Sayfa 19 / 94 İlkİlk ... 917181920212969 ... SonSon
541 ile 570 arası toplam 2805 sonuç

Konu: Football Manager 2014 | 14.3.1

Quote Originally Posted by berksus View Post
    Cdkeystore üzerinden oyunu alan var mı
    Cdkeystore ilk defa duydum doğrusu

Vay arkadaş ya oyunu aral'dan aldım ne 14.1.3 e yükseldi ne dark skini aktif edebildim ne çekiyoruz ya hala beta kullanıyoruz. ? Ne zaman gelecek bu oyun eve? Sesimizi duyan var mı?

Arkadaşlar bir sorum olacak, oyunu steam üzerinden aldım ve bir kaç gündür oynuyorum.Bu akşam oyunu açtığımda bir güncelleme yaptı, bu güncelleme kayıtlı oyunu etkilermi ?

bi sorum olacak takımlarımı 4-2-3-1 oynatıyorum defansı önde oynatsamd da geriye yaslandırsam da sürekli yardımcım defans ile orta saha arasında kopukluk var uyarısında bulunuyor varmı çözümü olan ?

Nesil
    2006

Quote Originally Posted by BLAZİN1903 View Post
    Bizde daha full sürüme geçemedik yokmu nasıl geçicemizi bilen ne gerekiyor full sürüme geçmek için ?
    Eğer oyunu D&R ve Aral Game'den aldıysanız cd kutusu gelmeden geçemeyeceksiniz. Diğer firmalar tam oyuna geçmeniz için size ikinci bir şifre yolluyorlar.

Nesil
    2008
    Yer
    Balıkesir

Ben ikinci şifreyi kullanmadım. Beta yazısı da kalktı. 2. şifreyi nerede kullanmak lazım ?
    Football is simple,but Football Manager is not

Quote Originally Posted by Universal View Post
    Eğer oyunu D&R ve Aral Game'den aldıysanız cd kutusu gelmeden geçemeyeceksiniz. Diğer firmalar tam oyuna geçmeniz için size ikinci bir şifre yolluyorlar.
    Başımıza gelene bak ya seneye tercih etmem aral falan. kutu ne zaman gelecek bakalım.

Quote Originally Posted by kapalicarsi View Post
    bi sorum olacak takımlarımı 4-2-3-1 oynatıyorum defansı önde oynatsamd da geriye yaslandırsam da sürekli yardımcım defans ile orta saha arasında kopukluk var uyarısında bulunuyor varmı çözümü olan ?
    4-2-3-1 taktiğini Galatasaray ile denedim ama çok pozisyon veriyordum.Daha sonra ortasahanın ortasında oynayan Selçuk ve Melo'yu DMC mevkisine çektim, atak yönünde pek fazla bişey kaybetmedim ama savunma olarak belirgin bir gelişme oldu, daha az pozisyon vermeye başladım.

Bence MC mevkisinde oynayan elemanlar DMC de de oynayabiliyor ise bu yolu bir dene derim.

Quote Originally Posted by dogus4621 View Post
    4-2-3-1 taktiğini Galatasaray ile denedim ama çok pozisyon veriyordum.Daha sonra ortasahanın ortasında oynayan Selçuk ve Melo'yu DMC mevkisine çektim, atak yönünde pek fazla bişey kaybetmedim ama savunma olarak belirgin bir gelişme oldu, daha az pozisyon vermeye başladım.

Bence MC mevkisinde oynayan elemanlar DMC de de oynayabiliyor ise bu yolu bir dene derim.
    Real Sociedad ı aldım çok zor onu yapmam o tarz adam yok kadromda

Nesil
    2006

Quote Originally Posted by thegt26ts View Post
    Başımıza gelene bak ya seneye tercih etmem aral falan. kutu ne zaman gelecek bakalım.
    Digital olarak satın alındığı zaman kodlar anında yollanıyor o yüzden sıkıntı olmuyor; ama kutulu alanlar sadece beta kodlar veriliyor. Diğer kodlar kutu ile geliyor; eğer önceden antlaşma yok ise. D&R sitesinden baktım onlar oyunu ARAL'dan alıyorlar ve kargoya vermişler. İstanbul içi ise bir gün içinde ulaşıyor. Eğer yarın öğlene kadar ulaşmazsa Pazartesi günü kesin gelir.

playstore'un bize vermiş olduğu 2.kodu beta bitince kullanacağız sanırsam.
    haftasonu beta'nın kullanımı bitecek deniliyor. görecez bakalım.

Nesil
    2007
    Yer
    Kırıkkale

Quote Originally Posted by Matteo Ferrari View Post
    playstore'un bize vermiş olduğu 2.kodu beta bitince kullanacağız sanırsam.
    haftasonu beta'nın kullanımı bitecek deniliyor. görecez bakalım.
    diyelim ki öyle bi şey var. Ben kodu bi arkadaşa verdim onun pcde denedik hiç bi işe yaramadı. Betada kaldı oyun. Şimdi dediğin gibiyse ne olacak yani? Korkuttun beni
    turksportal...

Nesil
    2008
    Yer
    Şanlıurfa

Bu son guncellemeden sonra kayitli oyunumuza devam edebilcekmiyiz. Ya da yeni kariyer acmak dahami iyi olur.

takım taktiğe uyum sağlıyamıyor çok hazırlık maçı vs yapmama rağmen bu nasıl çözülür.

Nesil
    2003
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by aliCHaN_FM View Post
    Bu son guncellemeden sonra kayitli oyunumuza devam edebilcekmiyiz. Ya da yeni kariyer acmak dahami iyi olur.
    Kayitli oyuna devam etmekte bir problem yok.

Zaten muazzam degisiklikler de gelmedi update ile, oyuna yansimasi da pek belirgin olmadi zannimca.

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by bluepaw View Post
    takım taktiğe uyum sağlıyamıyor çok hazırlık maçı vs yapmama rağmen bu nasıl çözülür.
    Genel antremanda taktik çalıştır takıma.

Quote Originally Posted by wolfson View Post
    diyelim ki öyle bi şey var. Ben kodu bi arkadaşa verdim onun pcde denedik hiç bi işe yaramadı. Betada kaldı oyun. Şimdi dediğin gibiyse ne olacak yani? Korkuttun beni
    kardeşim kullanmayacaksak neden verdiler bize 2. kodu ?
    bence dediğim gibi beta'nın süresi bitince diğer keyi isteyecek steam.

Nesil
    2007
    Yer
    Kırıkkale

Quote Originally Posted by Matteo Ferrari View Post
    kardeşim kullanmayacaksak neden verdiler bize 2. kodu ?
    bence dediğim gibi beta'nın süresi bitince diğer keyi isteyecek steam.
    tamam da bizden sonra (31 ekimde öncesi aynı zamanda) alanlara tek key verildi. Amaaan işler amma karışık
    turksportal...

Nesil
    2006
    Yer
    Bitlis

Arkadaşlar beta ve beta keylerin süresi 4 kasımda bitecek ve muhtemelen yeni key isteyecek steam. Olay bundan ibaret. Playstore yanlışlıkla onlarca kişiye 2 key dağıtacak kadar enayi değildir.

Nesil
    2006
    Yer
    Denizli - Köln

sizlere 160 mb güncelleme gelirken bana 2 mb geldi evet sanalsaray dan alanlar olarak ağzımız iyice yandı. teamwiever ile bağlanıcaz artık fm ye ))

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul

Beta çıktığı akşam Playstore'a onca laf edilmişti ama adamlar işini 10 numara yaptılar valla. Alt tarafı bikaç saat gecikmeli yollandı keyler o kadar.

Nesil
    2006
    Yer
    Denizli - Köln

Quote Originally Posted by Lord Black View Post
    Beta çıktığı akşam Playstore'a onca laf edilmişti ama adamlar işini 10 numara yaptılar valla. Alt tarafı bikaç saat gecikmeli yollandı keyler o kadar.
    valla almanyada olmasam 20 lira için bu sanalsaray ı seçmezdim, paypal ile almak çok iyi olmuştu, almanyada yasak steam üzerinden fm satışı. ama bu son alışım oldu sanalsaray dan. fm den de soğudum, tamam anlıyorum orjinal satma hevesindeler, ama öyleyse bu tür satıcılara neden key satışı yaptırıyorlar ya da neden tek şifre satıyorlar? bir de sürekli gelen güncellemeler ile de belki korsan karşısına geçmek istiyorlar ama oyuncu ya da ülkeler için gelen güncellemelerle oynadığımız oyunu da çoğu zaman baştan almak zorunda kalıyoruz. vs vs işler... :/

Quote Originally Posted by Lord Black View Post
    Genel antremanda taktik çalıştır takıma.
    olmuyor eskiden oluyordu fenerbahçe psg ile yaptığımda man city ile olmuyor. betadayken böyle bir sıkıntı yoktu bir hata mı var yoksa anlamadım.

Nesil
    2011
    Yer
    Sakarya[54]

Açıkcası bende antreman olduğunu düşünüyorum en iyi yolun.

Ne kadar hazırlık maçı yaparsan yap bir yararını göremiyorum ben. Her kariyerimde 2 maç falan yapıyorum sonrasında taktiksel olarak zaten hazır oluyor takım sorun olmuyor.

Fossa dei Leoni / AC Milan
    Leoni armati, stiam marciando,
    Siam la Fossa dei leoni, dei leon leon leon,
    Milan Milan Milan...
    Kaka Leite
    22 / 8 / 10
    The Amazing Spider-Man - I'm Peter Parker
    http://futboldasondurum.blogspot.com.tr/
    TAKİP ET!

Nesil
    2007
    Yer
    Manisa

Hazırlık maçlarında amatör takımlarla oynat takımı ama 1-2 tane değil fazla maç yaptır fikstür yoğun olsun birde taktikleri normal antrenmandan değil Maç hazırlığından sadece taktikler yap %50 ye getir bu şekilde yapıyorum ben sezon başlayınca 1 2 hafta geçiyor tamamen oturuyor.
    malatyAdana!

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

maç antremanını fulle takım taktiğe alışmadan önce maö esnasında çok taktiksel değişiklik yapma

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

bende oyunu araldan aldım ve dun kargoya verdiler bugun elime ulaştı... henüz yüklemedim akşama artık...

Quote Originally Posted by serwan View Post
    taktik yaparken ilk işim onu ayarlamak oluyor zaten ama adam ısrarla ileri yolluyor
    dağıtımı seçilen defans adamı kaleciye yanaşmayınca, ileri vurmak zorunda kalıyor kaleci. bug olduğu yetkililerce de kabul edilmişti ama onca güncellemeye rağmen hala bir ilerleme kaydedilmemiş olması düşündürücü. taktiğimin temel felsefesini geriden kısa pasla çıkma üzerine kurduğum için bug düzelene kadar oynamama kararı aldım.

Nesil
    2013
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by berksus View Post
    Cdkeystore üzerinden oyunu alan var mı
    DH'de o GG dükkanından alanlar var. Sanalsaray keyleri patladı malum. Ben de "cdkeystore" dan almayı düşünüyorum hafta içinde.

Nesil
    2003
    Yer
    İstanbul

Fm 13'u oynamadim, 12'den direkt 14'e gectim, o yuzden bir konuda yardimci olursaniz sevinirim;

Rakip takim menejerleriyle ilgili yorum yapma secenegini bir turlu bulamiyorum. Daha once takim ekranindayken sag ustte cikardi, onceki veyahut sonraki mactaki rakiple ilgili konusabilirdik. Simdi nerden yapiyoruz bunu?

Tesekkurler.

Hic kimse kullanmiyor galiba bu ozelligi :S
    Last edited by amorti : 02.Kasım.2013 at 17:15

Sayfa 19 / 94 İlkİlk ... 917181920212969 ... SonSon

Mesaj Yetkileri