1 ile 30 arası toplam 2805 sonuç

Konu: Football Manager 2014 | 14.3.1

Hybrid View

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Cr1minaL View Post
    3-4 Aylık sakat escude'yi anji ye sattım. Önceki serilerde oyuncular sakat olduğunda sağlık kontrolünden geçemiyordu ama adam 3-4 ay sakat baya baya bonservisiyle beraber gönderdim
    Bu yeni bir ozellik herhalde oyunda...

2. Exclamation

Playstore dan beta için gelen 2 koddan diğeri oyunu full sürüm yapıyor mu? Playstore dan alan arkadaşlar beni aydınlatabilirse sevinirim Arkadaşım oyunu playstore dan aldı. Bu işlerden fazla anlamadığı için de bana sordu. Ama ben de daha önce playstore dan almadığım için sizlere soruyorum

Quote Originally Posted by koraybahce View Post
    Playstore dan beta için gelen 2 koddan diğeri oyunu full sürüm yapıyor mu? Playstore dan alan arkadaşlar beni aydınlatabilirse sevinirim Arkadaşım oyunu playstore dan aldı. Bu işlerden fazla anlamadığı için de bana sordu. Ama ben de daha önce playstore dan almadığım için sizlere soruyorum
    Evet dostum Playstore'un verdiği iki kodda işe yarıyor oyunu full sürüm yapmaya. Sadece Sanalsaray, Aral, D&R'da sıkıntı var yani onlarda tek kod var şimdilik. Bakalım durum ne olacak. Bizde onu bekliyoruz 2. kodlarda gelsin gidip alalım kutulu oyunumuzu

4. Default

Quote Originally Posted by Raul Meireles View Post
    Evet dostum Playstore'un verdiği iki kodda işe yarıyor oyunu full sürüm yapmaya. Sadece Sanalsaray, Aral, D&R'da sıkıntı var yani onlarda tek kod var şimdilik. Bakalım durum ne olacak. Bizde onu bekliyoruz 2. kodlarda gelsin gidip alalım kutulu oyunumuzu
    Cevap için teşekkür ederim. Ben de araldan aldım beklemedeyim. Beta kodunu da yalvar yakar göndertmiştim kendime Ama en azından betayı 1 hafta süreyle falan oynayabiliyoruz o yüzden oyun kutusunun gönderilmesini bekleyebiliriz. Zaten kod da kutu üzerinde yazacak

Mesaj Yetkileri