1 ile 30 arası toplam 2805 sonuç

Konu: Football Manager 2014 | 14.3.1

Hybrid View

Nesil
    2006
    Yer
    Bitlis

Quote Originally Posted by mertayasava View Post
    Oyunu playstore'dan aldım ve elimde 2 tane key mevcut,betayı da sıkıntısız şekilde oynadım ama oyun çıktığından beri güncelleme yapmıyor,betada kaldı oyun.Ne yaptıysam olmadı,o kadar para verip alıyoruz oyunu ama oyun betada kalıyor,bu sorun sadece ben de değil bir çok kişide mevcut.Şu an Polonya'dayım,bu yüzden mi acaba diyeceğim ama SI forumlarına baktığımda dünyanın her yerinden insanların aynı sorunla karşılaştığını görüyorum.

Betayı aktif ettiğim kodu giriyorum zaten var diyor,diğer kodu giriyorum bu hatayla karşılaşıyorum.

Hocam türkiye proxysi kullanarak aktive etmeyi deneyin. Ya da türkiye'de yaşayan güvendiğiniz birine kodu verin girip aktive etsin. Sonra çıkış yapın siz oradan devam edin.

Nesil
    2006
    Yer
    İnegöl

Quote Originally Posted by 5267 View Post
    Şu anda nerede oturuyorsunuz ? Ülke hatası veriyor anladığım kadarıyla.
    Şu an Polonya'dayım,hadi ben Türkiye'deyken aldım Polonya'ya geldim ondan sorun yaşıyorum ama SI forumlarında dünyanın bilimum yerinde bu sorunu yaşayan var,niye böyle anlayamadım.

Quote Originally Posted by serwan View Post
    Hocam türkiye proxysi kullanarak aktive etmeyi deneyin. Ya da türkiye'de yaşayan güvendiğiniz birine kodu verin girip aktive etsin. Sonra çıkış yapın siz oradan devam edin.
    Tamam hocam alternatifler listesine yazıyorum bunu teşekkürler.

Mesaj Yetkileri