Anket Sonuçlarını Görüntüle: Sonuç ne olur ?
- Voters
- 11. You may not vote on this poll
-
Beşiktaş kazanır
-
Berabere biter
-
Ç. Rizespor kazanır
-
Çok doluyum, içimi dökmem lazım. Kendimizi kandırıyoruz abiciğim! Takımda çok gereksiz isimler var. Almeida karşı karşıya gol atamıyor daha, dikkat ediyorum acayip ruhsuz. Pektemek'i Rusya'dan isteyen var mıdır acaba hâlâ? Sivok yok madem, Ersan oynayacağına Franco oynasın bari. Kadroya giremiyor adam daha. Kerim Frei de ha keza! Olcay desen bu sene berbat ötesi. Veli'ye değinmek bile istemem. Serdar Kurtuluş'u bedava yolladık, para verip geri aldık; adam daha orta açamıyor. Fernandes'in ayağına bakıyoruz. Oynarsa iyi, yoksa halimiz harap. Geçen maç, Ömer'e o asisti Ferdi'den başkası yapamazdı, eminim. Escude gelmiş 34'üne banko oynuyor. Necip as takım futbolcusu değil, mecburiyetten oynadı bugün, görmek lazım bunu. Atiba yoktu ve yokluğunda ileri-geri çok aksadık, eksikliğini aradık bence. Eneramo'ya saydırıyordum; ancak Almeida&Pektemek ikilisi kadar oynar o adam. Tolga olmasa, her maç gol yeriz valla. Onu alana helal olsun, Cordoba'dan sonra kaleci gördük hiç değilse. Bunlar benim gördüklerim.
Mesaj Yetkileri