Sayfa 4 / 7 İlkİlk ... 23456 ... SonSon
91 ile 120 arası toplam 195 sonuç

Konu: Kiev’in golüne sevindiler

Quote Originally Posted by sherryy
    200 senesi galatasaray uefa kupasında finlae doğru ilerliyor.Tüm Türkiye tek bir yürek olmuş Galatasarayın başarılı olması için dua ediyor her golüne her galibiyetine seviniyor
    Beşiktaş uefa kupasında çeyrek finale çıkıyor rakip lazio yine tüm türkiye beşiktaşlı olmuş herkes başarılı olup kupayı almasını istiyor
    Galataray ve beşiktaş avrupada ilerlerken herkes başarılı olmalarını isterken Fenerbahçe avrupada başarılı olamayınca seviniyoruz
    Bunun sebebi bizim fenerbahçe çekememizliğimiz değil Fenerbahçenin geçmişten beri yaptığı ve kendilerini hep en büyük görnmelerinden dolayı herkeste bir fb empatisi oluştu
    tabi sizde haklısınız ama bizim bu medyamızın da abartmasıyla oluştu bunlar yani sadece medya yaptı demiyorum bizim üst düzey yöneticilerimiz de hataları var ama medya konuşulanları çok saptıryo e halkımızda zaten öyle bişiy beklio e dolayısıyla konu konuşmanın çok dışına çıkıyo

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by batuhan1907
    Kıskananlar Çatlasın, Avrupaya gittin bizi rezil ettin ben bunları söyleyenlerin Türk olduğuna inanamıyorum bu sözlerin hepsinin Fenere odluğu kesin biz onlar UEFA'yı aldığında tebrik ettik. Türklük bu kadar mı öldü?
    Ya ya tabi. Hele ÖRNEK BAŞKANINIZ gerçekten çok iyi tebrik etmişti bizi Bende TESADÜF diyenlerin TÜRK olduğuna inanmıyorum
    ...Eğer mücadele ettiğin noktaya varmayı ummuyorsan, mücadele edemezsin...

Quote Originally Posted by LaKe
    Ya ya tabi. Hele ÖRNEK BAŞKANINIZ gerçekten çok iyi tebrik etmişti bizi Bende TESADÜF diyenlerin TÜRK olduğuna inanmıyorum
    anlatmaya çalıştım ama okumamışsın galiba bu yüzden tekrar yazıyorum ama bunu okuyun artık karşı çıkarsanız da çıkın ;
    bizim bu medyamızın da abartmasıyla oluştu bunlar yani sadece medya yaptı demiyorum bizim üst düzey yöneticilerimiz de hataları var ama medya konuşulanları çok saptıryo e halkımızda zaten öyle bişiy beklio e dolayısıyla konu konuşmanın çok dışına çıkıyo

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

İyi de medya bir defa saptırdı, iki defa saptırdı diyelim. Uyanıp bu tarafa çekilecek açıklamalar yapmayıp daha bir oturaklı davransalardı derim bu durumda da. Bir dönem her gün bir açıklama yapıyordu neredeyse başkanınız ve içerisinde yenilir yutulur olmayan laflar da oluyordu. Kendiniz vermişsiniz hatta örnekleri "tesadüf" ve "iyi ki öyle söylemişim, para kazandılar" şeklinde. Kısaca medya ayıklayıp abartıyor diyelim e o zaman da yöneticileriniz yangına körükle gitmiş oluyor işte. Bu durum da belirgin bir Fenerbahçe antipatisi doğuruyor ve yine "ayıklayıp, abartan medya"dan birisi çıkıp "Fenerbahçe büyüklüğü 17 takım karşısında olmasına rağmen ayakta durmaktır" diye bir yazı yazıyor ve neredeyse bütün Fenerbahçe taraftarları bu yazının arkasında saf alıyor. Yani bir taraftan kaçsanız diğer taraftan yakalanıyorsunuz ne yazık ki. O zaman da ben ve benim gibi düşünen insanlar doğal olarak kazansın istemiyor Fenerbahçe, en azından daha önceki mesajımda belirtmiş olduğum gibi savlarınızı ispatlayana kadar.

Atlantis dediğin doğru olabilir. Bizim basına a dedin mi b anlıyorlar. En iyi örneğini Fanatik veriyor. Transfer döneminde Türkiye'ye on binlerce yıldız getiriyorlar. İçinden 1-2 tanesi doğru çıkıyor. Bütün sene boyunca yaptıkları yorumlardan anca 1-2 tanesi doğrudur diğerleri yalandır. Bizde bunları okudukça inanıyoruz, kışkırtılıyoruz..

Nesil
    2006
    Yer
    annenin yanından

genel konuşmayacağım ama %99 unuz o gol de sevindiniz.bravo.kiev cl ye katılınca ukrayna nın puanı baya artacak.avrupalısınız ya sevinin...

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

İnş. Fenerbahcemiz Kiev i eleyecek ve bu sevinen TÜRK(!!) lerin yüzünü kara cıkartacak. Gerçek TÜRKlerin ise yüzünü güldürecek
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

Nesil
    2005
    Yer
    Istanbul/Moskova

ona şühpe yok zaten ukranyalılara Fenerbahçe nin kim olduğunu göstereceğiz...

valla gösterin yoksa işimiz yaş 2 takımla katılmayı özledik valla salı bi maç çarşamba bi maç seyrettiğimiz günleri özledim

Nesil
    2006
    Yer
    Göçebe

Quote Originally Posted by hurmet
    valla gösterin yoksa işimiz yaş 2 takımla katılmayı özledik valla salı bi maç çarşamba bi maç seyrettiğimiz günleri özledim
    göstereceğiz Fenerbahçe nin kim olduğunu hiç merak etme burak abi çünkü Cehennem'i Ş.Saraçoğlunda yaşatacağız...Ve İnanıyoruz
    Hani, kurşun sıksan geçmez geceden,
    Anlatamam, nasıl ıssız, nasıl karanlık... Ve zehir - zıkkım cıgaram.

Nesil
    2005
    Yer
    ev

Quote Originally Posted by hurmet
    Hem ülke puanı açısındanda acayip ihtiyacımız var çünkü şu anda Yunanistan bizi geçti ve önümüzde. Eğer tekrar yerimizi alamazsak yani ilk dünya sınıflamasında ilk 15'e giremezsek seneye ŞL'ye tek takımla katılacağız.

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul Takım:G.Saray

en inanıyorumki Fener Kievi yener.Ama elermi işte ondan emin değilim.Ama yener.

valla gol yemeden gol bulsun problem olmaz

Nesil
    2005
    Yer
    ev

Abi 3-0 çok zor yaaaa
    oradakinden çok farklı bir takım olacak Fener karşısında bu sefer gerçek Kiev olacak kapanan açılmayan
    bencede yanar ama yemeden 3 fark yaratmak epey zor

3-0 değil 2-0 yetiyor

Nesil
    2005
    Yer
    BALIKESİR

fener 2 golü atar ama kaç yer onu bilemem inşallah yemez ama kiev kontraya çok güzel çıkan bir takım

Nesil
    2006
    Yer
    Hakkari

Quote Originally Posted by dnz498
    Abi 3-0 çok zor yaaaa
    oradakinden çok farklı bir takım olacak Fener karşısında bu sefer gerçek Kiev olacak kapanan açılmayan
    bencede yanar ama yemeden 3 fark yaratmak epey zor
    3-0 diil
    gol yemeden 2 gol atması gerek yani 2-0.Golü yedimi 4-1 yenmesi gerek(gol yemesi durumunda işler karmakarışık hale gelir)
    [SIGPIC][/SIGPIC]

Nesil
    2005
    Yer
    ev

pardon yaa ben bir an gol avntajını unutmuşum

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

İsviçre için de en az gol yiyen takım nasıl atacağız gol onlara diyorduk fakat Kadıköy'de tam 4 gol attık onlara. Alpay'ın dengesizliği olmasaydı belki Dünya Kupası'na gitmiştik ama neyse....

İlk dakikalarda gol bulabilirsek takımın üzerindeki stres azalır ve daha rahat fazla açık vermeden saldırırlar. 2 yi bulduktan sonra ise akıllı bir oyunla fark da gelebilir ama mutlaka sağokkanlı oynayıp gol atmam gerekiyor diye maçın başından şuursuzca saldırmamak gerekir. Bu arada Lugano'ya izin çıkmamış, Luciano belki oynayabilirmiş. Ama ne olursa olsun burada onları yeneceğiz. Hakem ilk maçtaki gibi olmazsa, Semih'in golünü vermiş olsa şimdi rahat bir şekilde maçı bekliyor olacaktık......
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2005
    Yer
    Istanbul/Moskova

Yine rahat maç olacak yeterki kaleye panter Rüştü geçmesin....

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

Quote Originally Posted by Laz_Asker_61
    fener 2 golü atar ama kaç yer onu bilemem inşallah yemez ama kiev kontraya çok güzel çıkan bir takım
    Özellikle Verpakovskis e dikkat işimiz luciano ya kaldıysa Ş.L ne gidemeyiz luciano cok agır kalıyor 100.yıl kadrosunda olmaması gereken biriydi fakat Aziz Başkan bu sene bizi cok büyük hayal kırıklıgına ugrattı (Zico olayı,transfer yapamaması,luciano gibi avrupada bizi rezil eden bi defansı takımda tutması v.s....)
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

fener in şu an ki bütün defansları yavaş Lugano için acil izin çıkması lazım yoksa işimiz gerçekten çok zor... ve Alex de artık avrupa da kanıtlasın kendini aşsın şu maçta kendini ve büyük futbolcuların böyle maçlarda ortaya çıkması gerektini göstersin...2-0 da zor diil ama sorun Fenerbahçe nin defansı?

fenerbahce herhangıbır takımdan gol yedıgı zaman GS gol atmış kada sewınıorum.tutamıorum kendımı.her nekadar ''way ben sewınmedım hep arkalarındayım'' dien warsa da külliyen yalan soler...tanıdıgım hiç ama hiçbir taraftar bunu solemez...ben sewınıorum ama bır yandan uzuluorumda.
    hiç sewmem adnan aybaba'yı ama gecen programında ''FB bizi rezil edio''demışti işte buna uzuluorum aslında...

Nesil
    2006
    Yer
    # 5-5

Quote Originally Posted by CaPTaiN10
    İnş. Fenerbahcemiz Kiev i eleyecek ve bu sevinen TÜRK(!!) lerin yüzünü kara cıkartacak. Gerçek TÜRKlerin ise yüzünü güldürecek
    siz kimsinizki insanların Türk olup olmadığına karar veriyorsunuz..
    kimsenin Türklüğünü sorgulamak size düşmez..

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

Quote Originally Posted by nart_susruko
    siz kimsinizki insanların Türk olup olmadığına karar veriyorsunuz..
    kimsenin Türklüğünü sorgulamak size düşmez..
    Bu kadar alındıgına göre sevinenlerdensin galiba, Bu kadar alınmana gerek yok .Ortaya dedigim sözü kimse üstüne alınmazken senin üstüne alınman biraz anormal degilmi ? Ayrıca kimsenin TÜRKlügünü sorgulamadım sorgulayamamda ben sadece sevinmeyenlere gercek TÜRK dedim geriye kalan TÜRK!lerle ilgili yorum yapmadım
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

Nesil
    2006
    Yer
    # 5-5

Bu kadar alındıgına göre sevinenlerdensin galiba, Bu kadar alınmana gerek yok .Ortaya dedigim sözü kimse üstüne alınmazken senin üstüne alınman biraz anormal degilmi ? Ayrıca kimsenin TÜRKlügünü sorgulamadım sorgulayamamda ben sadece sevinmeyenlere gercek TÜRK dedim geriye kalan TÜRK!lerle ilgili yorum yapmadım
    konu içerisindeki mesajları okuduysan fikrimi daha açık ve net bi şekilde görürsün..
    evet biraz anormalimdir hatta gerçek Türk olup olmadığım bile bazı kişilerce araştırılıyor, sonucu merakla bekliyorum..
    anlamadığım sevinmeyenlerler gerçek Türk oluyorda, o zaman sevinenler ne oluyor..

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

konu içerisindeki mesajları okuduysan fikrimi daha açık ve net bi şekilde görürsün..
    evet biraz anormalimdir hatta gerçek Türk olup olmadığım bile bazı kişilerce araştırılıyor, sonucu merakla bekliyorum..
    anlamadığım sevinmeyenlerler gerçek Türk oluyorda, o zaman sevinenler ne oluyor..
    Dikkat ettiysen sırf tartısmamak için onlarla ilgili yorum yapmadım tartısmaya gerek yok herkes vatanını sevdigi kadar TÜRKtür. daha dikkatli okursan yazdıklarımı kimsenin TÜRKlügüne laf atmadım atmamda.

İnş Fenerbahce su takımı elerde gol yedigimizde sevinenler üzülür.
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

Nesil
    2006
    Yer
    # 5-5

Dikkat ettiysen sırf tartısmamak için onlarla ilgili yorum yapmadım tartısmaya gerek yok herkes vatanını sevdigi kadar TÜRKtür. daha dikkatli okursan yazdıklarımı kimsenin TÜRKlügüne laf atmadım atmamda.

İnş Fenerbahce su takımı elerde gol yedigimizde sevinenler üzülür.
    soruma cevap alamadım ya neyse..

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

soruma cevap alamadım ya neyse..
    Dedimki tartısmamak için onlarla ilgili yorum yapmıyorum ama özel mesaj dan msn adresini yazarsan ordan yazarım olurmu
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

Nesil
    2006
    Yer
    # 5-5

Dedimki tartısmamak için onlarla ilgili yorum yapmıyorum ama özel mesaj dan msn adresini yazarsan ordan yazarım olurmu
    varsa onlar içinde bi yorumun özele ne gerek var direkt buraya yaz, onlarında bilmeye hakkı var gerçek Türk olup olmadıklarını..
    mesela benim içime kurt düştü şimdi gerçek Türk müyüm değil miyim diye..

Sayfa 4 / 7 İlkİlk ... 23456 ... SonSon

Mesaj Yetkileri