Sayfa 2 / 2 İlkİlk 12
31 ile 57 arası toplam 57 sonuç

Konu: ES ES l Kırmızı'nın Siyah'a Olan Aşkı!

Nesil
    2010
    Yer
    Trabzon

Teşekkür ederim arkadaşlar. İyi bir kariyer olması için elimden geleni yapıyorum.

Fikstür

Biraz(cık) kendimi kaptırma sonucu epey bi maç gitmişim ve ligi bitirmişim. Hürriyet 4 veya 5 ay sakatlandı ve onun sonucunda " Regista " görevine Kaan Ayhan ve Veysel Sarı ( değişmeli ) geldi. Hal böyle olunca istediğimiz pas trafiğini yapamadık ve bazı maçlarda beklenmedik beraberlik ve yenilgiler aldık. Sonuçta genel olarak epey iyiydik ve ligi iyi yerde bitirdiğimiz için mutluyum.

Puan Durumu

Oyuncu Verileri

Ödüller

Takım İstatistikleri

Yeni Sözleşme

Fair Play

Yeni Sponsorlar

Ara Transfer Döneminde takıma katılanlar

Yeni Bütçemiz

Birazcık az bu yüzden oyuncu satarak yeni bütçe yapmamız lazım
    Kötü yönetilen bir maç sonrasında hakemlere dair sorulan soruya verdiği cevap;
    " O sizin sorununuz. Ben yabancıyım ve bir gün gideceğim. Hakemler sizin, ne yapacağınızı siz düşünün! "
    Jose Mourinho

Nesil
    2012

İyi kar etmiş takım Selim bide hacı 2 puanla ŞL kaçmış ama 10 numara sezon geçmiş tebrikler

Nesil
    2013
    Yer
    İstanbul

Çok güzel bir sezon geride kalmış bence tebrikler

Nesil
    2012
    Yer
    Kastamonu

Çok iyi bir sezon geçirmişsin Avrupa'da neler yapacağız bakalım

Nesil
    2010
    Yer
    Trabzon

Quote Originally Posted by 19karabulut07 View Post
    İyi kar etmiş takım Selim bide hacı 2 puanla ŞL kaçmış ama 10 numara sezon geçmiş tebrikler
    Aynen ama sağlık olsun. Hürriyet sakatlanınca epey puan kaybettik. Bu yüzden 3.lüğüde son maçta kurtardık

Quote Originally Posted by Krios View Post
    Çok güzel bir sezon geride kalmış bence tebrikler
    Eyvallah

Quote Originally Posted by Burak Akmanoğlu View Post
    Çok iyi bir sezon geçirmişsin Avrupa'da neler yapacağız bakalım
    İnşallah başarılı oluruz.

Takımın kilit oyuncularını iyi fiyatlara sattım. Yerlerine daha iyi ve ucuza maliyet olan oyuncular alarak maaş bütçesini birazcık rahatlattım. Transferde kazandığımız para 17 milyon £ ve bunun 12 milyon £ gelen transferlere harcadık. Yepyeni bir takım kurarak hedeflerimizi yine üst sıralara koyduk. Umarım takım uyum sorunu yaşamazda iyi bir futbol sergileriz.
    " O sizin sorununuz. Ben yabancıyım ve bir gün gideceğim. Hakemler sizin, ne yapacağınızı siz düşünün! "
    Jose Mourinho

Nesil
    2013
    Yer
    Samsun

Seneye müthiş olacak gerçekten bu sene içinde Congratulations

Nesil
    2013
    Yer
    Bolu

Selim dün steamdende konustuk çok iyi sezon geçirdin doğru transferlerle yardırırsın

Ligi cok iyi yerde bitirmissin, liderin sadece 6 puan gerisinde kalmissin. Seneye daha da iyi olursun, guzel de kar etmissin.

Nesil
    2010
    Yer
    Trabzon

Quote Originally Posted by davidalaba27 View Post
    Seneye müthiş olacak gerçekten bu sene içinde Congratulations
    Quote Originally Posted by Laz61g View Post
    Selim dün steamdende konustuk çok iyi sezon geçirdin doğru transferlerle yardırırsın
    Quote Originally Posted by Ronaldinho 10 View Post
    Ligi cok iyi yerde bitirmissin, liderin sadece 6 puan gerisinde kalmissin. Seneye daha da iyi olursun, guzel de kar etmissin.
    Yorumlar için teşekkür ederim. Yıldız oyuncumuzu aldım fakat bu sene cidden fazla para harcadık. Bu kadar para harcamak bizi zorlamamış olsada maaşları hesaba katmadık. Neyse bu yıl transfersiz geçirirsek tamamdır
    Jose Mourinho

Nesil
    2010
    Yer
    Trabzon

Hazırlık Maçları

4-5-1 taktiğimi değiştirdim ve değişik taktikler denedim. Bu yüzden rengarek bir fikstür oldu

Transferler

Bu sene takımı komple yeniledik. Veysel ile Angelo'nun gitmesi bizi baya etkiledi. Kiralık oynayan oyuncuların gidişiyle gelen parayı transfere yatırdık. İnşallah bu kadar transferin karşılığını alırız.

Personel Transferleri

Personellerim epey kötüydü bende para varken hepsini yenileyim dedim.

1. Hafta

2. Hafta

3. Hafta

ilk 2 haftada aldığım yenilgilerden sonra taktiğimi 4-4-2 olarak değiştirdim. Karabük karşısında iyi verim aldım. Böyle giderse yeni taktiğim 4-4-2 olacak.

1. Maç

2. Maç

Grubumuz

Jose Mourinho

Nesil
    2012
    Yer
    Kastamonu

Lige ne kadar kötü başlasakda Avrupa'ya çok iyi başlamışız grubumuz dişimize göre İnter ile çıkabiliriz.

Nesil
    2010
    Yer
    Trabzon

Lige ne kadar kötü başlasakda Avrupa'ya çok iyi başlamışız grubumuz dişimize göre İnter ile çıkabiliriz.
    Transferdeki yıldızları görmedin mi bea
    Jose Mourinho

Nesil
    2012
    Yer
    Kastamonu

Quote Originally Posted by MakiLee View Post
    Transferdeki yıldızları görmedin mi bea
    Çaktırma :sigara: mesaja yazmayı unutmuşum transferler şahane Didac Vila vb adamlar çok ucuza gelmiş gerçekten.

Nesil
    2010
    Yer
    Trabzon

Çaktırma :sigara: mesaja yazmayı unutmuşum transferler şahane Didac Vila vb adamlar çok ucuza gelmiş gerçekten.
    Simone Pepe'yi getirmişiz daha ne yapayım bu tarafa
    Jose Mourinho

Nesil
    2013
    Yer
    İstanbul

Avrupa'ya güzel başlamışız transferlerden Serdar,Orhan,Cenk ve Sezer'i çok beğendim genç ve potansiyelli bir takım kurmuşsun bence en iyisini yapmışsın

Nesil
    2012
    Yer
    Kastamonu

Quote Originally Posted by MakiLee View Post
    Simone Pepe'yi getirmişiz daha ne yapayım bu tarafa
    Ben sevmiyom o herifi ya

Nesil
    2010
    Yer
    Trabzon

Ben sevmiyom o herifi ya
    İş yapıyor ya bi regen aldım onu devre arası göstericem fenaaa Real Madrid'in elinden kaptım
    Jose Mourinho

sakary Ali Misafir

Önemli Türk oyuncuları ucuza almak iyi olmuş. Sezon başındaki sıkıntıyı da atlatmış gözüküyoruz. Gelecek güzel olacak gibi.

Nesil
    2010
    Yer
    Denizli

Miko bu mali fair play raporu hangi tarihte geliyor ? Haziran mı temmuz mu ? Kiralık gönderdiğim oyuncular gelirse maaş bütçesi uçar fair play falan kalmaz haziranda de la

Nesil
    2012

Quote Originally Posted by Juan Diaz View Post
    Miko bu mali fair play raporu hangi tarihte geliyor ? Haziran mı temmuz mu ? Kiralık gönderdiğim oyuncular gelirse maaş bütçesi uçar fair play falan kalmaz haziranda de la
    Sezon bittikden 10-15 gün sonra falan geliyor

<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<< <<<<<<<<<

Selim Leverkusen deli para bırakmış , Kemal iyi olmuş ama Transferler çok başarılı değil bu yıl inş. yanıltırsın

Nesil
    2010
    Yer
    Denizli

Bu haber çok iyi oldu Halil hocam zira tüm oyuncuları kiralık yolladık mayışları ile transfer yaptık ama fair play aklımda soru işaretiydi

Nesil
    2010
    Yer
    Trabzon

Quote Originally Posted by sakary Ali View Post
    Önemli Türk oyuncuları ucuza almak iyi olmuş. Sezon başındaki sıkıntıyı da atlatmış gözüküyoruz. Gelecek güzel olacak gibi.
    Sıkıntı halen devam ediyor. Takım uyumu tam olarak sağlanmış değil. Eğer takım uyumunu sağlarsam tamamdır

<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<< <<<<<<<<<

Selim Leverkusen deli para bırakmış , Kemal iyi olmuş ama Transferler çok başarılı değil bu yıl inş. yanıltırsın
    Transferler iyi değil biliyorum fakat şuan bize gelenler bunlar. Şuanlık hepsinden istediğim verimi alıyorum. Özellikle Pepe beni epey bi yanılttı
    Jose Mourinho

Nesil
    2012

Quote Originally Posted by Juan Diaz View Post
    Bu haber çok iyi oldu Halil hocam zira tüm oyuncuları kiralık yolladık mayışları ile transfer yaptık ama fair play aklımda soru işaretiydi
    Valla geçen sezon TS bizim kariyerde 400 -500 K ile o tabloya takılmadı

Nesil
    2013
    Yer
    Samsun

Takım komple değişime gitmiş ilk 2 haftayı takma başarılar

Nesil
    2013
    Yer
    Ankara

Takımda değişiklikten sonra alışma dönemi olmus 2 hafta boyunca alışmışlardır.Şimdi kopma başlasın, anadolu takımlarına bayılırım benimde kayseri kariyerim var benimde olmadık yenilgiler aldığım oluyor yani ilk 2 hafta olabilir.Avrupa'da v.p yi yenmen mükemmel olmus moraller tavan olmustur.

Avrupa'ya guzel baslamissin, gruptan 2. olarak cikabilirsin bence

Nesil
    2013
    Yer
    İstanbul

Simone Pepe müthiş transfer,gidenler iyi para bırakmış

Sayfa 2 / 2 İlkİlk 12

Mesaj Yetkileri