1 ile 19 arası toplam 19 sonuç

Konu: Hugo Almeida

Hybrid View

Nesil
    2006
    Yer
    Ankara

sayın perpetua oyunu 98 den beri oynarım açıkcası beşiktaşlıyımdırda hatta en beşiktaşlısından dahada ben oyunun sağlıklı ve gerçeği daha iyi yansıtabileceği için formamı çıkarark yorumumu yaptım örnek: bir futbolcu sakatlanır 1 yılı geçkin süre oynayamaz, bir futbolcu 3-6 maç oynar bu her 3-6 maçtan sonra ya beli ya bilmem neresi ağrır sakatlık yaşar diğer 1+ maç oynayamaz bu durumda sizce hangisi sakatlığa daha yatkındır ?

Nesil
    2003

Quote Originally Posted by mustangshelby View Post
    sayın perpetua oyunu 98 den beri oynarım açıkcası beşiktaşlıyımdırda hatta en beşiktaşlısından dahada ben oyunun sağlıklı ve gerçeği daha iyi yansıtabileceği için formamı çıkarark yorumumu yaptım örnek: bir futbolcu sakatlanır 1 yılı geçkin süre oynayamaz, bir futbolcu 3-6 maç oynar bu her 3-6 maçtan sonra ya beli ya bilmem neresi ağrır sakatlık yaşar diğer 1+ maç oynayamaz bu durumda sizce hangisi sakatlığa daha yatkındır ?
    Oyunu 98'den beri oynuyor olabilirsin.

Ama acaba hic editor ile sakatlik yatkinliklari ve dogal zindelikleri farkli degerlerde oyuncular yaratip, bu oyuncularin her sezon ortalama kac sakatlik yasadigini, bu sakatliklarin ortalama ne kadar sure oynamamalarina neden oldugunu test ettin mi?

Yani sakatlik yaktinligi 12 ve dogal zindeligi 8 olan bir oyuncunun bir sezonda ortalama kac defa sakatlanacagini ve sakatlik yuzunden ne kadar sure kaybedecegini biliyormusun ki yukseltilmeli diyorsun?

Ben bu analizleri yaptigim icin yanlis dusunuyorsun diyorum. Besiktasli olman veya olmaman onemli degil. Almeida bu ozellikleriyle sezonda ortalama 1.5 ay civarinda sakatlik yasayacak durumda. Mac oynama sayisina ve oyun temposuna gore fazlasi da olabilir, azi da. Bu da Almeida'yi oldukca iyi yansitiyor.

Mesaj Yetkileri