Önemli olan gol atmak, golü atıyorsan nasıl olduğunun önemi yok. İlk yarı beklentilerin altında bir Fenerbahçe vardı ama ikinci yarı baskıyı arttıran bir ara topla oynama oranını yüzde 80'e çıkaran bir Fenerbahçe vardı. Maçı bırakmamak önemlidir ki bunu üçüncü defa yapıyoruz ve gerçekten son dakika gollerinin keyfi diğer gollerden daha fazla.

Ersun Yanal'ın takımları düşüşe geçer tezinin Fenerbahçe'de geçerli olacağına da katılmıyorum. Daha bu takımın fizik gücünü arttıracağını ve daha iyi duruma geleceğini düşünüyorum. O dönemlerde de Ersun Yanal'a sorulduğunda, sürekli zirvede yer almayı kaldıracak oyuncu grubu olmadığını bir yerden sonra o psikolojiyle ve dar kadrolarla sıkıntı yaşandığını söylemişti. Şimdi Fenerbahçe'de zirvede olduğunda baskı altında değil daha çok motive ile çalışacak oyuncu grubu var.

Bu maç da gösterdi ki mücadeleyi bırakan bir Fenerbahçe yok artık ve her an her dakika oyunu değiştirebilir diye rakipler üzerinde de etki yapacak bir takım var.