1 ile 28 arası toplam 28 sonuç

Konu: Beşiktaş İncelemesi | FM 14

Hybrid View

Quote Originally Posted by matias delgado View Post
    Acaba benim oyunda mı sıkıntı var yoksa genelde mi oyle bilmiyorum ancak transferleri dediginiz rakamların cok cok altında gerceklestirdim hatta bedavaya almısın bile diyebilirsiniz tabe biraz ugrastırdı ancak dogru tatikleri yaptıgınızda bunlar gerceklesebiliyor...belki benim gibi bu hatayı cozebilen yapan vardır...transfer resmini asagıya yukleyecegim...

hocam bi denesene bakalım tam sürümde oluyor mu bu iş

Nesil
    2006
    Yer
    konya

Quote Originally Posted by Ayberk Tuncer View Post
    hocam bi denesene bakalım tam sürümde oluyor mu bu iş
    valla daah aral gameden cd gelmedi ondan tam sürüme gecemedim ancak en son beta yamasında olmamıstı ama zaten o yamada genel bi transfer hatası vardı bırakın oyuncu almayı oyuncu bile satamıyoduk...

Quote Originally Posted by matias delgado View Post
    valla daah aral gameden cd gelmedi ondan tam sürüme gecemedim ancak en son beta yamasında olmamıstı ama zaten o yamada genel bi transfer hatası vardı bırakın oyuncu almayı oyuncu bile satamıyoduk...

belirli bir seviyeye kadar indirilebiliyor. oyuncunun ve menajerinin talepleri de indirilebiliyor. ilk pazarlığımda 500 bin imza parası isteyen menajer 3. pazarlıkta 215 bine kadar düştü. 10 milyon bonservse anlaştığım kulüp 6 buçuğa kadar düştü. ama daha fazla inmediler.

Mesaj Yetkileri