abi dünya şampiyonlugu ünvan macı yenen dünya sampiyonu olacak ikisde tanınmış isimler ama adlarını hatırlamıyorum...hee bende gördüm kim yine bu herif yaw sana yagcı deyip duruyor hani yagcı olsan içim yanmıyacakOriginally Posted by sekopej
![]()
abi dünya şampiyonlugu ünvan macı yenen dünya sampiyonu olacak ikisde tanınmış isimler ama adlarını hatırlamıyorum...hee bende gördüm kim yine bu herif yaw sana yagcı deyip duruyor hani yagcı olsan içim yanmıyacakOriginally Posted by sekopej
![]()
imam ne yapsın dağlarda ora senin bura benim gitti gitti geldi.en son iki ay önce sınır kapısından geçen iranlı hatunları gördü.onlarda çarşafla geldiler tr sınırını geçince mini etekleri giyip geçip gittilerbende bol bol ibadete verdim kendimi.fazla kimse gelmiyor gördüğüm kadarıyla kaytaran çok bugün
![]()
yok artık daha nelerOriginally Posted by TüMeR_yAğıZ
off ya benim uykum geldi yine
![]()
abi gece 2 sıralarında meteor yagmuru olacak onu diyor arkadas gözle görülebilecekOriginally Posted by hurmet
![]()
aman ben bakmam kafama falan düşer![]()
Evet beylerOriginally Posted by nekop
![]()
Originally Posted by nekop
neyse ortalık bi sakinleşsin bulacaz onu![]()
"YÜCE ATATÜRK"
hadi yat uyu o zaman sen.koskoca yönetici adamsın işin gücün var yarın yorulmaOriginally Posted by hurmet
hadi iyi geceler kardeş
Originally Posted by hurmet
sen bakma zaten yatsana sen hem bu saatte oturuyon...![]()
"YÜCE ATATÜRK"
Bugün meteor yağmuru var!
Gökyüzü ağustos ayında evrenin en hoş olaylarından biri olan meteor yağmurlarına sahne oluyor. Meteor yağmurunun en yoğun olacağı 12 Ağustos Cumartesi gecesi gözlerini gökyüzüne çevirenler, meteor ve yıldızların kayışına tanık olabilecek. O gece gökyüzüne bakanlar saatte 70-100 kadar meteor görebilecek.
Ankara Üniversitesi Rasathanesi de "Perseid meteor yağmuru" için Ahlatlıbel'deki tesislerde cuma ve cumartesi günleri çeşitli etkinlikler düzenleyecek. Gökcisimlerini izlemek isteyenler, 12 Ağustos gecesi saat 20.00'den itibaren rasathaneye bekleniyor.
başlamış bilem![]()
bosver abi yaw o zaten almıştır dersiniOriginally Posted by sekopej
![]()
kayış var bu gece hayıldızların kayışı
renkli bir gece olacağa benziyor.neyse hanım kızgın zaten meteor yağmuru altında romantik bir yürüyüş yaparız
![]()
yok daha uyumak![]()
En net 2 de görebilcesOriginally Posted by hurmet
![]()
kaç kere affetim artık son. o adam bulunacak gereken yapılacak...Originally Posted by nekop
![]()
![]()
![]()
"YÜCE ATATÜRK"
abi ben yarım saattir bakıyom tek bi tanebile gecmedi ama belki yolda bişey olmuştur istanbul trafigi maglumOriginally Posted by hurmet
![]()
ben demin gördüm bi tane![]()
kimi arıyorsunuz kimi buluyorsunuz gereğini yapıyorsunuz anlamıyorum ya
hey beyler ben topiğimde olay istemem kendi topiğinizde hesaplaşın![]()
kütahya porselenlik sahneler çıkmasın piyasaya bu yıldız kayışı muhabbetiyle..![]()
ne röntgenci milletiz ya belgeseller yetmiyor gibi yıldızların bile kayışını izliyoruz![]()
aman tanrım kör oldum bi tane bile meteor göremiyorumOriginally Posted by hurmet
![]()
yok yıldız kayışı filan.. bunlar hurafe hurafe, inanmayın bunlara..![]()
guşluk ahalisi hayden ii geceler
fazla konuşmayın serverda insan o da dinlensin
abi olmadı böyle ayak üstü bak bigün hanımıda alıp bize oturmaya gelin![]()
iyi geceler Burak. Servere işkence yapalım bu gece hiç susmayalım guşluk ahalisi![]()
![]()
![]()
![]()
"YÜCE ATATÜRK"
selam gece bülbülleri...
iyi geceler Burak..
ne bülbülü yavv..
forza guşluk..
selam millet(guşlar)
geç kaldım ama kendi kendime bir enstantane yaptımki sormayın
bu askerlik bana kafayı yedirmiş olacakki;
tam 1,5 saattir c&c generals-zero hour'u yüklemeye çalışıyorum ve ingilizce olarak hata veriyor.diyoki "generals bulunamadı-tam versiyonu yükleyip tekrar deneyin"
ulan bilgisayar hasta etme adamı daha önce yükledim işte kıllık yapma falan dediysemde anlatamadım.
internette aradım sorunun çözümünü ki
meğerse ben zero hourun ek paket olduğunu unutmuşum
haliyle elimdeki ek paket olduğundan yükleyemiyomuşum![]()
abi geç kaldığın için sana ceza verecektim ama görüyom ki sen cezanı çekmişinOriginally Posted by şampiyon
![]()
![]()
![]()
![]()
"YÜCE ATATÜRK"
Çok iyi ya,koptmOriginally Posted by şampiyon
![]()
![]()