Benimde oyunda alt f9 ile aldığım resimler belgelerimdeki fm dosyasının içindeki screenshots'a gelmiyordu, steamla almak zorunda geliyordum ama kendimce bi çözüm buldum özel mesajtan yolluyorum sana, işine yarar belki![]()
Ş.L maçları iyi değil , ligde çok gol yiyorsun veya yeni takip ediyorum o yüzden öyle geldi bilmiyorum.Milan'ı benim kariyerimde deplasmanda yendim , chelsea maçı son anda gitti gibi bilmiyorum.Taktik değiştirebilirsin.Başarılar takipte kalıcam.Serdar gürler transfer edebilirim kendi kariyerimde fakat gerek yok daha farklı bi takım yaratıcam galatasaray'ı o yüzden almadım önermiştin sen teşekkürler![]()
Yorumun için teşekkürler Serdar gayet iyi Drogba'nın sakatlığı her şeyi etkiledi tam anlamda bir forvetim ve defansım yok , yoğun maç temposundan herkes yorgun devre arasında adam alacağım ama Ü.Aysal para vermiyor![]()
STSL 11.HAFTA | Elazığspor 2-1 Galatasaray
Kötü oynadık beraberliği yakaladık saçma bir gol yedik kötü gidişimizi sürdürdük.
STSL 12.HAFTA | Galatasaray 0-0 Konyaspor
Bu maç defansta çok iyiydik ama forvet yoktu berabere bitti.
ŞL 5.Maç
Deplasmanda sonunda galibiyeti bulduk geriye düştük Amrabat'ı oyuna aldım müthiş katkı verdi Drogba'da ilk maçına sonunda çıktı.
STSL 13.HAFTA | Kayseri Erciyesspor 1-0 Galatasaray
Yine yenildik çok kötü oldu Ü.Aysal güven toplantısı yaptı 1 ay müddet verin sözüm söz dedim.
ZTK
Forvette genç İsmail'i oynattım gol attı Yekta'da iyi oynadı 3-1'le geçtik.
STSL 14.HAFTA | Galatasaray 4-3 Beşiktaş
Çok iyi maç oldu Drogba'nın geldiği belli oldu 3-0 öne geçtik sonra 90'da 3-3 oldu ne yapacağım kesin gittim derken Sneijder'in yerine aldığım genç Emre sahneye çıktı ve sonunda galibiyeti getirdi.
ŞL 6.Maç
ŞL'de ManU'yu evimizde yendik UAL'a gitmeyi garantilemiştik onlarda as kadro geldi moral açısından iyi oldu 9 Puanla 3.olup UAL rakibimizi beklemeye başladık.
STSL 15.HAFTA | Fenerbahçe 1-0 Galatasaray
Çok iyi oynadık FB'den daha iyiydik bir kere Sow'la geldiler golü buldular yattılar ikinci devre fark atarız Fener'e.
ZTK
ZTK'dan da elendik son 2 maçımız Bursaspor ve Trabzonspor ile maçlardan en kötü 1 galibiyet alıp devreyi kapatmak istiyoruz 2.devre şampiyonluk ve UAL'da iddalı olmak için rotasyonlu geniş bir kadro yapacağım bu sonuçlar olmayacak inşAllah herşey istediğimiz gibi gidecek tabi bu arada desteklerinizi bekliyorum
puan durumunu paylaşırmısın maçlar kötü
kardeş bence eboue snayder dany gönder
şl de kötü bir gidişat olmuş europa lige kaldın gibi
Evet öyle oldu ama beklenmeyen bir şey oldu
UEFA'da Rakipler Belli Oldu !
Ajax zor ama geçersek ilerisi kolay.
STSL 16.HAFTA | Galatasaray 0-0 Bursaspor
Çok istedik pozisyona girdik atamadık lig liderini elimizden kaçırdık.
STSL 17.HAFTA | Trabzonspor 0-3 Galatasaray
Çok iyi oynadık ve TS'yi deplasmanda mağlup etmeyi başardık.
KOVULDUK !
Aslında sözümü tuttum ama Ünal Başgan kovdu canı sağolsun küçük takımlarda başarılar elde ederken hedefim yine buraya gelmek kariyer asıl şimdi başlıyor , Yılmaz Vural gibi küçük takımlarda başarı yakalayıp GS,FB,BJK,TS gibi takımlarını çalıştırmak hedefim.
Vay beYazık olmuş.
Berbat yönettin çok normal kovulman..
Helal olsun vallahi medeni cesaretinden ötürü.
Bucaspor sözleşme önerdi aslında aklımda PTT 1.Lig'den sezon sonu bir takım almak vardı ama Bucaspor oldu sorun yok
Takımın Durumu :
Hedefimiz bu sene ligde kalıp seneye STSL'ye çıkmak.
Takımımız :
Kadromuz geniş iyi bir taktikle bu sene ligde kalacağımıza inanıyorum.
Arkadaşlarım , abilerim yorumlarınızı bekliyorum![]()
Buca'da başarılar, toparlanırız sorun yok![]()
Başarılar
Bucada ligde kalıcaz taraftar inanıyor
Buca'da başarılar![]()
Zorlu son haftalar seni bekliyorKolay gelsin ve yeni takımda başarılar.
hadi bakalım mucizeyi gerçekleştirirsin ligde kalarak kadro da iyiymiş o gençler seneye gitmeyeydi coşardı![]()
Helal olsun artık takipçinim. Başkaları gibi küme düşmeye oynayan takımlarla şampiyonluk yaşamaman ve hile yapmadan kovulmaya kadar gitmen mükemmel bir olay.Sen diyeceksin normal bir şey ama kariyerlerin çoğu hileli olunca insan gerçek kariyerleri özlüyor.Başarılar
Takıma gelince altyapısı fena değildi sanırım.Ligde kalman çok zor ama küme düşsen bile seneye geri çıkabilirsin
Buca da başarılar![]()
Teşekkür ederim
İnşAllah çok zor ama olsun Buca ile somut bir başarı yakalamak istiyorum gerçekten
Yorumun için gerçekten çok teşekkür ederim eninde sonunda başarı gelecek uzun sürecek ama oyunu tam olarak öğrenicem hedefim bunlar , inşAllah kalırım.
Teşekkürler hocam
PTT 1.LİG 33.Hafta | Bucaspor 1-2 Antep Bld.
Yenemedik kötü oynamadık goller kaçırdık iddiamız azda olsa devam ediyor.
PTT 1.LİG 34.Hafta | Denizlispor 2-3 Bucaspor
Deplasmanda gayet iyi oynayıp kazanmayı başardık değişik bir taktik denedim tutu ve ilk galibiyeti getirdi.
PTT 1.LİG 35.Hafta | Bucaspor 3-1 Boluspor
Çok az iddiamızı son haftalara taşıdık Bolu'nun Play-Off'lara girememesine sebep olduk
PTT 1.Lig 36.Hafta | Fethiyespor 3-1 Bucaspor
Urfa ve Balkes puan kaybetmiyordu Balkes ilk dakikalarda golü bulmuştu bizde yenildik yensekte 16.olacaktık ve kalamayacaktık seneye planları yapmaya beklemeye başladık , arkadaşlar hepinizden 2.Lig'de yararlı olacak kiralık oyuncular ve beleş oyuncular söylemenizi istiyorum
steam isminini söylermisin ne yazı ki bulamadım oyuncu