1 ile 30 arası toplam 35 sonuç

Konu: Salih Uçan | 19

Hybrid View

Nesil
    2012
    Yer
    Kastamonu

Quote Originally Posted by mortalknight View Post
    inanılmaz derecede potansiyelinin sonuna kadar kendim geliştirmek istiyordum ama
    teklifi 25e çıkarınca Benfica sattım vallahi
    Üzüntülüyüm şuan
    İyi güzelde maddeleri hiç düşünmemişsin

1) Türkiye'de yabancı sınırı varken orta sahada Türkiye'nin en iyi oyuncusu bulunurken satmışsın

2) Daha 21 yaşında ki birine 25 M € verince 25-26 düşünseydin keşke en kötü 28-29 da da o fiyata gidebilirdi iyi form sağlasaydı

3) 25 M € veren bir kulüp teklifi reddedip 30'a önerseydin büyük ihtimal teklif yaparlardı.

Quote Originally Posted by Burak Akmanoğlu View Post

İyi güzelde maddeleri hiç düşünmemişsin

1) Türkiye'de yabancı sınırı varken orta sahada Türkiye'nin en iyi oyuncusu bulunurken satmışsın

2) Daha 21 yaşında ki birine 25 M € verince 25-26 düşünseydin keşke en kötü 28-29 da da o fiyata gidebilirdi iyi form sağlasaydı

3) 25 M € veren bir kulüp teklifi reddedip 30'a önerseydin büyük ihtimal teklif yaparlardı.
    Ortasahada
    Emre Can,Alper,Jem Karacan,Topal varken Türk
    idare edebilirim diye düşündüm

İlk teklif 16ydı zatenoradan 25 e kadar geldi

3.sezon basında oldugumdan CL ye saglam girmek istiyorum Sağaçık+Solaçık transferine kullanıp Salvio-Fischer ikilisini aldım yerine

Hala mantıklı yapmışım gibi geliyor ama dedigin gibi baska zamanda satabilirdim o fiyata veya daha fazlasına

İçimde ukte kalıcak gerçi potansiyelinin sonuna kadar kendim geliştirmedigim için

Nesil
    2012
    Yer
    Kastamonu

Quote Originally Posted by mortalknight View Post
    Ortasahada
    Emre Can,Alper,Jem Karacan,Topal varken Türk
    idare edebilirim diye düşündüm

İlk teklif 16ydı zatenoradan 25 e kadar geldi

3.sezon basında oldugumdan CL ye saglam girmek istiyorum Sağaçık+Solaçık transferine kullanıp Salvio-Fischer ikilisini aldım yerine

Hala mantıklı yapmışım gibi geliyor ama dedigin gibi baska zamanda satabilirdim o fiyata veya daha fazlasına

İçimde ukte kalıcak gerçi potansiyelinin sonuna kadar kendim geliştirmedigim için
    Emre Can iyidir,Jem'de idare eder ama Topal 1-2 seneye kalmadan mefta olabilir iyi fiyata çıkar derim,Oğuzhan'ın profili gayet iyi onu al derim Forvete'de ilk sene Enes'i aldım ben kendim geliştiricem sende dene.

Quote Originally Posted by Burak Akmanoğlu View Post
    Emre Can iyidir,Jem'de idare eder ama Topal 1-2 seneye kalmadan mefta olabilir iyi fiyata çıkar derim,Oğuzhan'ın profili gayet iyi onu al derim Forvete'de ilk sene Enes'i aldım ben kendim geliştiricem sende dene.
    Bende ilk sezon devre arası aldım
    3.sezona basladım simdi Fenerbahçe inceleme bolumunde paylasırım kadroyu baya saglam kurdum
    Enes i Kuyt la eğit inanılmaz gelişiyor bende şuanda

Mesaj Yetkileri