Sayfa 8 / 29 İlkİlk ... 67891018 ... SonSon
211 ile 240 arası toplam 870 sonuç

Konu: TBL Sohbet Alanı

Nesil
    2009
    Yer
    İzmir

Ergin Ataman'la Obradovic'i karşılaştırmam tabi ki fakat geçen sene olduysak bu sene de olabiliriz şampiyon, ABOOO başlamış atıp tutmalara normal sezonda maç kaybetmeyiz demelere, mağrur olma abi bu kadar, sizden büyükler de var.

Nesil
    2006
    Yer
    Tekirdağ

İki takımda iyi gidiyor.Az hata yapan ve az sakatlık yaşayan sezonu zirvede bitirecektir.Arkadaşların da takımlarını favori görmeleri normal daha yeni başladık bekleyelim sezon sonunu.

Nesil
    2001
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Homer J.S View Post
    Ergin Ataman'la Obradovic'i karşılaştırmam tabi ki fakat geçen sene olduysak bu sene de olabiliriz şampiyon, ABOOO başlamış atıp tutmalara normal sezonda maç kaybetmeyiz demelere, mağrur olma abi bu kadar, sizden büyükler de var.
    Barcelona ve CSKA Moskova'nın bizden daha iyi takım olduğunu inkar etmiyoruz zaten. Galatasaray'dan, Beşiktaş'tan da, Efes'ten de, Banvit'ten de daha iyi takım Fenerbahçe.

Güzel bir laf var; Fazla Mütevazi Olma, Gerçek Sanırlar.

Şimdi kabullenmemenizi anlayabiliyorum ama sezon sonu istemese de kabul etmek zorunda kalacak herkes. Görünen köy kılavuz istemez.
    TURKSPORTAL Interactive - FM Türkiye

Cengiz Haskan
    Fenerbahçe Araştırmacısı

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Beyler maçı izlemedim Obradovich gene M.Mahmutoğlunu fırçaladı mı ?

Nesil
    2010
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Corpus View Post
    1 galibiyet ile normal ligi namağlup bitiririz diyen taraftar arkadaşın hakkında ne düşünüyorsun ? Gerçekçi mi ?
    1 galibiyete baktığını düşünmüyorum. Takım ile koç arasında ki uyum daha tam oturmamışken ve daha sezon başı olmasına rağmen resmi maçlarda 7/7 yapmış iken ( ki rakiplerden biri Efes diğeri Galatasaray ) böyle şeyler düşünülmesi çokta ütopik durmuyor. Ancak spor bu gidip en umulmadık takım sizi mağlup edebilir.

Geçen seneyle karşılaştırılmamalı bu sene Fenerbahçe Ülker. Bir kere oynatılmaya çalışılan bir sistem var ve şüphesiz Avrupa'nın en iyi koçu takımın başında. Diceksiniz ki savunma yapamıyor takım. Geçen sene de yapamıyordu ama bu sene en azından ofansif olarak daha başarılı ve daha sezonun başı çoğu oyuncu takıma katılalı daha 1 ay olmadı. İşler rayına girince çok daha iyi bi takım olucaktır. Daha oturması gereken çok şey var ama şuan ki oyun bile lige yetebilir bence. Ama avrupa arenası için daha çok çalışmak gerekiyor. Özellikle pivot konusunda sıkıntılarımız olduğunu düşünüyorum. Vidmar ve Zoric yeterli olmayabilir.
    Mayıslar sizin olsun biz Nisan'da şampiyonuz

Nesil
    2006
    Yer
    Tekirdağ

Quote Originally Posted by ABOOO View Post
    Barcelona ve CSKA Moskova'nın bizden daha iyi takım olduğunu inkar etmiyoruz zaten. Galatasaray'dan, Beşiktaş'tan da, Efes'ten de, Banvit'ten de daha iyi takım Fenerbahçe.

Güzel bir laf var; Fazla Mütevazi Olma, Gerçek Sanırlar.

Şimdi kabullenmemenizi anlayabiliyorum ama sezon sonu istemese de kabul etmek zorunda kalacak herkes. Görünen köy kılavuz istemez.
    Çok saldırgan bir uslupla konuşuyosun.Herkes takımının sene sonu şampiyon olacağını düşünüyor burda zaten.Sene sonu geldiğinde de bazıları üzülecek bazıları sevinecek her sezon olduğu gibi.Normal olanda bu zaten.Ama öyle bir konuşuyosun ki insanları cevap vermeye mecbur bırakıyorsun.Haddime değil ama biraz daha dikkat edersen iyi olur.

Nesil
    2001
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Suicider View Post
    Çok saldırgan bir uslupla konuşuyosun.Herkes takımının sene sonu şampiyon olacağını düşünüyor burda zaten.Sene sonu geldiğinde de bazıları üzülecek bazıları sevinecek her sezon olduğu gibi.Normal olanda bu zaten.Ama öyle bir konuşuyosun ki insanları cevap vermeye mecbur bırakıyorsun.Haddime değil ama biraz daha dikkat edersen iyi olur.
    Bir başkası favoriyiz dediğinde sorun olmuyor da ben dedim diye mi oluyor? Amacınız üzüm yemek değil değil, bağcıyı dövmek anlaşılan. Üslubumda hiç bir problem yok. İnanmak istediğim şeyi değil, sahadaki gözlemlerimi yorumluyorum. Başka bir sonuç da göremiyorum.

Cengiz Haskan
    Fenerbahçe Araştırmacısı

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Sezon sonunda finalin adı Galatasaray - Fenerbahçe olacak gibi gözüküyor, zevkli maçlar izleyeceğimize de eminim.

Geçen sene de biraz gaz havası hakimdi, sonradan duruldu ortalık. Geçen seneki koç ve kadro tabii ki farklıydı ama cümleler benziyordu yine.

Bence de Fenerbahçe favori, biz N'dong'u çok arıyoruz çünkü. Onun dışında keskin bir fark göremedim kupa maçında. Henüz çok erken zaten konuşmak için.

Nesil
    2010
    Yer
    İstanbul

Aliağa Petkim kendi evinde Galatasaray Liv Hospital'i 77-69 yendi. Sürpriz bi sonuç oldu 2/2 yapan galatasaray ve 0/2 yapan bir aliaga vardi ilk haftalarda.

GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

sakatliklar yine basladi markoishvili 3 ay yok.

http://www2.galatasaray.org/mpsaglik...aber/18282.php

Nesil
    2009
    Yer
    Tarsus

Quote Originally Posted by byariff View Post
    sakatliklar yine basladi markoishvili 3 ay yok.

http://www2.galatasaray.org/mpsaglik...aber/18282.php
    Fark etmez, Marcelus Kemp ne güne duruyor?

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Vakti gelince onu da alırız.
    Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp

Bu sezon yine şampiyonuz beyler. Herkes sakatlanmaya başladı.

Nesil
    2001
    Yer
    İstanbul

Galatasaray, Bonsu'dan başka bir yabancı oyuncu transferi daha yapamaz. 8. yabancı oyuncu lisansı olacağı için bir oyuncunun daha lisansını askıya almak zorundalar. Yani Jawai de Macvan gibi oynayacak. Kural, en fazla 6 yabancı olabilir ve bu tip askıya alınmış oyuncuların kotası 1 sezon için en fazla 2 olabilir diyor. Hepsi için tek tip sözleşme yapılması zorunludur. Aksi durumda FIBA ve tüm organizasyonlarına katılım için organizasyonlar tarafından istenecek listeleri TBF'nin göndermeyeceğini tüzüğünde yazıyor. Belirtilen sözleşme sayısından fazla sözleşme yapan takımları da disiplin kuruluna veriyor.

3 yabancı oyuncudan fazla sözleşme ile ligde oynayacağını tahattüt eden her takım yabancı oyuncu başına ekstra para ödemek zorunda TBF'ye. Bu lisansı askıya alınmış +2 oyuncu için ödemek zorunda değilsin.

Başka bir transfer daha yapabileceğine dair genel bir kanı var. Yanlışı düzeltmek istedim.

Cengiz Haskan
    Fenerbahçe Araştırmacısı

Nesil
    2010
    Yer
    İstanbul

G.Saray Liv Hospital, Nathan Jawai'nin damar tıkanıklığı yaşadığını ve dönüşünün 3-6 ay arasında bir süreyi bulabileceğini açıkladı

Nesil
    2001
    Yer
    İstanbul

Galatasaray, Bonsu'dan başka bir yabancı oyuncu transferi daha yapamaz. 8. yabancı oyuncu lisansı olacağı için bir oyuncunun daha lisansını askıya almak zorundalar. Yani Jawai de Macvan gibi oynayacak. Kural, en fazla 6 yabancı olabilir ve bu tip askıya alınmış oyuncuların kotası 1 sezon için en fazla 2 olabilir diyor. Hepsi için tek tip sözleşme yapılması zorunludur. Aksi durumda FIBA ve tüm organizasyonlarına katılım için organizasyonlar tarafından istenecek listeleri TBF'nin göndermeyeceğini tüzüğünde yazıyor. Belirtilen sözleşme sayısından fazla sözleşme yapan takımları da disiplin kuruluna veriyor.

3 yabancı oyuncudan fazla sözleşme ile ligde oynayacağını tahattüt eden her takım yabancı oyuncu başına ekstra para ödemek zorunda TBF'ye. Bu lisansı askıya alınmış +2 oyuncu için ödemek zorunda değilsin.

Başka bir transfer daha yapabileceğine dair genel bir kanı var. Yanlışı düzeltmek istedim.
    Arkadaşım uyardı. Alınabileceğini söyledi ama uygulama nasıl bilmiyorum. Tüzükte okuduğum şey farklıydı.

Cengiz Haskan
    Fenerbahçe Araştırmacısı

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

Jawai 6 ay yokmus...

Nesil
    2001
    Yer
    İstanbul

Yıldız Holding Yönetim Kurulu Üyesi - Çikolata İş Birimi Başkan Yardımcısı Ahmet Özokur (Ülker/Godiva), Aziz Yıldırım'ın listesinden yönetim kuruluna girdi ve Semih Özsoy'un yerine Basketboldan Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi oldu.

Cengiz Haskan
    Fenerbahçe Araştırmacısı

Nesil
    2005
    Yer
    Samsun

Fenerbahçe taraftarlarının ayaklar yere basar artık Tofaş affetmedi ve maçtan galip ayrıldı.
    20 Ocak 1989 - Onların formaları vardı , Taraftarları için terlettikleri.

Nesil
    2001
    Yer
    İstanbul

Saçma sapan bir mağlubiyet aldık. Tofaş varolduğundan beri bu kadar yüzdeli üçlük atmamıştır. İnanılmaz.

Euroleague maçından 37 saat sonra maç koyan TBF ve Bo'nun rahatsızlığı saysesinde kaybetmeyeceğimiz maçı kaybettik. Helal olsun.

Cengiz Haskan
    Fenerbahçe Araştırmacısı

Nesil
    2005
    Yer
    Samsun

Saçma sapan bir mağlubiyet aldık. Tofaş varolduğundan beri bu kadar yüzdeli üçlük atmamıştır. İnanılmaz.
    Araştırmadan veya Tofaş'ı bilmeden yapılan bir yorum olmuş.

Tofaş'ın geçen hafta Galatasaray maçında 25/12 ile 3 sayı isabeti sağladığını biliyormuydunuz ?

Tofaş'ın 2 hafta önce 26/10 ile 3 sayı isabetini sağladığını biliyormuydunuz ?

Bu maçta ise 29/14 attığını gözlüyoruz.Yani kısacası Tofaş bu sezon oynadığı 5.maçı da sayarsak 3 ünde 25'in üstünde 3 sayı denemesi yapmış.

Nesil
    2001
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by CeNTeR_TR View Post
    Araştırmadan veya Tofaş'ı bilmeden yapılan bir yorum olmuş.

Tofaş'ın geçen hafta Galatasaray maçında 25/12 ile 3 sayı isabeti sağladığını biliyormuydunuz ?

Tofaş'ın 2 hafta önce 26/10 ile 3 sayı isabetini sağladığını biliyormuydunuz ?

Bu maçta ise 29/14 attığını gözlüyoruz.Yani kısacası Tofaş bu sezon oynadığı 5.maçı da sayarsak 3 ünde 25'in üstünde 3 sayı denemesi yapmış.
    Orta sahadan bile üçlük sokan Tofaş için başka yorum yapmamı kimse beklemesin. Böyle bir şeyin bir daha tekrarlanması mümkün değil.

Cengiz Haskan
    Fenerbahçe Araştırmacısı

Nesil
    2010
    Yer
    İstanbul

Kimse kusura bakmasın tamamen şans bir galibiyet oldu Tofaş için. Özellikle 4. çeyrek hemen her hucümda üçlük soktular. Üçlük yüzdesinin düşük olduğu çeyreklerde zaten fark çift hanelerdeydi 2. yarıda inanılmaz bir yüzdeyle soktular. Oyuncuların üstünde ki baskıyı azaltır bu mağlubiyet.

Nesil
    2005
    Yer
    Samsun

Orta sahadan bile üçlük sokan Tofaş için başka yorum yapmamı kimse beklemesin. Böyle bir şeyin bir daha tekrarlanması mümkün değil.
    Tamam da bu adamlar Galatasaray maçında yüksek yüzde ile atmışlar.

Galatasaray maçında 1 yada 2 hafta önce yine yüksek yüzde ile 3 sayı atıyorlar.

Yarı sahadan atılan bir top şans topu olabilir , Kaldı ki şans topu olmadan da olmaz.Hücum süresi dolarken veya devre biterken atılan atışlardı bu toplar.Kimse hücumun ortasında yarı sahadan kaldırıp top atmaz

Nesil
    2001
    Yer
    İstanbul

Tamam da bu adamlar Galatasaray maçında yüksek yüzde ile atmışlar.

Galatasaray maçında 1 yada 2 hafta önce yine yüksek yüzde ile 3 sayı atıyorlar.

Yarı sahadan atılan bir top şans topu olabilir , Kaldı ki şans topu olmadan da olmaz.Hücum süresi dolarken veya devre biterken atılan atışlardı bu toplar.Kimse hücumun ortasında yarı sahadan kaldırıp top atmaz
    İkinci yarıdaki performans ile Miami Heat'e kafa tutarsın. 5-6 set üstüste üçlük soktu Tofaş. İmkansıza yakın bir performans.

Cengiz Haskan
    Fenerbahçe Araştırmacısı

Nesil
    2005
    Yer
    Samsun

İkinci yarıdaki performans ile Miami Heat'e kafa tutarsın. 7-8 set üstüste üçlük soktu Tofaş. İmkansıza yakın bir performans.
    Kim derdi ki dün 0.6 salise kala Wade saçma bir atış yapacak sonra Boston hücumda imkansız bir son salise topu ile köşeden 3 bulacak ve maçı Boston kazanacak

Son 2 sezondur bayanlar 1.Liginde yardımcı antrenörlük yapıyorum.Takipçi sayısı az malum bayan basketbolunda.Geçen sene sezonun en kritik maçında Beşiktaş ile kendi sahamızda oynadık.Maçın başından sonuna kadar 4 de 0 atan Özge bir anda 2 tane göbeğine attı ve maçı kazandı takım o maçtan sonra küme düştü.Kısacası basketbolda bunlar olabiliyor.Yani illaki birileri gününde olacak bu sadece şansa bağlanırsa kaybeden her takım maçtan sonra der ki rakip çok şanslıydı

Nesil
    2001
    Yer
    İstanbul

Kim derdi ki dün 0.6 salise kala Wade saçma bir atış yapacak sonra Boston hücumda imkansız bir son salise topu ile köşeden 3 bulacak ve maçı Boston kazanacak

Son 2 sezondur bayanlar 1.Liginde yardımcı antrenörlük yapıyorum.Takipçi sayısı az malum bayan basketbolunda.Geçen sene sezonun en kritik maçında Beşiktaş ile kendi sahamızda oynadık.Maçın başından sonuna kadar 4 de 0 atan Özge bir anda 2 tane göbeğine attı ve maçı kazandı takım o maçtan sonra küme düştü.Kısacası basketbolda bunlar olabiliyor.Yani illaki birileri gününde olacak bu sadece şansa bağlanırsa kaybeden her takım maçtan sonra der ki rakip çok şanslıydı
    İkinci yarı 17'de 10 üçlük atmış Tofaş. Euroleague seviyesi üzerinde.

Cengiz Haskan
    Fenerbahçe Araştırmacısı

Nesil
    2001
    Yer
    İstanbul

@CeNTeR_TR
    Bu arada Barış Akgün hoca sizin takımda ise selamımı söyle. Çok severim kendisini.

Cengiz Haskan
    Fenerbahçe Araştırmacısı

Nesil
    2005
    Yer
    Samsun

17 de 10 - 20 de 15 hiçbirisi günün mağlubunun Fenerbahçe olduğunu değiştirmez herhalde.Bir nebze iyi de oldu takım adına.Şimdi Obradovic'in gerçek fırçası bir daha yenilmemeleri gerektiğini gösterecekdir.

Nesil
    2005
    Yer
    Samsun

@CeNTeR_TR
    Bu arada Barış Akgün hoca sizin takımda ise selamımı söyle. Çok severim kendisini.
    Yanlış anlaşıldı herhalde Ben bayan takımında antrenörlük yapıyordum.Geçen sene bir önceki sezon Samsun Basketbol bayan takımındaydım.Bahsettiğim maç ise geçen sezon oynanan Samsun Basketbol - Beşiktaş maçı.

Bu sene Kpss hazırlığında olduğum için çalışmama kararı aldım.

Sayfa 8 / 29 İlkİlk ... 67891018 ... SonSon

Mesaj Yetkileri