az alkmaar istersen o da ii kadrosu ama bi çok oyuncu ayrılmak istiyo. yine en iisini sen bilin
az alkmaar istersen o da ii kadrosu ama bi çok oyuncu ayrılmak istiyo. yine en iisini sen bilin
önce ligler ve sınırlamalar diye bi bölüm war ordan emin ol serbestmi yabancı hakkı.
sonra eger secersen hollandayı ajax'ı al
sonra paf takımı dikkatle bi incele iki üç tane yıldız olabilecek oyuncu war orda..
sonra kadrondaki gencleri elinde tut onlar mutlaka patlama yapabilecek yıldızlardır yaşı 26 üstünde olan adamları sat ve tecrübeli adam istiyosan brezilyadan edmundo, interden recoba veron vb. adamları kadrona dahil et sonrada bildigimz geclerden takviyeler yap kerlon fln![]()
bencede ajax
ajaxı al ryan babel var maduro var sneijder var 3 üde genç ve ileride çok iyi olurlar
Bence PSV Eindhoven ı al
türkiye almanya ing italya liglerinde oynuyorum.1nci sezondan sonra sıkıcı gelmeye başlıyo. başka önerebileceğiniz bi lig var mı?
hamburg yada bursa 2.ligde
norveç liginden aç istediğin takımı al hiç sıkılmazsın![]()
totthenham derim başka bişi demem kadro çok genç bide vanden borre yi alırsan tamam kardeş![]()
etimesgut sekerspor
sampdoria hamburg charlto ve tabii fenerbahce
werder bremen süper sarıyoç..
sorulmaya bile gerenk yok tabi eskişehirspor(es-es)
Fenerbahce
Forever
Ya al 6. lig ingiliz takımı oyna çıktıkça zevk veriri çıktıkça güç katar....
sizi bilmem ama beni oyunda en cok heyecanlandıran sey,,takıma yeni kattıgım transferlerin resmi maclarda gösterdikleri performanstır... bu yüzden genelde saglam bi kadroya sahip olmayan ama bütce bakımından iyi durumda olan ve genc yıldız olabilme potansiyeli tasıyan oyuncuları alabilecek kadar popüler olan takımlar daha cok zevk veriyor düsüncesindeyim...örnegin portsmouth, lille, trabzonspor bunlar aklıma gelenler...bütcesi saglam orta sınıf takımları calıstıran arkadaslar bir kac isim yazarsa seceneklerin artar düsüncesindeyim...
siena![]()
cevabım newcastle olur cok iyi kadrosu var aslında yalnız para sorunu olabilir...
kimse bütçeye aldanmasın çünkü kimse gelmiyoOriginally Posted by paradoxmann
(
fiorentina yada ondan maddi durumu biraaz daa iyi villareal ydaa norwich ydaaaa palermo hem avrupadada oynuo gayet ii kadrosu da var
monco çok iyi takım 6.03 versiyonunda vieride gelmiş
bence sen auxerre'i al...fransa liginde harikalar yaratırsın..altyapısıda saglıklı.....avrupada basarı icinde bi 2 yıl lazım...yetenekli opyuncular cıkıcaktır..onlarla baya is yaparsın...![]()
Evet haklı bence o takımın alt yapısı iyi gibi...
irlanda ligini oynayan var mı acaba cork city yeni oyun açarsam bu irlanda ligi olcak..
Ya ben yeni bir oyuna başlayacağım ve bir anadolu kulübü almak istiyorum.Bıktım Galatasaray'ı seçmektenHangi takımı seçeceğim konusunda önerileriniz varsa sevinirim...
Kardeş Vestel Manisa yı alabilirsin
Kardeş anadolu takımlarında eğer BarceloGS update varsa;antalya ve bursa'yı,eğer o yama yoksa manisa veya trabzonu alabilirsin...
Daha önce ki Turkuaz adLı kuLLanıcı iLe aynı oLduğu tespit ediLdiğinden uzakLaştırıLmıştır.
westel manisa
Burada çok iyi takımlar var!
http://forum.turksportal.net/vb/showthread.php?t=12939
Kardeş adam türk takımı istiyor...Orada genelde yabancılar var...
Daha önce ki Turkuaz adLı kuLLanıcı iLe aynı oLduğu tespit ediLdiğinden uzakLaştırıLmıştır.
ben kücük takim olsun die erzurumspor u aldim.