Oyunu dün test etme fırsatı yakaladım.
*Mümkünse kaleciler aut atmasın. Arkadaş kısa pas oyna, savunmaya şu adama ver diyorsun, adam inat eder gibi kaldırıyor dikiyor topu. Hadi, diktin diyelim neden her top rakibe gider, onu da anlamadım.
*Transfer kolay demişlerdi, transferin kolay felan olduğu yok, oyunculara fahiş fiyatlar istiyorlar hala. Transfer listesinde olan ya da herkesin artık bildiği bir kaç isimi rahatça kadronuza katabiliyorsunuz, yoksa üç kuruşa beş köfte hala yok.
*Oyuncu satmak konusunda ben bir şey anlamadım. Almeida yı transfer listesine koyuyorum adama talip yok, Holosko 4 e gidiyor. Fernandes i satayım diyorum 8-10 arası anca öneriyorlar, Veli Kavlak ı St.Ettiene 8 milyon Euro ya iteledim.
*Taktik ekran tamamen saçmalık. Yapay zekaya kalmamış kim nasıl oynayacağı. Ben savunma derinliğimi, Tempo ayarımı ve defans çizgimi kendim belirlemeyeceksem, yapay zeka buyursun kendisi oynasın benim maçları da. FM 2013 te Dar alanda, yüksek tempo, kısa pas oynarken, saha komutlarından sürekli sakin oynayın komutunu da itelerdim arada ki böyle bir kombinasyon da hata yapmasınlar. Şimdi gel de aynı kombinasyonu uygula.
Oyunun güzel yanları da var. Bunun dışında devam eden sakatlık tı, direk vurmaydı, kornerden deli gibi gol atmak ve yemeydi, derinden kesilen her serbest vuruşta gol yemek gibi saçmalıkların devam ediyor olması düşündürücü.
Full sürüme kadar FM 2014 bende offline. Beşiktaş ile 5G 1B ile save ettik bitirdik.