Sayfa 1060 / 1204 İlkİlk ... 605609601010105010581059106010611062107011101160 ... SonSon
31,771 ile 31,800 arası toplam 36115 sonuç

Konu: Galatasaray Transfer Haberleri | Ryan Donk

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Sneijder,Burak,Eboue falan fişman bunlardan önce ki en büyük problemimiz Selçuk'un formsuz oluşu.Yaptığı ufak bir hareketle kötü giden maçı bizim lehimize çevirebilen Selçuk'tan eser yok.Kendine mi bakmıyor,kötü alışkanlıklarımı var aile içinde bir sıkıntısı mı varda 3 ayda bu kadar kötü duruma geldi (Mayıs-Ağustos).

Transferlerden önce bizim Selçuk İnan'ı kazanmamız lazım.Selçuk düzelmezse bu yıl takımdan hiç bir şey beklemeyin.Tam anlamıyla takımın dinamosuydu.Şimdi Yekta'dan farkı kalmadı.
    Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

sistem degisdiginden beri daha dogrusu sneijder için sistem degistiginden beri selcugun performansi asiri derece dustu.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul-Acıbadem

Selçuk İnan'ın kız kardeşi ya da ablası rahatsızmış sanırım onun hastalığı etkiliyor olabilir.
    "İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly

Nesil
    2005
    Yer
    Ankara

Quote Originally Posted by byariff View Post
    sistem degisdiginden beri daha dogrusu sneijder için sistem degistiginden beri selcugun performansi asiri derece dustu.
    Milli takımda da kötü, bununla ilgisi yok bence. Denildiği gibi aile içi sorunlar etkiliyor sanırım.

Quote Originally Posted by cureshot View Post
    Milli takımda da kötü, bununla ilgisi yok bence. Denildiği gibi aile içi sorunlar etkiliyor sanırım.
    Ama Burak da kötü. Bunlar kardeş gibiler. Bence morallerini bozan başka birşeyler var.

Nesil
    2005
    Yer
    Ankara

Quote Originally Posted by davidvilla View Post
    Ama Burak da kötü. Bunlar kardeş gibiler. Bence morallerini bozan başka birşeyler var.
    Tamam işte, Burak da Selçuk'un durumuna üzülüyordur.

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

http://spor.gazetevatan.com/haber/ga...araya/579614/5

Gaston Ramirez diyorlar ancak bu yabancı saçmalığında imkan vermiyorum.Gelir gelmez,başkası alır almaz orasında değilim.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Mancini,A2'de oynuyan Auxerre'den transfer edilen 1995 doğumlu İbrahim Çoşkun'u as takım ile antrenmanlara çıkartmış.Orta sahada defansif oynuyormuş.
    Şu tür haberlere o kadar alışık değiliz ki seviniyorum böyle bir haber duyunca.

http://www2.sporx.com/futbol/superli...SXHBQ351282SXQ

Nesil
    2007

Ne kadar doğru bilmiyorum ama twitter'da şöyle bir olay geçiyor;

Hagi:"Ianis ikinci devre Galatasaray A takımı ile idmanlara çıkacak. Mancini bizzat takımda görmek istediğini söyledi"

https://twitter.com/erincbilican/sta...51925373759488

Direk bu sözcükler olmasa da birkaç haber sitesinde daha haber mevcut.

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

guzel haber , keske gençlerbirliginden jimmy durmazida alsak begendigim bir kanat oyuncusu ve bildigim kadariyla yerli kategorisinde. hagi"nin ogluda gelicek diyorlar bir kac ozette izledim babasi gibi guzel frikik atiyor.

Nesil
    2005
    Yer
    Ankara

Quote Originally Posted by Gncl1905 View Post
    Ne kadar doğru bilmiyorum ama twitter'da şöyle bir olay geçiyor;

Hagi:"Ianis ikinci devre Galatasaray A takımı ile idmanlara çıkacak. Mancini bizzat takımda görmek istediğini söyledi"

https://twitter.com/erincbilican/sta...51925373759488

Direk bu sözcükler olmasa da birkaç haber sitesinde daha haber mevcut.
    Yem haber bu.

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by byariff View Post
    guzel haber , keske gençlerbirliginden jimmy durmazida alsak begendigim bir kanat oyuncusu ve bildigim kadariyla yerli kategorisinde. hagi"nin ogluda gelicek diyorlar bir kac ozette izledim babasi gibi guzel frikik atiyor.
    Canlı izledim,Aydın Yılmaz daha iyidir Jimmy'den.

Nesil
    2006
    Yer
    Ankara

Gaston Ramirez diyorlar.

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

evet ramirez haberleri baya bir artti 22 yasindaymis galiba fiyatida 10m euro diyorlar

bu fm

buda fifa ozellikleriymis

Nesil
    2010
    Yer
    54 & 34

Ramirez'i 2-3 sene önce FM'de görmüştüm ilk serbest transferden almıştım o andan itibaren büyük bir çıkış yakaladı ve şimdi EPL'de Soton'da oynuyor.Alırsak büyük iş çıkarırız ancak birisinin gitmesi gerekir onu almamız için.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Riera devre arasında gider, Dany de muhtemelen sezon sonu gider, Amrabat da gider. Ancak yabancı sınırsız olursa Dany kalır. Ramirez gelecekse bu 3'lüden birinin yerine kullanılır yabancı hakkı olarak.
    Screw you guys, I'm goin' home

Nesil
    2010
    Yer
    54 & 34

Amrabat'ı hakikaten unuttuk adam ortalıktan kayboldu devre arası alıcısı olmazsa kiralanır en kötü Ramirez'i o şekilde alırız bizde umarım doğrudur.

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Riera ve Amrabat'ı yollayıp Ali Adnan ve Nani'yi getirmeye çalışmak mantıklı olacaktır ki bu ikilinin bonservis bedelleri bence en az toplam 12-13 milyon euroyu bulur pek olasılık dahilinde bir şey değil ama insan umut ediyor işte.

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

amrabat icin dinamo moskova 5m vermis amk haberine gore , dogruysa hemen satalim.

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

John Terry deniyor,kendisi zaten Semih'in idolü.Hem takım hem de Semih için bence mükemmel olur.Ujfa'dan sonra onun gibi tecrübeli bir stopere ihtiyacımız olduğu açık,Terry gelirse'de Dany'ye yol gözükür.

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by europeanconquer View Post
    John Terry deniyor,kendisi zaten Semih'in idolü.Hem takım hem de Semih için bence mükemmel olur.Ujfa'dan sonra onun gibi tecrübeli bir stopere ihtiyacımız olduğu açık,Terry gelirse'de Dany'ye yol gözükür.
    Terry bizim ülkeyi karıştırır demedi demeyin

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Terry mi ? Takım içi yengeleri değiştirebilecek bir hamle olur.
    Screw you guys, I'm goin' home

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Terry gelecekse elimizde patlamak üzere olan Chedjou gider.

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Quote Originally Posted by uAburak89 View Post
    Terry gelecekse elimizde patlamak üzere olan Chedjou gider.
    +Dany, Riera ve Amrabat'ın da çok zamanı kalmadı bence. Özellikle Riera ve Amrabat.

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Riera'yı satmak zor. Zaten satabilecek olsak geçen sene gitmesi gerekiyordu. Arda'nın yerine alındı olmadı, Fatih Terim mecburiyetten sol bek yaptı. Bu sene yine satılamadı. FM'de bile adamı satmak zor, ayrılırken para istiyor. Dünyanın en saçma kontratlarından birisine sahip, ben olsam ben de gitmezdim. Amrabat'ın alıcısı çıkabilir ama ona da her türlü zarar yazılacak. Bence Dany sezon sonuna kadar kalabilir, maaşı yüksek değil ve yedek kalmayı sorun edecek birisi değil.

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Quote Originally Posted by uAburak89 View Post
    Riera'yı satmak zor. Zaten satabilecek olsak geçen sene gitmesi gerekiyordu. Arda'nın yerine alındı olmadı, Fatih Terim mecburiyetten sol bek yaptı. Bu sene yine satılamadı. FM'de bile adamı satmak zor, ayrılırken para istiyor. Dünyanın en saçma kontratlarından birisine sahip, ben olsam ben de gitmezdim. Amrabat'ın alıcısı çıkabilir ama ona da her türlü zarar yazılacak. Bence Dany sezon sonuna kadar kalabilir, maaşı yüksek değil ve yedek kalmayı sorun edecek birisi değil.
    Riera'nın Mayıs'ta kontratı bitiyor. Devre arasında yabancı transferi yapılırsa ilk giden karşılıklı fesih işlemiyle Riera olur bence. Amrabat'ın talipleri olduğu söyleniyor, o da Rusya'ya gidebilir gibi, zira mevcut durumundan pek de memnun olduğunu sanmıyorum. Dany bence de sezon sonuna kadar burada kalabilir. Ama çok fazla fırsat bulacağını sanmıyorum.

Nesil
    2013
    Yer
    Istanbul

Terry, ikinci Ujfalusi vakası yaşatır savunmada, gelmesini çok isterim.

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

El Shaarawy ismi çok geçmeye başladı. Bence pek mümkün değil, ama olur da gelirse ortalık toz duman olur.

Nesil
    2010
    Yer
    54 & 34

Ben yabancı transfer yapacağımızı sanmam önce birilerinin gitmesi gerekir.Amrabat,Riera ve Dany'e ben kesin gözüyle bakıyorum belki Riera ve Dany kalabilir bu sezon ama Amrabat devre arası kesin gidecektir.Devre arasında yerli transferleri bekliyorum ben Serdar Aziz ismini duydum Semih'le uyumlu olabilirler aslında her ne kadar hatalı olduğunu bilsem de Ömer Toprak'ı zaten almak artık çok zor gibi yerli olarak geriye Serdar kalıyor diyebiliriz.Ama ondan önce bi sol bek şart devre arasında halledilir umarım.Her maça farklı sol bekle çıkmak çok üzücü.

Nesil
    2013
    Yer
    Istanbul

Ntvspor'da Serdar Aziz ismi geçiyor. Semih-Serdar iyi olur kanımca, kontejyandan yer açılır, yanına birde yabancı sol bek geldimi tamamdır.

Mesaj Yetkileri