1 ile 30 arası toplam 415 sonuç

Konu: Sil Baştan Bursaspor 1.sezon / Ortak / Bursa&ts

Hybrid View

Nesil
    2012

Quote Originally Posted by Lesandro Parleo View Post
    Halil Hocam , FM 13'teki adamlarını (Caner ve M.Topuz) almışsın yine Satılan oyunculardan da iyi para elde etmişsin..

Her zamanki gibi yine gençleri ön planda tutuyorsun , senin elinde gelişimleri mükemmel olacak

Uzun soluklu olması dileğiyle başarılar..

İyi para elde ettik ama paradan birşey anlamadım 17 mn € luk oyuncu sattım 8 mn € luk oyuncu aldım para bitti anlamadım sağol buarada

Quote Originally Posted by davidalaba27 View Post
    Avrupa ve lig iyi gidiyor Akhisar kaza olmuş

Akhisar aslında beklediğim birşeydi çok kritik sakatlarım vardı ayrıca zemin berbattı

<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<< <<<<<<<<<<<<<<<

Arkadaşlar Kariyerin daha uzun soluklu ve daha çekişmeli geçmesi açısından takıma yabancı transfer yapmama kararı aldım , eğer Bursa'da hedeflerimi gerçekleştirir başka bir takıma gidersem aynı sistemi gittiğim takımda da uygulamak istiyorum , ama şunu yapmıycam , elimdeki yabancıları direk çıkartmıycam yavaş yavaş mesela sezon sonu Pinto'nun yerine Gençlerbirliğin'den ismini unuttum genç bir golcü vardı onu almayı planlıyorum , Enesle beraber Milli Takımda berber yardırsınlar

Nesil
    2012
    Yer
    Bursa

Quote Originally Posted by 19karabulut07 View Post

Arkadaşlar Kariyerin daha uzun soluklu ve daha çekişmeli geçmesi açısından takıma yabancı transfer yapmama kararı aldım , eğer Bursa'da hedeflerimi gerçekleştirir başka bir takıma gidersem aynı sistemi gittiğim takımda da uygulamak istiyorum , ama şunu yapmıycam , elimdeki yabancıları direk çıkartmıycam yavaş yavaş mesela sezon sonu Pinto'nun yerine Gençlerbirliğin'den ismini unuttum genç bir golcü vardı onu almayı planlıyorum , Enesle beraber Milli Takımda berber yardırsınlar

Yabancılar olmasa da sen yine başarılı olursun , Bursaspor FM13'te senin favori takımındı ,

2-3 sene sonra Atabey Çiçek-Enes Ünal ikilisi ortalığı dağıtır zaten

Nesil
    2012

Quote Originally Posted by The Special One View Post
    lazio maçı iyiymiş bordeaux ve lazio geçilmicek takım değiller
    Lazio kesin çıkar da Bordo'yu hiç bilmiyorum , Bordo'yu aşağı alırız herhalde

Quote Originally Posted by 5267 View Post
    Güzel fikir, Gençler'deki Atabey Çiçek'ti galiba Yada Artun Akçakın.
    Atabey laa sağol

Quote Originally Posted by Lesandro Parleo View Post

Yabancılar olmasa da sen yine başarılı olursun , Bursaspor FM13'te senin favori takımındı ,

2-3 sene sonra Atabey Çiçek-Enes Ünal ikilisi ortalığı dağıtır zaten

Atabey Çiçek ve Enes Ünal kovulmazsak iyidir he bide FM 2010'dan beri favori takımım Bursa en sevdiğim seride FM 2010 ve FM 11'di , benim orada kendimce efsane kariyerlerim vardı biri Bursa ile alt yapıdan muazzam oyuncular çıkıyordu onları yetiştirip satmak çok zevkliydi diğeride Newcatle United şuana kadar yaptığım en farklı kariyeri Newcastle ile yapmıştım FM 2010 yada 11 yanlış olmasın Newcastle ile 2017-2018 Şampiyonlar Ligi Şampiyonu olmuştum takımı kanatsız oynatıyodum ozamanlar favori taktiğim 4-2-3-1 di neyse 2 sezon üst üst ŞL'yi aldım ertesi sezon küme düştüm ve takımda Hazard ve Sissokko falan vardı o zamanın en iyi genç oyuncuları ne yapsam ligin en zayıf rakiplerini dahi yenemiyodum , küme düştüm oyunu kapattım düşüşün biraz nasıl gerçekleştiğini hatırlıyorum 1 .si rakipler galiba sistemi çözmüşdü hep aynı dizilişle oynuyodum 2.side ligin 2 .yarısında çok ciddi sakatlıklar vermiştim ve kadrom çok dardı ayrıca ingiltere Ligide dar kadroyu asla affetmiyor

Mesaj Yetkileri