-
Ofansif kanatlar değil de, klasik 4-4-2 ile daha iyi verim alabilirsiniz bence takımdan.
Sağ kanat ve oyun kurucu mevkilerine nokta transferlerle avrupa'da final ve ya kupa değil de, istikrar yakalayabilirsiniz. İlerleyen zamanlarda her bölgenin kalitesini arttırdığınız zaman avrupa'da başarı gelir zaten. Lig'e zaten yorum yapmıyorum her açıdan çok fazla bu lige bu kadro.
Sol bek için kadlec değil de, hasan ali'yi sürekli oynatarak ileriye yönelik geliştirilebilir bana göre. Kadlec son derece gereksiz kalıyor özellikle 6+0+4 gibi bir sistemde.
Satılmasını önerdiğim oyuncular;
Yobo
Kadlec
Cristian
Stoch
Krasic
Kuyt
15m€ üstü gelir sağlanabilecek bir satış listesi bana göre. Mireles'i de yaşı dolayısıyla 1 sene oynatıp satmak isteyenler olursa 8m€ üstü bir gelir elde edebilirler.
2 sezon avrupa'da olmayışı yüzünden ben Meireles ve Sow'unda satılmasını öneriyorum. Finansal açıdan çok rahatlatır takımı. Tek veya çift forvetli sistemde Webo-Emenike 2 sene gayet yeterli.
Salih,Recep,Ertuğrul,Mert,Beykan,Hakan Çinemre bu 2 yıl içinde değerlendirilmesi gereken genç yetenekler.
Mesaj Yetkileri