizlerden bu konuda yardım istiyorum. Ayağa takılan ağırlıklardan alayım diyorum ama bunların fiyatları çok değişiyor. Neye göre değiştiğini açıkcası bilmiyorum öneri bekliyorum sizlerden.
Fossa dei Leoni / AC Milan
Leoni armati, stiam marciando,
Siam la Fossa dei leoni, dei leon leon leon,
Milan Milan Milan...
Kaka Leite
22 / 8 / 10
The Amazing Spider-Man - I'm Peter Parker
http://futboldasondurum.blogspot.com.tr/
TAKİP ET!