1 ile 30 arası toplam 2805 sonuç

Konu: Football Manager 2014 | 14.3.1

Hybrid View

Quote Originally Posted by Crantola View Post
    saol hocam yazdığın için.. bende içe kat eden yerine kanat-hücum yapıyorum ikisinden birini destek yapıyorum sneijder ide takımın beyni oynatıyorum pek verim aldığım söylenemez takım çok gol kaçırıyor. sneijder her önüne gelene vuruyor burak gol atamıyor sayda say
    Şampiyonluğa oynayan takımlarda her zaman hücum futbolu daha iyi gelmiştir FM serilerinde.
    Bruma İçe Kat Eden Oyuncu, Sneijder Serbest Oyuncu, Emre Çolak İçe Kat Eden Oyuncu Drogba ise Pivot Santrafor oynar.
    Selçuk Oyun Kurucu, Melo Standart Orta Saha veya Savaşçı Orta Saha olarak oynar.
    Takım talimatlarını önceki mesajımda yazdığım gibi ayarlarsanız o kadroyla kötü sonuçlar almanız imkansız gibi birşey.

Quote Originally Posted by Matteo Ferrari View Post
    Şampiyonluğa oynayan takımlarda her zaman hücum futbolu daha iyi gelmiştir FM serilerinde.
    Bruma İçe Kat Eden Oyuncu, Sneijder Serbest Oyuncu, Emre Çolak İçe Kat Eden Oyuncu Drogba ise Pivot Santrafor oynar.
    Selçuk Oyun Kurucu, Melo Standart Orta Saha veya Savaşçı Orta Saha olarak oynar.
    Takım talimatlarını önceki mesajımda yazdığım gibi ayarlarsanız o kadroyla kötü sonuçlar almanız imkansız gibi birşey.
    yok kötü oynamıyor takım zaten. istikrar da sıkıntı var golleri bulup topa sahip olamıyoruz % 65 topla oynayıp pozisyon bulamıyoruz. sakatlıklarda üst üste geldi hakan sakatlandı riera yı bek e çekince yabancı sorunu var zaten iyice arttı biraz dertliyim yani

Mesaj Yetkileri