1 ile 30 arası toplam 717 sonuç

Konu: FM 2014 Digital Ön Sipariş

Hybrid View

Quote Originally Posted by orhuncet View Post
    Arkadaşlar ben Capacity D&R den oyunu ön sipariş ile elden aldım gidip para verip aldım eve geldim yükledim tabii Beta idi . Ancak şimdi full sürüme geçemedim ne kod var ne bişey ben nasıl geçicem haftasonu gidip elimde fiş var oyunun kutusuda bende oraya gidip adama verip adamda bana kod verip eve gelip öyle mi kurucam ben anlamadım bana biri izah edebilir mi ? Saygılar !
    Alırken adres falan verdin mi?

Nesil
    2011
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Goofy View Post
    Alırken adres falan verdin mi?

Yok abi ne adresi direk aldım parayı verdim fişi verdi gittim eve aldım oyunu kurdum beta mı oynadım güzel güzel steam üzerinden bi güncelleme bekliyordum o da gelmedi şimdi haftasonu dersane var Bakırköy de gidip aldığım yerden fişi ile kutuyu verip gelmişse tam sürümü alıdam öyle gözüküyor . . Böyle olucaksa bi daha ön sipariş falan almam gider günü gelince alırım paramla rezil mi olucam bundan sonra .! Geçen sene gidip direk full sürümünü aldım ön sipariş falan almadım güzel güzel oynadım ne crash dumps ne başka bişey miss gibi oyun oynadım bu sene rezil oldum ya böyle iş var mı ?!

Quote Originally Posted by orhuncet View Post
    Yok abi ne adresi direk aldım parayı verdim fişi verdi gittim eve aldım oyunu kurdum beta mı oynadım güzel güzel steam üzerinden bi güncelleme bekliyordum o da gelmedi şimdi haftasonu dersane var Bakırköy de gidip aldığım yerden fişi ile kutuyu verip gelmişse tam sürümü alıdam öyle gözüküyor . . Böyle olucaksa bi daha ön sipariş falan almam gider günü gelince alırım paramla rezil mi olucam bundan sonra .! Geçen sene gidip direk full sürümünü aldım ön sipariş falan almadım güzel güzel oynadım ne crash dumps ne başka bişey miss gibi oyun oynadım bu sene rezil oldum ya böyle iş var mı ?!
    Adres verdiysen belki onlar adresine kargolar diyecektim ama adres vermediğine göre kendin kutu ve fiş ile gidip alacaksın sanırım. Pazartesiden itibaren dağıtacaklarmış sanırım.

Nesil
    2011
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Goofy View Post
    Adres verdiysen belki onlar adresine kargolar diyecektim ama adres vermediğine göre kendin kutu ve fiş ile gidip alacaksın sanırım. Pazartesiden itibaren dağıtacaklarmış sanırım.

Abi yemin ederim pişman oldum ya haftasonu deli gibi oynamak istiyordum şuanda hala oynayabilirim ama yazık yani herkes full sürümü oynuyor çok kötü hissediyorum hiç oyuna giremiyorum lanet olsun böyle işe

Arkadaşlar bildiğiniz playstore indirim kodu var mı ?

Mesaj Yetkileri