direkten dönme olayı biraz can sıkıcı olsada fm serilerinin en iyisi olma yolunda oyun (bence)

bir kere 3d maç izleme angarya halinden çıkıp hakiki bir maça dönüşmüş nerdeyse.. gol kaçırmalar olsun, kalecilerin kurtarışları olsun insana hadi canım dedirtiyor.. arka sayfalarda arkadaşlar kalecilerin devleşmesinden veya 3 metreden gol kaçırmasından bahsetmiş ama hangi forvet takır takır gol atıyor veya her kaleciyle karşı karşıya kalan gol atabiliyormu (bkz. almeida )

taktik ekranı, iş görüşmeleri falan muazzam olmuş zaten onlara diyecek bir lafım yok.. ve nihayet yıllar sonra çubuklar yerine komutlarla uğraşmakta çok hoş oluyor

birde küçük takımlarda oyuncu satışı bariz kolaylaşmış gibi.. gerçi fazla takımla oynamadım ama danimarkadan midtyjlland'ı almıştım her sene 5-6 oyuncumu sürekli avrupanın iyi liglerinde oynayan düşme adayı takımlar talip oluyordu ve istediğim parayı veriyorlardı.. bu da küçük takımla oynama zevkini inanılmaz artırmış..

tek hata diyebileceğim şey barcelona b takımını yönetirken başıma geldi.. herhangi bir oyuncuyu kiralarken otomatik olarak as takıma alıyor ve yararlanamıyorum.. birde bu tip takımlarda as takımın menajeriyle konuşma imkanı olması lazım as takım kadrosunda 35 tane futbolcu oluyor nerdeyse ayıptır