So what?
Saike
Antep'i rahat geçebiliriz diye düşünüyorum, Emenike şov yapsa güzel olur![]()
4-1 biter diye düşünüyorum, Volkan boş geçmez. Kazanalım da 1-0 olsun bizim olsun. Umarım Salih ve Alper oynama fırsatı bulabilir.
...
Antep kötü gidişatına güzel bir son verdi 3 maçtır yenilmiyorlar yine yenilmezler diyorum ben gollü beraberlik bekliyorum.
Affetmeyiz bu maçta her atağımız gol bile olabilir.
Ben bugün Fenerbahçe karşısında çok diri, çok isteyen bir Gaziantepspor olabileceğini düşünüyorum. Ama maç erken gol gelirse çok farklı yerlere de gidebilir.
Volkan; M.Topuz, Alves, Egemen, Caner; M.Topal, Cristian, Alper; Kuyt, Sow, Emenike
Ölüm gene sahada çıldırmaya ramak kala.. Cristian yüzünden bu maçı değil Fenerbahçe Ülker'in maçını izlemeyi düşünüyorum.
Mayıslar sizin olsun biz Nisan'da şampiyonuz
Bu adam neden Salih'i oynatmıyor. Çok sinir olmaya başladım.![]()
Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
Futbolcu Bilgileri
Oyuncu profillerini buraya tıklayarak görebilirsiniz.
Emre cezalı mı ? Yine bir var bir yok. Emre ve Meireles'in yokluğunda hala tercih adamı Cristian'sa Salih'te gram akıl varsa devre arasında kiralık olarak başka takıma gider, Yedek kulübesinde büyük topçu olunmaz.
...
Alves yerine Bekir oyunda.
Antepli oyunculara biçin emri verilmiş.
Bülent Uygunun en son hangi takımı fenerbahçeyi mağlup etti merak ettim de
En son 26 eylül 2008de sivassporla fenerbahçeyi yenmiş o da tek galibiyeti
Goooool Emenike !
ilk izledigimde gol sanki ofsayt gibiydi
Moussa Sow yazdı 2.golü
Ne top oynadık ama..
Emenike'nin golü bana da ofsat gibi geldi. Belki Alper'in ayağı ileri uzandığı için ofsayt olmayabilir ama olma ihtimali daha yüksek. Ama bu takımla Pazartesi'ye kadar oynasak yine Antep bizden puan alamaz.
Takim taş gibi top oynuyor. Goller nizami. Saldiran basan özledigimiz takım
GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Mayıslar sizin olsun biz Nisan'da şampiyonuz
İşte bu be çok iyi top oynuyoruz.
Oynadığımız oyunun adı futbol olamaz başka bir şey olmalı. Bu oyuna 2 yetmez. 5,6,7 olmalı.
@byariff ofsayt değil topun hizasında hatta daha geride duruyor Emenike
Emenike'nin ayak falan geride...
Şu maçta 2 gol atabildik ya sadece ona yanıyorum.
Salih'e bak be koçum ben. Helal olsun. 3 oldu bu maç burda bitti.
2 zor maç öncesi kazanmak çok güzel oldu. Salih farkını çok kısa sürede gösterdi. Özellikle ilk yarıda çok iyi oynadık, 3 puanı hakettik.
Helal olsun takıma süper top oynadık Alper adamsın. Volkan ulen VolkanMert al artık şundan formayı yada Ersun ver artık formayı!
![]()
çok mücadele ettik. Bu baskının sonucunuda aldık. Emenike 2 haftada 3 gol attı ama son golü bence Salih attı. Son 10 dakikada Salih'in bir hareket yapmasını ve verilen şansı değerlendirmesini bekliyordum. Golü attırdı. Şu olayı yapacak tek bir oyuncumuzun olması ve yedek kulübesinde çürümesi çok üzücü. Yine Baroni yerini sağlama aldı. Bu adamın bir olumlu hareketi yok arkadaş. Niye oynuyor birisi açıklasın. Yazık günah.
Salih adamım benim. Konuşmayım diyorum ama Ersun Yanal gerçekten oyunu okuyamıyor ve değişiklikler hep geç geliyor. Takım 80. dk'ya kadar baskı yedi, 2. gol gelseydi çok yazık olurdu. Hocanın artık 60 ve 70 arası 2 değişiklik yapması lazım. Yine de tüm oyuncuları tebrik ederiz, umarım Bursa ve GS maçlarını da kazanırız.
SALİH SALİH SALİH! Bucaspor'dan beri takip ediyorum ve geçen maçta da o çöpler oynadı. Üzülüyorum. Daha ne yapması gerekiyor bu adamın?
İkinci olan, ilk kaybedendir.
Ayrton Senna da Silva