Dünya nasıl bir hale geldi yahu ? 12 yaşındaki çocuk dahi harçlığından arttırıp bu oyunu alacak ki ucuza satılmıyor bence (40-100 TL arası gayet iyi bir rakam oyun için). Her ne kadar beta olsa dahi bir ton sorun olacak, sonra oyunun yapımcılarına 'ben bu oyunu aldım ama siz ileri götüreceğinize geri götürmüşsünüz' diyemeyecek he ? Çok komik yorumlar var konuda cidden, kapital dünya mı desem ne desem bilemedim ama yapımcıları tanrı parçacığı yapmadığı kalmış bazılarının yorumlarda.

Birde 'beta'nın 'demo'nun arkasına sığınılmış. Beta, demo demek oyunda saçma sapan hatalar olacak demek değildir. Örnek vereyim; transfer ettiğin adamın 'geçmiş' sekmesinde yer alan goller gözükmez, maçlar gözükmez bu beta hatası olabilir. Maç esnasında ses yoktur ve ya bir buton çalışmıyordur bu olabilir. Ama tutup da oyunu oyun yapan bölümlerde hata var ise bunu 'demo, beta' diye geçiştiremez kimse.

O zaman ön-sipariş ile satmasınlar bu oyunu. Zira dünkü güncellemeden sonra bu oyunu oynamaya devam eden biri varsa, tahammül seviyesi harikaymış derim. Bakın dikkat ettiyseniz; düne kadar olan bölümün, dünkü güncellemeden daha kaliteli olduğundan bahsetmedim bile. Hani bunca yıldır orijinal oyun alıp oynarım, ilk defa bir oyunun beta aşamasının gitgide daha kötü olduğuna şahit oldum.

Her neyse... En başta da dediğim gibi, oyun muazzam ötesi olsa dahi; öyle en ufak eleştiriye 'SEN BANA HAKARET EDİYORSUN AMA :S' deme hakkı yoktur yapımcıların. Parayı kazanan onlar, kazandıran biziz..