1 ile 30 arası toplam 1141 sonuç

Konu: THY Euroleague 2015-2016 Sezonu

Hybrid View

Nesil
    2011
    Yer
    adana

An itibariyle Obra'nın winner'lığı>f.ülkerin loser'lığı iyi hava yakaladı takım kısa zamanda bu kadar olacağını tahmin edememiştim büyük koç obradovic

Galatasaraya gelince de ender-cenk-marko-jawai-furkan sakat isimler yakın zamanda sakat olanlar ise domercant-bonsu-engin-göksenin yani anlayacağınız kriz var bu gruptan 3.olarak çıkacağızdır fakat sakatlıkların uzunlukları dönüş performansı sezonun geri kalanında en önemli yeri tutacak şu an takımın gücü ve moral eksilerde

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by zeck17 View Post
    An itibariyle Obra'nın winner'lığı>f.ülkerin loser'lığı iyi hava yakaladı takım kısa zamanda bu kadar olacağını tahmin edememiştim büyük koç obradovic
    F.ülker loser'lığı ney, son 6 senede 4 kez şampiyon olmuş takım ne ara loser oldu

Nesil
    2011
    Yer
    adana

Quote Originally Posted by eng1n View Post
    F.ülker loser'lığı ney, son 6 senede 4 kez şampiyon olmuş takım ne ara loser oldu
    önceki sene takım baştan kurulmuştu ve o takım euroleague de ender 4.periyota rakiple denk girdi hep erkenden havlu atmıştı ondan bahsediyorum

Nesil
    2001
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by zeck17 View Post
    önceki sene takım baştan kurulmuştu ve o takım euroleague de ender 4.periyota rakiple denk girdi hep erkenden havlu atmıştı ondan bahsediyorum
    Loser olmak başka bir şey, sezonu çöpe atmak başka bir şey. Loser, büyük maçlarda, büyük anlarda, kritik dakikalarda maç kazandıramayan, aksine baskı altında kalarak takımına zarar veren, o eşiği aşamayanın yaşadığı durumdur.Neredeyse her sene EL TOP 16 gördü takım. 1 EL çeyrek final var. EL şampiyonluğu favorisi hiç olmadı bu takım. Bütçesi neticesinde başarılı bile oldu. Geçen seneye kadar F4 konuşulmadı. Loserlık iddiası konuşulamaz bile. Kadro mühendisliğini yanlış yapınca takım yoldan çıkabilir. Her sene böyle olacak değil.
    TURKSPORTAL Interactive - FM Türkiye

Cengiz Haskan
    Fenerbahçe Araştırmacısı

Mesaj Yetkileri