1 ile 29 arası toplam 29 sonuç

Konu: Kutulu Oyunu Tam Sürüm Yapmak

Hybrid View

Bence ön sipariş ile satın alınanları en geç bugün itibari ile göndermiş olmalılar, ön siparişin amacı oyun çıktığı anda oyuna sahip olmak değil mi? Şuan bu oyun oynanılıyor olmalıydı.

Nesil
    2013
    Yer
    Elazığ

Quote Originally Posted by Goofy View Post
    Bence ön sipariş ile satın alınanları en geç bugün itibari ile göndermiş olmalılar, ön siparişin amacı oyun çıktığı anda oyuna sahip olmak değil mi? Şuan bu oyun oynanılıyor olmalıydı.
    Valla ben Aral'dan sipariş etmiştim,İstanbul'dan Elazığ'a (galiba) bayağı bir yol var bekliyoruz

Quote Originally Posted by 5267 View Post
    Valla ben Aral'dan sipariş etmiştim,İstanbul'dan Elazığ'a (galiba) bayağı bir yol var bekliyoruz
    Başta playstore beta keyleri yollamıyor diye çok şikayet ettik ama şuan playstore sayesinde full sürüme sıkıntısız geçiş yaptık. Diğer firmalarında bence en geç yarın ön sipariş verenlere oyunu ulaştırması gerekli.

4. Default

d&r da şöyle bir yazı var.
    netten sipariş verenlere pazartesi dağıtım yapacaklar

Ön Sipariş Tarihi: 04.11.2013
    Ürünler belirtilen tarihten itibaren sevk edilecektir. Ön sipariş tarihleri tedarikçi kaynaklı olarak değişebilir. Siparişinizi oluştururken bu durumu göz önünde bulundurmanızı rica ederiz.

benim siparişimde pc-dvd rom yazıyor medya türüne, kutudan cd çıkmak zorunda herhalde

Mesaj Yetkileri