Originally Posted by
3842
Zorlu son haftalar seni bekliyor

Kolay gelsin ve yeni takımda başarılar.
Teşekkür ederim 

Originally Posted by
The Special One
hadi bakalım mucizeyi gerçekleştirirsin ligde kalarak kadro da iyiymiş o gençler seneye gitmeyeydi coşardı

İnşAllah çok zor ama olsun Buca ile somut bir başarı yakalamak istiyorum gerçekten 

Originally Posted by
omersal
Helal olsun artık takipçinim. Başkaları gibi küme düşmeye oynayan takımlarla şampiyonluk yaşamaman ve hile yapmadan kovulmaya kadar gitmen mükemmel bir olay.Sen diyeceksin normal bir şey ama kariyerlerin çoğu hileli olunca insan gerçek kariyerleri özlüyor.Başarılar
Takıma gelince altyapısı fena değildi sanırım.Ligde kalman çok zor ama küme düşsen bile seneye geri çıkabilirsin
Yorumun için gerçekten çok teşekkür ederim eninde sonunda başarı gelecek uzun sürecek ama oyunu tam olarak öğrenicem hedefim bunlar , inşAllah kalırım.

Originally Posted by
Moussa Sow7
Buca da başarılar

Teşekkürler hocam 
PTT 1.LİG 33.Hafta | Bucaspor 1-2 Antep Bld.

Yenemedik kötü oynamadık goller kaçırdık iddiamız azda olsa devam ediyor.
PTT 1.LİG 34.Hafta | Denizlispor 2-3 Bucaspor
Deplasmanda gayet iyi oynayıp kazanmayı başardık değişik bir taktik denedim tutu ve ilk galibiyeti getirdi.
PTT 1.LİG 35.Hafta | Bucaspor 3-1 Boluspor
Çok az iddiamızı son haftalara taşıdık Bolu'nun Play-Off'lara girememesine sebep olduk

PTT 1.Lig 36.Hafta | Fethiyespor 3-1 Bucaspor
Urfa ve Balkes puan kaybetmiyordu Balkes ilk dakikalarda golü bulmuştu bizde yenildik yensekte 16.olacaktık ve kalamayacaktık seneye planları yapmaya beklemeye başladık , arkadaşlar hepinizden 2.Lig'de yararlı olacak kiralık oyuncular ve beleş oyuncular söylemenizi istiyorum