Anket Sonuçlarını Görüntüle: Sonuç ne olur ?

Voters
12. You may not vote on this poll
  • Trabzonspor kazanır

11 91.67%
  • Berabere biter

1 8.33%
  • Legia kazanır

0 0%
1 ile 27 arası toplam 27 sonuç

Konu: Trabzonspor - Legia | Uefa Avrupa Ligi - J Grubu

Nesil
    2011
    Yer
    Sakarya[54]

Default Trabzonspor - Legia | Uefa Avrupa Ligi - J Grubu

Temsilcimize başarılar..

Puan Durumu

Fossa dei Leoni / AC Milan
    Leoni armati, stiam marciando,
    Siam la Fossa dei leoni, dei leon leon leon,
    Milan Milan Milan...
    Kaka Leite
    22 / 8 / 10
    The Amazing Spider-Man - I'm Peter Parker
    http://futboldasondurum.blogspot.com.tr/
    TAKİP ET!

Nesil
    2006

Trabzon zor gol yiyen bir takım. Bu avantaj olacaktır. Grubun en zayıf halkasına karşı galibiyet çıkar.

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

temsilcimiz rahat bir galibiyet alicak 2-0 yada 3-1.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul - Tokat

Polonya takımlarını bu kadar küçümsemeyin bence. Fizik olarak Trabzondan üstünler. Ancak tabii ki Trabzonda çok teknik isimler var. Ortada bir maç olur, bence de Trabzon kazanır ama laylaylom kazanamaz.

Nesil
    2010
    Yer
    54 & 34

Varşova grubu zorlayabilir diye düşünüyordum ancak sahalarında Apollon'a yenilince gözümde bittiler.Temsilcimiz rahat kazanacaktır 2-3 farklı bir galibiyet bekliyorum Yusuf yine yazar golünü.

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

3 sene sonra tekrar Avni Akerdeyim.

Gittigim maclardan genelikle iyi sonuclarla cikarim bununda oyle olacagini dusunuyorum. Yeterki sacma sapan sekilde pozisyonlari harcamiyalim

Nesil
    2013
    Yer
    Elazığ

İnş. TS kazanır zorlu maç olacak.

Nesil
    2010
    Yer
    54 & 34

1 Onur Kıvrak
    3 Jose Bosingwa
    4 Aykut Demir
    6 Sol Bamba
    22 Mustafa Yumlu
    10 Adrian Mierzejewski
    15 Florent Malouda
    16 Didier Zokora
    92 Olcan Adın
    12 Paulo Henrique
    83 Marc Janko
    İlk 11 Değeri : 41.250.000 EUR

Nesil
    2006
    Yer
    Tekirdağ

Çok hücumcu bir kadro olmuş umarım sakata gelmeyiz.İlk golü bizim atmamız moral açısından şart.Bir Lazio maçı daha yaşamadan kazanıp yolumuza devam edelim.

Nesil
    2009
    Yer
    Tarsus

Maçı NTV mi yayınlayacak?

Nesil
    2010
    Yer
    54 & 34

Akçay'a birisi baskı yapmış heralde böyle bir kadro beklemezdim ondan. Adrian mc oynayacak galiba Yusuf'un olmaması üzücü sakat falan mı acaba ?

@footballer33 : Evet NTV'de maç.

Nesil
    2009
    Yer
    Tarsus

@Fearless Coward; Eyvallah, teşekkürler.

Başarılar Trabzonspor.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Çok güzel kadro olmuş.
    Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
    Futbolcu Bilgileri
    Oyuncu profillerini buraya tıklayarak görebilirsiniz.

Nesil
    2009
    Yer
    Istanbul

Goool be Janko attı.
    Steam: briannn07
    PS4: Swoldern

Nesil
    2010
    Yer
    54 & 34

Janko bile kendini buldu bu sezon.

Nesil
    2006
    Yer
    Tekirdağ

Hakem konusunda çok şanslıyız bugün.Dirsek ve penaltıyı görmedi

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Malouda'yi göbekte oynatmakta nedir ben bunu anlayamıyorum. Orta sahada savunma denen şey Henrique ve Malouda geriye koşmadığı için yok. Koysana Adrian'la Olcay'ı oraya. At Malouda'yı sola, At Henrique'yi sağa.

Ligde böyle oynayabilir belki Trabzon

Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
    Futbolcu Bilgileri

Nesil
    2007
    Yer
    Afyonkarahisar

Tebrikler Trabzonspor!
    Kopan bir ipe düğüm attığınızda, ipin en sağlam yeri o düğüm olur.

Ama ipe her dokunuşunuzda canınızı acıtan yer o düğümdür...

http://www.twitch.tv/nannar_hhc

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Futbol oynamadan kazandı Trabzon. Özellikle ikinci yarı Onur olmasa herhalde 4-1 falan yenilirlerdi. Başıboş dolaşan, koşmayan bir takımdı Trabzon. Bamba, Aykut, Olcan, Mustafa ve özellikle Zokora hariç sahada pek yoktular. Yusuf da girdikten sonra oldukca etkiliydi. Henrique çok kötüydü. Malouda sahada yoktu hiç ama hiç beğenmedim, rezalet bir oyun oynadı.

Yine de tebrikler güzel 3 puan. Son değişiklikler ile takım toparlandı ayrıca söylemekte yarar var. Yıldızların isimleri altında ezilmemeli hoca.
    Futbolcu Bilgileri

Nesil
    2007
    Yer
    Afyonkarahisar

Skor alıyor ama özellikle hüum hattı aşırı amatör davranıyor. Pas seçimleri falan sıkıntılı ama inşallah maçlar ilerledikçe geliştirirler bu yönlerini
    Kopan bir ipe düğüm attığınızda, ipin en sağlam yeri o düğüm olur.

Ama ipe her dokunuşunuzda canınızı acıtan yer o düğümdür...

http://www.twitch.tv/nannar_hhc

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by nannar View Post
    Skor alıyor ama özellikle hüum hattı aşırı amatör davranıyor. Pas seçimleri falan sıkıntılı ama inşallah maçlar ilerledikçe geliştirirler bu yönlerini
    Aynen öyle. Janko'yu cok begendim. Adam nerede ne yapması gerektiğini de biliyor ve bir pivot santrafora göre presi de oldukça iyi.
    Futbolcu Bilgileri

Nesil
    2010
    Yer
    54 & 34

Tebrikler Trabzonspor'a Lazio'da berabere kalmış artık lider çıkalım bi zahmet.

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Trabzon Avrupa'da başka oynuyor. Bugün için söylemiyorum. Bugün kötüydü. Zaten karşıdaki rakipte çok vasattı ama Trabzonspor'da bir türlü ayağa paslar ile organize bir oyun oynayamadı. Ancak buna rağmen 2 farklı kazanmasını bildi. Lider olarak çıkacağına inanıyorum ben. Zaten 7 yaptı puanı.

Yalnız bugün Bosingwa yı beğenmedim. Çok lakayıt oynadı. Ayrıca oyuncular gereksiz yere çalım atıyorlar ve topla oynuyorlar. Tek pas oynayıp geçseler çok etkili pozisyonlar olacaktı..

Nesil
    2009
    Yer
    Tarsus

Legia kaçırdı, Trabzon attı. Maçın özeti...

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

3 sene sonra stadyumda yerimi aldim

Son gittigim mac (Galatasaray 2010-2011 sezonu ev) ile bu mac arasindaki kalite farki inanilmaz

Hoca belki kadroya gore oynatiyor takimi, tamam basarilida bir is cikartiyor ama oyuncu secimleri cok yanlisti.

Colmanin olmayisi hocayi caresiz birakmamali, Colman yoksa Soner oynamali israr edilmeli. Malouda'yi o bolgede harcamak cok yanlis.

Henrique berbat bir futbolcu, her pozisyonda rakibin icinden gecmeye calismasina anlam veremiyorum.

Janko Subattan beri ilk defa ilk 11'de baslamis, fena degildi sahada birseyler yapmaya calisti ama okadar uzun boyuna ragmen sadece defansif anlamda katki sagladi kafa toplarinda.

Henri iyice sacmalamaya baslayinca taraftar hocaya yogun tepki verdi. Ve aninda degisiklik yapti hoca. Bu degisiklikleri taraftar deli olmadan yapmasi lazim hocanin, kendini isimler altinda ezdirmemeli. Yusuf'a nasil guvendiyse digerlerinede guvenmeli

Onur ozelikle bir pozisyonda cok iyidi, saniyeler aralikli 2 kurtaris yapti. Gercekten muthis bir kaleciye sahibiz.

Lazio berabere kalmis, 7 puanla lideriz. Bir sonraki macimi Legia maci, ordan 1 puan aldigimiz taktirde buyuk olcude isimizi garantileriz.

Son olarakta saka maka 9 mactir Avrupada, boyle bir istatistigi bir daha zor yakalariz.

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

+

Bukadar elestirilen forvet varken, Emre Gurala sans veriyor hoca. Harcadigi pozisyona birsey demiyorum ama yerdeki adama kafa atip sonra ben birsey yapmadim haraketi cok sacmaydi. Kesinlikle kirmizi gormeliydi, sari ile kurtardi.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Trabzonun Onur'un damga vurmayıp kazandığı maç var mı acaba ? gene skor 1-0 ken 1 pozisyonda 2 kurtarış yaptı.

Mesaj Yetkileri