Hacı abi ntvspor ss'sinde kayserispor 1-0 yenilmesine. Rağmen turu geçti nedirBursayızz bizzzz kendine gel şampiyon
![]()
Hacı abi ntvspor ss'sinde kayserispor 1-0 yenilmesine. Rağmen turu geçti nedirBursayızz bizzzz kendine gel şampiyon
![]()
Bak hiç,iplemiyor![]()
Ben Norwich'ten korkuyorum açıkçası , ters gelebilir aman dikkat hocam![]()
Evimizde kaybetmişiz..![]()
Maçlar iyide nedir bu iki takımda Fener'e kaybetmiş![]()
Kötü yönetilen bir maç sonrasında hakemlere dair sorulan soruya verdiği cevap;
" O sizin sorununuz. Ben yabancıyım ve bir gün gideceğim. Hakemler sizin, ne yapacağınızı siz düşünün! "
Jose Mourinho
Sakatlıklar kötü olmuş. Yenilgi neysede ikiside iyi oyuncuydu :/
" O sizin sorununuz. Ben yabancıyım ve bir gün gideceğim. Hakemler sizin, ne yapacağınızı siz düşünün! "
Jose Mourinho
Ezici bir üstünlük ile kazanmışız![]()
Jose Mourinho
Abi biri beni öldürsün Musa Şoww cümlesini Mousa Sow diyerek okudumveya en iyisi cama yaklaşıp kendimi atmak olacak
![]()
Jose Mourinho
Toparlanıyoruz![]()
trabzonda çökmüş bu sene avrupa yok galiba bize :sigara:
Sakatlıklar çok kötü olmuş abi.
Takım revire dönmüş![]()
norwich bari formsuz olsada gruplardan rahat rahat çıksak![]()
Trabzonspor bizden çok daha iyi umarım daha iyi olur![]()
Sakatlıklardan daha çok defans canımı sıkıyor
Alternatifi var sakatlıklar sıkıntı değil sorunlar başka
Norwich deli gibi top oynuyor zaten EPL'de kariyer yaparkende en çok bu takıma takılıyordum
<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<< <<<<<<<<<<<<<<<<
Spoiler: 7.Hafta
Muhammet'ten sağlam yemişsin hocam. :sigara:
Oooo Antep hiç olmamış hocam![]()
Defansın içinden dışından geçti
Kesinlikle kabullenilecek bir skor değil
<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<< <<<<<<<<<<<<<<<
Yaklaşık 5 saattir Beta'da oluşturduğum full sürümle bozulan taktiği onarmaya çalışıyorum ama takımın bu kadar çökmesinin tek nedeninin taktik olmadığı kesin tespit ettiğim genel hatalarım ve şanssızlıklarım şunlar
1. Sakatlıklar ( Serdar Aziz'in sezona sakat başlayıcı en büyük handikapımız oldu ayrıca Cenk Tosun'da uzun süreli sakat olarak geldi )
2. Büyük bir maceraya kalkışarak takımı komple yerli yaptık ve çoğu daha potansiyelinde olmayan yerlileri banko oyunda tuttuk
3. Elimizden Belluschi ve geçen senenin gol kralı Pinto'yu çıkardık , yerlerine Mehmet Ekici ve Enes'i monte ettik en büyük hatayı burada yaptık özellikle Enes'e çok fazla yüklendik.
4. Geçen sene sabunmanın bel kemiği Renato Civelli'yi de haliyle sattık ama yerli o düzeyde bir oyuncu bulamadım tam o sıralarada da Serdar Aziz'inde sakatlığı ile stoper kısmımızda çöktü
ilk satırda belirttiğim gibi taktik ile epey uğraşdım şuan için fena değil takım toparlanana kadarda gençlere pek şans vermeyeceğiz son olarakda takımı ilerisi için bomba gibi hazırlıyorum bu takım çok büyük başarılara imza atacak inş
Muhammet napmış bea acil toparlanmalıyız.