Eskiden antuya üyeydim. En azınadn eski seriler icin konusabilirim; insanlar birçok şeyden şikayetçi. Bu şikayetleri neden dikkate almak yerine "hadi canlarini sikalımcı" tipler olarak görüyorsunuz ki?
GS finansı her sene, reklam anlasmalari falan katlanarak büyüyor, ama FB finansı her sene geriye gidiyordu. Forma reklamı atıyorum ilk sene 1 alıyosam ikinci sene 0.75'e düşüyordu sonra 0.50'ye. Her sene düşüşteydi yani. Online oyundu bu ve CL'de yarı finale çıktım kura şansıyla. Eger ordan gelen para olmasaydı, arkadasimla yarışma şansım yoktu 5 yabancı kuralı geldikten sonra. Honda (bedelsiz) ve Belhanda'yı almıştım 25 milyona da öyle kurtarmıştım durumu.
Beşiktaş'a deginmiyorum bile, Bursaspor bile repuattionda geçiyordu Beşiktaşı... İsterse 9328592859859829 milyon borcu olsun, asla repuation'da 3.sıradan geriye düşmez beşiktaş.
Mesela ABOOO da antuya üyeydi. Üstelik Fenerbahçe araştırmacısı. 3-4 maç oynayan Dia çok gol kaçırdı diye finishing 6 vermişti, onun sorumlulugunda olmayan Egemen'in finishingi 9'du
Bunu savunurken de hep diger ozelliklerine bakin, maçlar oynandıkça Dia'nin cok gol kacirmadigini goreceksiniz diyordu. Abicim ne olursa olsun, dümdüz bakınca Dia'nin bitiriciliginin Egemenden kötü olması mantıklı mıydı? Ya Dia 6 kalsın, Egemeni 2-3 yap, yada Dia'yi 11 yap egemen 9 kalsın.
Bu oyunda da Salih'in tackling 3, emre colak 8. Nedenini sorunca da fizigiyle top kapmayı seven oyuncu degil diyor. Emre colak sanki oyle bir oyuncu da 3 katı deger aliyor. Yani burda ya Salih yanlış, ya Emre. Hadi diyelim Salih doğru, geçen seneki oyunda Bucaspor araştırmacısı yapmış olması lazım Salihi. 8 mi neydi oyun başında. Onun verdiği 8'i alıp 1 sene daha olgun, Lazio-Benfica maclarinda MC oynamis, takim savunmasına rolünü iyi uygulamış Salih'e 3 vermek komik olmuyor mu?
Suan oyunda editor kullanilmadigi surece Salih'ten ofansif olmayan bir MC yaratmak cok zor.
Ben hatırlıyorum Cem Sultan vardı, Salih kadar A seviyede oynamamasına ragmen wonderkid oluyordu. O neydi mesela allahaskina?
İrfan Başaran, Cafercan... vsvs.
Onlar seviyesinde olan Recep Niyaz ise anca Sivasspor'da rotasyona giriyor 5 sene sonunda. O günlerin üüzerinden de 5 sene geçti, Cafercan da İrfanda ikinci ligde heralde. Recep doğru olabilir ama o zaman irfan ve cafercan yanlıştı. Recep'i GS araştırmacısı yapsa wonderkid yapardı.
Strengh'ine de 1 vermiş recebin. Ben bile bugun sahaya cıksam en az 3'ten başlar.
Burak Yilmaz'in sogukkanliligi 14 olsaydı, romanya maçında o golü atardı çok net.
Yani kısacası insanların sikayeti fanatizm üzerinden küçümsemeyin. Hepimiz aynı oyunu oynuyoruz. Göze batan hatalar da can sıkıyor haliyle. Şu yorumlarımda da FB sevgisi gözünü kör etmiş vs falan diye düşünmüyosunuzdur umarım.



