Gravesen'in kendisi adam arsınalr anlaşsınlar geliyim diyor daha ne olsun
Gravesen'in kendisi adam arsınalr anlaşsınlar geliyim diyor daha ne olsun
tamam kardes bizim graveseni almamız zorrrr kendisi fazla para isterrr
Gravesen, Cimbom'a haber yolladıOriginally Posted by anakonda52
Real Madrid'in kadro dışı bırakarak satış listesine koyduğu tecrübeli yıldız önceki akşam tribünden izlediği Kopenhag-Ajax maçında soruları yanıtladı...
Thomas Gravesen, Danimarka'dan, Galatasaray'a sıcak mesajlar gönderdi. .
Gravesen, Galatasaray'a gelmeyi istediğini belirterek bunun için yöneticilerin harekete geçmesi gerektiğini vurguladı.
Başarılı oyuncu, "Galatasaray beni almak istiyorsa bir an önce Real Madrid ve menajerimle temas kursun" ifadesini kullandı.
Danimarkalı futbolcu, Galatasaray'ın bu konuda henüz somut bir adım atmadığını da kaydetti. Başta Newcastle olmak üzere İngiliz kulüpleriyle temasta olan Gravesen, "Galatasaray'a mesajımı iletin, beni istiyorlarsa çabuk olsunlar" diye konuştu.
Cim-Bom'un, Mlada Boleslav'ı 5-2 yendiğini öğrenince mutlu olan başarılı oyuncu, sarı - kırmızılı ekibin bu sonuçla Şampiyonlar Ligi'ne girmeyi garantilediğini vurguladı.
Gravesen, Galatasaray'ın, Borussia Mönchengladbach ile sezon açılışında oynadığı maçı izlediğini sözlerine ekledi.
Kaynak: Milliyet
Haber: İrfan Kurtulmuş
Tabi haklısın böylesine kendisine kendisini kanıtlamış bir futbolcu yıllık 150.000YTL'ye(Arda o kadar kazanıyor) gelmez
Galatasaray'ın yabancı futbolcu arayışlarına, İspanyol ve İtalyan spor basını sürpriz bir iddia geldi. Sarı-Kırmızılılar Livornolu futbolcunun peşinde...
İspanyol ve İtalyan spor basını Galatasaray'ın, İtalya'nın Livorno takımında oynayan Stefano Morrone'yi transfer etmek için girişimde bulunduğunu iddia etti.
Livorno'da bir yıldır forma giyen orta saha oyuncusu Morrone için kulübü ile görüşmede bulunduğu belirtilen Galatasaray'ın, 28 yaşındaki İtalyan futbolcuyu transfer edebileceği ileri sürüldü.
Morrone, Livorno formasıyla geçtiğimiz sezon oynadığı 35 maçta 6 gol attı.
bende diyorum ne zaman ne bi isim daha çıkacak diye, basın bizi mahçup etmedi saolsun..![]()
beyler bi sayalım bakalıom kaç adamın ismi geçmiş galatasarayla her gün yeni biri
diarra ,gravesen,stefano morrone,( galiba birde chievo lu bi furbolcu vardı ama onla bjk mi ilgileniyordu neyse )
dur abi yorma bizi şimdi, basınla uğraşılır mı yahu..Originally Posted by sherryy
![]()
her gün başka isim hala somut bir adım yok![]()
gene son gün transferi olacak sanırım bu gidişle...
amorti gibi bişey olacak harbiden..![]()
beyler siz unutun bu işi alcaz bi tane heinz gibi adam tamam![]()
umarım olmaz öyle bişey en azından M.Güven'in önü tıkanmazOriginally Posted by TÜRKİYE
Ya Gravesen Ya Vogel Bu hafta Bunlardan Birisi gelıckemıs hadı hayırLısı ßakalım.
Bana sorarlarsa ne gravesen ne de vogel gelsin
gravesende gelirse necati-hasan-gravesen gibi hep lider olmak isteyen futbolcuların arasında ki kavga bermuda şeytan üçgenine dönüşür
Vogel ise geçen sene gfazla oynama şansı bulmamış yaşı 30 olmuş bir adam
2 istemediğim ön libero vardı gündeme gelen gravesen ve vogel bizde onlara kaldık
olsun burak kardes gravesen iyi harbiden ortasahayı toparlar
Gravesen gelirse yararlı olur.
yok kimsenin geleceği, masallar dinliyoruz..![]()
aynen katılıyorum dostum sana...Originally Posted by nart_susruko
Şimdi konuşmanın anlamı yok 23 ağustosta rövanş maçından sonra gelecek parayla adam alıcaklar
Bu arada saat : 19:00 'da diarra'lı lens'in maçı var Lille ile kanal a'da izlemek isteyenler için..
ciddi ciddi bu iswiçreli adam mı gelecek?
belli herhanig birşey yok hiç kimsede gelmeyebilir Şu rövanş maçını atlatalım herşey tam olrak anlaşılır o zaman
evet doğru şimdi konuşmanın anlamı yok ama klüpte para olmadığı zaten belliydi ne boleslav maçı öncesi ne de sonrası farketmez yeni olan bişey değilki bu..
ha yönetim çıkar derki "elemeyi geçip, oradan gelecek para ile transfer yapmayı düşünüyoruz, taraftarımız biraz sabırlı olsun" başımız gözümüz üstüne..
biz ne sabırlı günler geçirdik bu yönetimle..
Adnan Polat'ta 20:45 ten bu yana icraat yok, Başkan Canaydın'ı söylemeye gerek yok ama biz halaa bir umuttur bekliyoruz, yeterki oyalamasınlar boş laflarla bizi..
yine torres ile tudor'a dönmüşlerdir alırlar son gün birini
bu son 2 maçta ki sonuçlar umarım gerets ve yönetimi kandırmaz çünkü önliberoya gerçekten ihtiyacım var m.güven ve okan ile bu iş olmaz m.güven ileride çok işimize yarar ama şimdi ki tecrübesi biz cl de taşımaz okan zaten asıl yeri sağ kanat ama oradaki oyuncuların çokluğu ve önliberodaki boşluktan dolayı ön libero yapmaya çalışıyorlar... umarım carrusca daki transfer politikasını önlibero transferi içinde kullanırlar genç yetenekli bir önlibero getirirler. ....
Galatasaray'dan Linderoth'a zam
Cimbom, Linderoth'u yeniden gündemine aldı. G.Saray'ın, İsveç Milli Takımı'nın ön liberosu için 2 milyon 180 bin euro bonservis bedeli önerdiği belirtildi.
Linderoth'a dönüş
Ön libero arayışlarını sürdüren Galatasaray, İsveçli oyuncu için Kopenhag'a önerdiği miktarı 2 milyon 180 bin euro'ya çıkardı.
MENAJERLER EMİN
2008 yılına kadar sözleşmesi bulunan 27 yaşındaki futbolcu için Kopenhag, 4 milyon euro'da diretirken, menajerlerin indirim yapılması konusunda garanti verdikleri öğrenildi. İsveç Milli Takımı'nın başarılı ismi, Galatasaray'a gelmeye hazır olduğunu söylemişti.
ZAMAN DARALIYOR
Şampiyonlar
Ligi için orta sahaya mutlaka tecrübeli bir futbolcu almak isteyen Galatasaray, Linderoth'u yeniden gündeme aldı. Gravesen, Diarra ve Vogel'in transferinde ilerleme kaydedemeyen sarı-kırmızılılar, önerdiği rakamı 2 milyon 180 bin euro'ya çıkardı.
beklemedeyiz bakalım..bitsin artık bu çile..
valla bence almayalım kimseyi sıktı bu bekleyiş
Ben şahsen lig başladıktan sonra, artık pek transfer falan beklememeye başladım. Ama şöyle sağlam bir ön libero gelirse de fena olmaz.Originally Posted by hurmet
...Eğer mücadele ettiğin noktaya varmayı ummuyorsan, mücadele edemezsin...