Sayfa 3 / 8 İlkİlk 12345 ... SonSon
61 ile 90 arası toplam 213 sonuç

Konu: Galatasaray - Fm14 (Beta) Hedef Avrupa !

Nesil
    2013
    Yer
    Ankara

Galatasaray - Kasımpaşa : (6.Hafta)

Son Dakika : Maçtan önce bazı gözlemcilerin sözleşmeleri fesh edildi.

Maç Öncesi Analizleri ;

Fenerbahçe yenilgisinden sonra bu maç Galatasaray için daha fazla önem taşıyor.Bu yüzden daha fazla maça asılacak olan Galatasaray'dır.Taktik yönünden revizyona gidileceği düşünülüyor.

---------------------------------------------------------------

İlk 11'ler Belli Oldu !

Maç Sonu Analizi ;

Taktiksel revizyona gittik ve güzel bir sonuç verdi.İlk defa kanat oyunu oynatıyorum ve kanatlardan gelen asistlerle mutlu oldum.Sneijder Dk66'da sakatlandı ve oyundan alındı.Felipe Melo cezalı oldugu için Ceyhun ilk 11 de yer buldu.

Didier Drogba oynarken Burak Yılmaz yatıyor.Bu sezon iyi bir performans çizmesse yol gözüküyor.

SON DAKİKA : SNEİJDER'İN SAKATLIGI BELLİ OLDU !

-Sneijder Kasımpaşa ile oynanan maçın 66. dakikasında oyundan alındı ve maç sonrası bakıldıktan sonra sakatlıgı tespit edildi.

Nesil
    2013
    Yer
    Samsun

Maçlar güzel Drogba gerçekten çok iyi oynuyor Serdar Gürler'e de bak derim gol atıyor asist yapıyor hemde Türk

Nesil
    2011
    Yer
    İstanbul

Milan galibiyeti çok iyi olmuş aslında, şampiyonlar liginde yenilginin telafisi belki zor olabilir ancak ligde toparlarsın diye umuyorum.

Nesil
    2013
    Yer
    Ankara

Yorumlarınızı Beklıyorum!

Nesil
    2013
    Yer
    Ankara

Galatasaray - Chelsea ( Ş.L 2.Maç)

Maç Öncesi Analizler ;

Maç öncesinde Galatasaray'ın favori gösterilmesi oyuncularda stres yaptı fakat yinede ellerinden geleni yapıcaklar.Chelsea'nın cok güçlü kadrosu var , bizdede oyunu etkileyebilcek oyuncular var bakalım nolucak.

Son Dakika İlk 11'ler Belli Oldu ;

Maç Sonu Analizler ;

Rakip etkili başladı ilk pozisyonu buldular fakat değerlendiremediler.Beklenmedik bir anda 10 kişi kaldılar ve Selçuk İnan kornerden direkt olarak golü buldu.Ardından 3 gol birden yedik taktiksel olarak hata yaptık ve cezamızı cektik.

Nesil
    2013
    Yer
    İstanbul

Sneijder sakatlanınca bir türlü kendini toparlıyamıyor.Umarım sende tam tersi çıkar.

Nesil
    2013
    Yer
    Ankara

Quote Originally Posted by Moussa Sow7 View Post
    Sneijder sakatlanınca bir türlü kendini toparlıyamıyor.Umarım sende tam tersi çıkar.
    Onu ben toparlıyacağım inşallah :d

Nesil
    2013
    Yer
    Ankara

Çaykur Rizespor - Galatasaray (7.Hafta)

Maç Öncesi Analizler ;

Galatasaray moral açısından bu maçı mutlaka kazanmalı.Sneijder'siz Galatasaray nabıcak bakalım.

İlk 11'ler Belli Oldu ;

Maç Sonrası Analizler ;

İllede Drogba , Çare Drogba mükemmel oyunu bize maçları getiriyor.İyi başladık ve sonra kanat oyununa döndük takım alışsın diye ve 1 golde kontradan bulduk , oyundan memnunum.

Nesil
    2013
    Yer
    Ankara

Galatasaray - Elazığspor (8.Hafta)

Maç Öncesi Analizler ;

Galibiyete kesin gözüyle bakıyoruz.Yedek ağırlıklı kadroyla çıkıcağız.Apoel maçı var bu maçtan sonra kondisyonlar yüksek olmalı.

Maç Sonrası Analizler ;

Şu futbol ile beraberliği haketmediğimizi söyleyebilirim fakat top yuvarlak bireysel hata yaptık ve golü yedik.Önümüzde Apoel maçı var ona konsantre olmalıyız.

Nesil
    2013
    Yer
    Ankara

Galatasaray - Apoel (Ş.L 3.Maç)

Maç Öncesi Analizler ;

Bu maç kader maçlarından bu maçı ne olursa olsun yenmemiz lazım.Sneijder sakatlıktan kurtuldu ama oynatmıyacağım.

İlk 11'ler Belli Oldu ;

Maç Sonrası Analizler ;

Takımı kurtaran isim DROGBA !.
    Bu maçta mükemmel oynuyan drogba takımını taşıdı.Berbat başlıyan Gs devamını iyi getirdi ve 3 gol buldu.Hatrick yapan Drogba Manşetlerede yansıdı.

Nesil
    2013
    Yer
    Elazığ

Gidişat güzel, fena değil

Nesil
    2013
    Yer
    Ankara

Beşiktaş - Galatasaray (9.Hafta)

Maç Öncesi Analizler ;

Deplasmana gidiyoruz , bizim için zor bir maç olucak 3 puanla dönmek istiyoruz.Bu maçta Sneijder'le başlıcam.

Maç Sonu Analizler ;

Beşiktaş inanılmaz futboluyla veya Almeida'nın inanılmaz futboluyla kazandı.Galatasaray'da Drogba'nın çabası yetmedi ve kaybedildi.Hakem hataları ön plandaydı.Taktiksel ve kadro olarak rotasyona gidilicek.Antreman'a ara veriliyor.Teknik ekible toplantı yapılıcak.

Nesil
    2013
    Yer
    Elazığ

Almeida coşmuş.

Nesil
    2012
    Yer
    İstanbul, Muğla

Almeida döktürmüş. Bu serinin flaş isimlerinden birisi olacak sanırım. Ayrıca taktiksel açıdan hala arayış içerisindesin galiba. Sneijder senin elini kolunu biraz bağlıyor. Çift forvet + Sneijder önemli maçlarda takımın defansif açıdan zayıf kalmasına neden olur bence. Yine de genel olarak güzel sonuçlar almışsın; başarıların devamını dilerim.

Nesil
    2013
    Yer
    Ankara

Quote Originally Posted by perasis View Post
    Almeida döktürmüş. Bu serinin flaş isimlerinden birisi olacak sanırım. Ayrıca taktiksel açıdan hala arayış içerisindesin galiba. Sneijder senin elini kolunu biraz bağlıyor. Çift forvet + Sneijder önemli maçlarda takımın defansif açıdan zayıf kalmasına neden olur bence. Yine de genel olarak güzel sonuçlar almışsın; başarıların devamını dilerim.
    Sneijder dediğin gibi elimi kolumu bağlıyor tam ona göre bi taktik hazırlamaya calısıyorum. bakalım gaziantep maçı nolucak

Nesil
    2013
    Yer
    Ankara

Galatasaray - Gaziantepspor (10.Hafta)

Maç Öncesi Analizler ;

Galatasaray'ın bu maçı kazanması lazım.Yeni taktik deneyeceğiz ve Sneijder'in başrol'de olacağı bi taktik olucak ve bundan sonra Apoel maçı var kader maçlarından bu 2 maçı yenersek çıkışa geçiceğimizi düşünüyorum.

Maç Sonrası Analizler ;

İyi başladık maça sonrasında 16.Dakka Sneijder' sakatlandı (2-3 Hafta) Drogba sakatlandı (5 hafta) Amrabat Sakatlandı(5 hafta).Oyuncu kıtlığı yok şuanda ama apoel maçı öncesi büyük kayıplar.Oyuna gelirsek güzel bi oyun oynayan taraf yoktu.

Nesil
    2013
    Yer
    Ankara

Apoel - Galatasaray (Ş.L 4.Maç)

Maç Öncesi Analizler ;

Bu maçı alırsak gruptan çıkıcağımızı düşünüyorum.Sneijder-Drogba-Amrabat yok.Yeni adapte oluyorlar taktiğe bakalım sonuç nolucak.

Maç Sonrası Analizler ;

Drogba ve Sneijder yoklugunda Burak ve selçuk yerlerini aldı ve takımı ayakta tuttu.2 sinin mükemmel performansı bize zaferi getirdi.Selçuğun frikikten attığı gol jeneriklikti.

Nesil
    2013
    Yer
    Ankara

Biraz taktiğe yoğunlaştım bu arada sizde Lig(STSL - AVRUPA) ve Oyuncu durumunu inceleyin ; buyrun...

Nesil
    2013
    Yer
    Ankara

Karabükspor - Galatasaray (10.Hafta)

Maç Öncesi Analiz ;

Çoğu oyuncum sakat ve kondisyonu düşük bu deplasmandan 1 puan almamız bile yeter diye düşünüyorum.

Maç Sonrası Analiz ;

Ceyhun'un olmayacak kırmızı kart'ı oyunu felç etti fakat yinede mükemmel oynadık.

Nesil
    2011
    Yer
    İstanbul

Vay, şampiyonlar liginde gruplardan çıkmışsın, tebrikler.

Nesil
    2013
    Yer
    Samsun

ŞL'de gruptan çıkmak iyi olmuş Karabük beraberliği olmamış

Nesil
    2013
    Yer
    Ankara

kötü gidişe son veremiyorum 3 maçın 2 si kaybedildi ss ler geliyor ama devre arasından sonra toparlıyacağız.

Nesil
    2013
    Yer
    Ankara

Not : Bu 3 Maç için böyle kısat bi şekilde tanıtıldı maçlar.Devamında daha detaylı olucak.Takımı toparlıyorum yavaş yavaş...Takip edin ve yorumlarınızı bekliyorum(kötü veya iyi)

Spor Toto Süper Lig (12.Hafta)

Galatasaray-Trabzonspor :

Şampiyonlar Ligi (5.Maç)

Galatasaray-Milan :

Spor Toto Süper Lig (13.Hafta)

Konyaspor-Galatasaray

Nesil
    2013
    Yer
    Samsun

Milan'a yenilmek normal ama evinde TS'ye yenilmek olmamış , benim kariyeride ziyaret edebilirsin istersen ikimizde GS'yiz sonuçta

ŞL de iyi gidiyorsun şu ana kadar. Ligdede seri galibeyetler başlarsa şampiyonluk yakın

Nesil
    2013
    Yer
    Ankara

Ziraat Türkiye Kupası öncesi Galatasaray'da Değişiklikler Konuşuluyor...

-Sabri Sarıoğlu Kaptanlıktan alındı.Didier Drogba getirildi.

-Taktiksel değişiklik yapıldı.
    -Antrenörlerle devre arasında yollar ayrılıcak(Fizyo-Gözlemci-Antrenör-Asistan M.)
    -Oyuncularda değişiklik yapıldı.(Sağ bek - Stoper - Kanat)
    -Antreman programı yoğunlaştırıldı.
    -Sneijder' ile konuşma yapıldı ve bu 5 maçlık seriye bakılarak transfer durumu yeniden belirlenicek.
    -Burak ile konuşma yapıldı bu 5 maçlık seriye bakılarak transfer durumu belirlenicek.
    -Takım toplantısı yapılarak yeni kaptanlarıyla konusma fırsatı buldu ve çoğu oyuncu Didier Drogba'nın başa geçmesinden mutlu oldu.

Ziraat Türkiye Kupası

Denizli.Bld-Galatasaray :

Nesil
    2013
    Yer
    Ankara

Spor Toto Süper Lig (15.Hafta)

Galatasaray-Sivasspor

Maç Öncesi Analizler ;

Bu maç bizim çıkış maçımız olucak.Galibiyet garantisi veriyorum.

Maç Sonu Analizler ;

Maça iyi başlamadık ilk 45 ' dakka golümüz yok.Ardından Sneijder ile frikikten bulduğumuz golle öne geçtik ve sonrası geldi.Topla oyna yüzdemiz çok iyi biraz da şutlarımızı geliştirdikten sonra çok iyi bir takım olucağız.

FLORYA'DA HAREKETLİLİK : MANUEL FERNANDES GALATASARAY'A MI GELİYOR ?

Nesil
    2013
    Yer
    Ankara

UEFA Şampiyonlar Ligi (Chelsea - Galatasaray 6.Grup Maçı)

Maç Öncesi Analizler ;

Öncelikle bize yetecek puan 1 puandır.Milan ile averajımız arasında 4 fark var.Ama biz işimizi garantiye alıp puan arıyacağız deplasmanda.

Maç Sonrası Analizler ;

İyi oynamadık fakat yinede Gruptan averaj farkıyla çıkmayı bildik.

Nesil
    2013
    Yer
    Elazığ

Fernandes gelirse çok iyi olur.Gruptan çıkmak güzel

Nesil
    2013
    Yer
    Ankara

Spor Toto Süper Lig : Bursaspor - Galatasaray (15.Hafta)

Maç Öncesi Analizler ;

Bu deplasmandan 3 puan ile dönersek 1.liğe oturacağız.Bu önemli maçta Sneijder yok , Melo yok , Hamit yok.

Maç Sonrası Analizler ;

Eksikler başımızı derte sokuyor ve puan kaybediyoruz devre arasında bu sorunu ortadan kaldırıcağım.

Sayfa 3 / 8 İlkİlk 12345 ... SonSon

Mesaj Yetkileri