İbra Dünya futbolunun görebileceği en eksantrik gollerin adamı... Belki en iyi golcü değil ama kesinlikle onun kadar hiçbir oyuncu bu tarz goller denemezAdam her türü gol atıyor. 2 sene sonra Drogba yerine alınabilir Galatasaray'a
![]()
İbra Dünya futbolunun görebileceği en eksantrik gollerin adamı... Belki en iyi golcü değil ama kesinlikle onun kadar hiçbir oyuncu bu tarz goller denemezAdam her türü gol atıyor. 2 sene sonra Drogba yerine alınabilir Galatasaray'a
![]()
Kopan bir ipe düğüm attığınızda, ipin en sağlam yeri o düğüm olur.
Ama ipe her dokunuşunuzda canınızı acıtan yer o düğümdür...http://www.twitch.tv/nannar_hhc
Şu an tartışmasız dünyanın en iyi forveti ve belki de gelmiş geçmiş en mükemmel gollere sahip futbolcu.. Hiç normal golü yok hepsi aşırı klas goller.Küçük dağları ben yarattım havasında ama yaratmış ta olabilir , isterse onu bile yaparAyrıca müslüman değil ateisttir
![]()
"Hiçbir topa efsane gol olsun diye vurmuyorum, vuruyorum efsane oluyor''
![]()
brahimoviç, PSG'ne transfer olunca Zltana.fr domain adresini alan bir taraftar, adresi İbra'ya geri vermek için 12 seçenekten birini yerine getirmesini istedi. Kimi çok çılgınca, kimi kabul edilebilir bu 12 seçenek...
"Selam Zlatan,
Çok sevdiğim kulübümle anlaştığın zaman, "zlatan.fr" domain adresinin boşta olduğunu görünce çok şaşırdım. İnanılmazdı. Ben de hemen satın aldım. Kimsenin senin adını ve imajını karalayacak bir hareket yapmasını istemedim.
Ve şimdi, sana bu adresi benden alman için bir fırsat veriyorum. Tahmin edersin ki mahkemelerde yasal süreç içerisinde vakit kaybetmek istemeyiz değil mi? İkimiz için de para ve zaman kaybı olurdu. Benim daha eğlenceli bir fikrim var. Ben iyi bir adamım ve sana silahını seçme fırsatı sunuyorum.
Hazır mısın? İşte seçeneklerin... Bu 12 seçenekten herhangi birini gerçekleştirirsen Zlatan.fr domain adresi senin olacak:
1. Bir adet PSG forması istiyorum, üzerinde adım ve altında "Zlatan'dan sonra en iyi sensin" yazacak
2. Bir ay benim evimde kalacaksın. Böylede insanlara "Ibra benim kanepemde uyudu" diyebileceğim.
3. 3 adet kombine bilet istiyorum, iki arkadaşım ve benim için. Elbette genel tribün biletinden bahsetmiyorum. Sakın beni H Blue tribünü ile kandırabileceğini sanma.
4. Parc de Princes stadında penaltı vuruşları yapacağız. Benim evimde kaldığına göre bu oyunu kazanmam önünde hiçbir engel yoktur sanırım.
5. Tekvandoda beni yeneceksin. Duyduğuma göre bu sporda pek fena değilmişsin ve ben hiç eğitim almadım, dolayısıyla sana bu seçeneği öneriyorum
6. Saçından bir tutam istiyorum. Samson'un gücünün saçlarından geldiğini duymuştum. Senin için de aynısı geçerli olabilir. Bu bir tutam saçtan kendime anahtarlık yapacağım ve ömrümün sonuna kadar bana güç verecek.
7. FIFA 13'te beni yeneceksin. İstediğin takımı seçebilirsin. Ama inan bana, hiç şansın yok.
8. Resmi bir maçta 30 metreden ters parende ile gol atacaksın... Şaka, şaka... Bu hiç gerçekçi olmadı.
9. Suratına tokat atmama izin vereceksin. Tek kelime etmeden. Elbette herkesin içinde...
10. Kız arkadaşım için üstsüz fotoğraf çektirip imzalayacaksın. Doğrusu bu benim favori seçeneklerimden biri değil. ama sen her maç bitiminde formanı çıkarttığında gözlerindeki ışıltıyı görmekten çok sıkıldım.
11. 2013 transfer sezonu başladığı zaman Neymar'ın PSG'ne imza atmasını sağlayacaksın.
12. Basitçe gelip domain adresini sana vermemi isteyeceksin. Yüz yüze... Ve Guillaume'un hatırına, elbette, Fransızca.
Hepsi bu kadar Zlatan... Hangi seçeneği tercih edeceğini merakla bekliyorum. Merak etme, istediğin kadar deneyebilirsin... Ama acele et, bu domain adresini almak için sırada bekleyenler var..."
fubolu pesten takip ediyorsunuz herhalde ibraya best of world dediğinize görekolay gelsin x'e çok abanmayın yalama yapmasın
![]()
Kesinlikle gelmiş geçmiş demem ama şu an için evet en iyisi o![]()
"insanı kirleten, ağzına giren değildir. ağzından çıkandır insanı kirleten."
Patrick Kluivert benim efsanemdir ama Zlatan ondan aşağıya kalmaz.İnter yıllarından Ronaldo ve Messi ile yatıp kalkan dünyaya rağmen ben Zlatan diyordum.Oynadığı her takımı şampiyon yapan bir adam.Tek başına gol atabilen bir adam.En sevdiğim takımdır Milan Zlatanla buluştuğunda Galatasaraya geldiğini düşündüm çünkü eş değer bir sevinçti.Kluivert 1 numaramsa Zlatan 1,5 dur.
Şu adama hastayım ya![]()
[YOUTUBE="gc9ktJ3JHXA"]Ibrakadabra[/YOUTUBE]
PES'de İbo'ya özel vuruşlar getirilmedikçe kullanışsız olur zaten![]()
ibrakadabra üstüne tanımam![]()
http://www.ntvspor.net/haber/dunyada...-gunu-hediyesi
Harika yapmış ya.![]()
Fossa dei Leoni / AC Milan
Leoni armati, stiam marciando,
Siam la Fossa dei leoni, dei leon leon leon,
Milan Milan Milan...
Kaka Leite
22 / 8 / 10
The Amazing Spider-Man - I'm Peter Parker
http://futboldasondurum.blogspot.com.tr/
TAKİP ET!