Sayfa 390 / 447 İlkİlk ... 290340380388389390391392400440 ... SonSon
11,671 ile 11,700 arası toplam 13405 sonuç

Konu: Fenerbahçe Sohbet Alanı

Nesil
    2006

Quote Originally Posted by zeck17 View Post
    Bence en büyük sorun bu başkanlık makamı kullanılıyor ve sporla siyaset ayrılamıyor bu ülkede

Atatürk fotoğrafı da her statta olmalı bence olmaması kötü

Şike konusunda farklı düşünüyoruz saygı duyarım

Son olarak Aziz Yıldırım hakkında olumsuz karar çıkarsa Ali Koç'un başkan olmasına ailesinin izin vereceğine inanmıyorum
    Ali Koç'un gönlünde orası yatıyor. Bana göre yedekte bekliyor gibi tabii zaman ne gösterir belli olmaz.

Nesil
    2010
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by zeck17 View Post
    Tamam Maa 2yüzlülük yaptığı açıklamalarından belli

Ve fenerbahçe o dönem denilenler yapılsa en azından ceza almış olacaktı yani hatasını kabullenmiş olacaktı bir nevi adı temizlenecekti hala o olaylar gündemde olmayacaktı şu anda juvenin milanın yaptıkları konuşulmuyorsa bundan dolayıdır

Ülker konusunu da araştıracağım
    Neden anlamak istemiyorsunuz hala ? O denilenleri neden yapsın Fenerbahçe ? Suçsuz biri neden ben suçluyum az ceza verin der ki hiç ceza almaması gerekirken. Ortada bi hata yok ki kabullenilsin.
    Mayıslar sizin olsun biz Nisan'da şampiyonuz

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Yazıklar olsun Fenerbahçe divan kuruluna. Bu kadar kişilere bağımlılarmış demek ki. Kulübü düşünüp, güvenilen ismi bu tür olaylara karışmamış bir aday çıkarıp seçemediler. Hepsi Aziz Yıldırım'ın maşasıymış. Kulübü zerre düşünen yok. Herkes birilerinin piyonu ve intikam peşinde koşuyorlar. Bu saatten sonra normal olayları konuşmayız. Avrupa kupalarına daha hasret kalırız. Ligde rakiplerin şampiyonluklarını izleriz.

Önceki bir seçiminde 3 yıl üst üste şampiyon olacağız dedi, üst üste 2. kez Gs'nin şampiyonluğunu gördük. Bu senede olurlarsa üçleriz. Her sene ŞL'ne katılan bir takım sözü verdi 4-5 senedir gruplarda yokuz. Yazıklar olsun böyle işe.

Nesil
    2001
    Yer
    İstanbul

Recep Tayyip Erdoğan açık açık tehdit etti Fenerbahçe'yi televizyondan. FENERBANK ve AVM projesini engelleyeceğini söyledi.

Hâlâ şike davası gerçek zannedin siz.
    TURKSPORTAL Interactive - FM Türkiye

Cengiz Haskan
    Fenerbahçe Araştırmacısı

Nesil
    2006

Quote Originally Posted by ABOOO View Post
    Recep Tayyip Erdoğan açık açık tehdit etti Fenerbahçe'yi televizyondan. FENERBANK ve AVM projesini engelleyeceğini söyledi.

Okumak lazım.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Evet 500 M Euro borcun varken nasıl banka açıyorsun gibi saçma sapan şeyler zırvaladı. Sonuçta Tayyip Erdoğan, mantıklı bir şey söyleyemez.

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Valla Türkiye Cumhuriyeti hükümdarı demişse doğrudur. Kimse karşı duramaz bu sözler üzerine. AY bence bu vaatlerden vazgeçsin. AVM falan hükümdarımız hiç sevmez böyle şeyleri. Bence liman, yat, gemicik üzerine bir proje yürütseydi destek olunabilirdi. Hükümdarımız ve şehzademizin hobileri arasında o konular...

Nesil
    2009
    Yer
    Antalya

Quote Originally Posted by Redrum View Post
    Evet 500 M Euro borcun varken nasıl banka açıyorsun gibi saçma sapan şeyler zırvaladı. Sonuçta Tayyip Erdoğan, mantıklı bir şey söyleyemez.
    Yapabiliyorsa yapar onu ilgilendirmez borcu.Ayrıca Ali Agaoglu yada baska zengin biri burayı alıp bunu yapacagız derken hiç zoruna gitmiyor basbakanın ama Aziz Yıldırım böyle böyle projelerimiz var diyince çok zoruna gitmis.Yalaka olmak gerekiyor basbakanın aferinini almak icin.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Aziz Yıldırım yapabilir, Fenerbahçe Spor Kulübü yapamaz. Başbakan'ın dediği bu.

Nesil
    2001
    Yer
    İstanbul

Hayır, böyle bir zorunluluk yok. Geçen yıl son kanun değişikliğine kadar A.Ş. olabilmek için ortak gerekiyordu. Yani bireysel şirket kurmak mümkün değildi.

Bankaları holdingler yönetir, kişiler değil. Fenerbahçe Spor Kulübü isterse banka kurabilir, teknik olarak hiç bir engel yok. Nakit gereksinimler borç alınarak da elde edilebilir. Körükörüne eleştirmekten vazgeçin. Bugün bana, yarın sana. Görmemek için bilerek gözünü kapatmak ancak tamamen göremiyor isen hiç bir şey farkettirmez.

Cengiz Haskan
    Fenerbahçe Araştırmacısı

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Aziz Yıldırım bir anonim şirket açsın yapsın. Fenerbahçe Spor Kulübü A.Ş. Bu kadar borç içinde kanunen banka açabiliyorsa, kimse sonradan bu banka yüzünden mağdur olmayacaksa (daha doğrusu batan banka için asıl devlete mali külfet olmayacaksa) bir Tayyip Erdoğan kararnamesi ile bunu engelleyemez zaten. Siyaset yapmak için bahane arıyorsunuz.

Nesil
    2001
    Yer
    İstanbul

Aziz Yıldırım bir anonim şirket açsın yapsın. Fenerbahçe Spor Kulübü A.Ş. Bu kadar borç içinde kanunen banka açabiliyorsa, kimse sonradan bu banka yüzünden mağdur olmayacaksa (daha doğrusu batan banka için asıl devlete mali külfet olmayacaksa) bir Tayyip Erdoğan kararnamesi ile bunu engelleyemez zaten. Siyaset yapmak için bahane arıyorsunuz.
    Şirket kurarken hazırlamam gereken anaparayı hangi kredi ile alacağımın hesabını kimse soramaz. Fenerbahçe'yi kötülemek için bahane arıyorsunuz.

Daha fazla üstelememenizi tavsiye ederim. Çünkü gittikçe batıyorsunuz.

Cengiz Haskan
    Fenerbahçe Araştırmacısı

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Ben de diyorum ki, Fenerbahçe A. Ş. 500 M borcu varken, uygulamada 2009 2010larda Bddk tarafından gerekli sermaye olarak 400-500 M TL belirlenmişken ekstradan bu parayı elinde bulundurabiliyorsa yapsın zaten. Ortada bir engel yok. Tayyip Erdoğan engelliyor cümlesi siyasettir. Tayyip Erdoğan engellemiyor cümlesi Fenerbahçe'yi kötülemek değildir. Size yeni ve temiz başkanınızla başarılar diliyorum.

Nesil
    2001
    Yer
    İstanbul

Ben de diyorum ki, Fenerbahçe A. Ş. 500 M borcu varken, uygulamada 2009 2010larda Bddk tarafından gerekli sermaye olarak 400-500 M TL belirlenmişken ekstradan bu parayı elinde bulundurabiliyorsa yapsın zaten. Ortada bir engel yok. Tayyip Erdoğan engelliyor cümlesi siyasettir. Tayyip Erdoğan engellemiyor cümlesi Fenerbahçe'yi kötülemek değildir. Size yeni ve temiz başkanınızla başarılar diliyorum.
    Hâlâ kendinizi haklı çıkarmaya çalışıyorsunuz. Kendi ağzınız ile söylediniz, engel yokken RTE bu konuda Fenerbahçe banka kuramaz, AVM yapamaz diyemez ama dedi. Salt çoğunluğa sahip oldukları için 1 gecede kanunları değiştirebilirler, daha önce yaptılar da zaten. Siyaset spora bulaşmışken siyaset yapıyorsunuz diyemezsiniz.

Cengiz Haskan
    Fenerbahçe Araştırmacısı

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Bir kulübün bankasının olmasının dünyada örneği var mı? Ayrıca RTE'nin açıklaması tehditten çok "hayırdır ne oluyor" demek gibi geldi bana. Onun klasik üslubu. Bununla birlikte ben bu vaatlerin unutulacağını düşünüyorum daha önce de Aziz Yıldırım'ın çeşitli iddialı söylemleri olmuştu hiçbirisi gerçekleşmedi.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Hâlâ kendinizi haklı çıkarmaya çalışıyorsunuz. Kendi ağzınız ile söylediniz, engel yokken RTE bu konuda Fenerbahçe banka kuramaz, AVM yapamaz diyemez ama dedi. Salt çoğunluğa sahip oldukları için 1 gecede kanunları değiştirebilirler, daha önce yaptılar da zaten. Siyaset spora bulaşmışken siyaset yapıyorsunuz diyemezsiniz.
    O bir gecede değişen kanun Fenerbahçe küme düşmesin, Aziz Yıldırım hak mahrumiyeti almasın diye olan mıydı? Neyi kastettiğini anlamadım da, madem konumuz spor ve Fenerbahçe. Bu arada okumayanlar için o Fenerbahçe düşmanının açıklaması:

Erdoğan, Yıldırım’ın Fenerbahçe Kongresi'nde
    yeniedn dile getirdiği ‘Fenerbank’ projesinin
    gerçekçi olmadığını dile getirerek, “Kulüplerin
    şirketleşmesine sıcak bakmıyorum. Beş yüz
    milyon dolar borcun var, banka kuracaksın.
    Bunun için izin verecek kurumlar belli. Ayrıca sanki Çevre Bakanı elindeymiş, her izin elindeymiş
    gibi söz veriyor. ‘Şuraya şunu yapacağım, AVM
    yapacağım’ demek doğru değil.” şeklinde
    konuştu. Futbolcuların aldığı rakamlara da tepki
    gösteren Erdoğan, “Rakamlar çok uçuk. Basına
    yansıyan paralar var ama kayıtlarda bu yok. Bu terazi bu kadar sıkleti çekmez.” dedi.

Nesil
    2010
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by SAİT71 View Post
    Yazıklar olsun Fenerbahçe divan kuruluna. Bu kadar kişilere bağımlılarmış demek ki. Kulübü düşünüp, güvenilen ismi bu tür olaylara karışmamış bir aday çıkarıp seçemediler. Hepsi Aziz Yıldırım'ın maşasıymış. Kulübü zerre düşünen yok. Herkes birilerinin piyonu ve intikam peşinde koşuyorlar. Bu saatten sonra normal olayları konuşmayız. Avrupa kupalarına daha hasret kalırız. Ligde rakiplerin şampiyonluklarını izleriz.

Önceki bir seçiminde 3 yıl üst üste şampiyon olacağız dedi, üst üste 2. kez Gs'nin şampiyonluğunu gördük. Bu senede olurlarsa üçleriz.
    Her sene ŞL'ne katılan bir takım sözü verdi 4-5 senedir gruplarda yokuz. Yazıklar olsun böyle işe.
    Geneline katılıyorum da kalın yaptığım yere katılamıcam. İlk sene trabzona tek kale tabirininin abartı olmadan oynanan bir karşılaşma sonucu son maçta kaçan şampiyonluk 2. sene şampiyon olan bir Fenerbahçe ve ardından mağlum süreç. Yani o dediğini yapabilirdi, engellendi.
    Mayıslar sizin olsun biz Nisan'da şampiyonuz

Nesil
    2003
    Yer
    Antalya

Kulüplerin ürünlerini sattığı kendi mağazalarının olmasının da bir zamanlar dünyada örneği yoktu. Böyle düşünerek geri çekilinse şimdi ne olurdu kulüplerin hali acaba? Kulüp banka kuramaz deniyor da, Fenerbahçe Sportif AŞ var. Gerekli adımları attıktan, banka kurmak için gereklilikleri yerine getirdikten sonra gayet rahat kurar bankayı. Tabi normal demokrasinin işlediği bir ülkede olur bu, demokrasi adı altında baskıcı, ben ne dersem o olur zihniyetindeki bir yönetimde önüne taş konur. Ayrıca sayın Başbakan'ın şimdi aklına gelmiş sanırım ama yıllarca Aziz Yıldırım uyardı devleti vergi mevzusunda.
    daha 19 yaşında, düşlerinde özgür dünya...

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Yok abi ben olamazdan ziyade var mı, varsa nasıl oluyor pratikte diye merak ettiğim için sordum.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul & İzmir

Bu takımın ne kadar borcu olursa olsun geliri de var. Hem denetlersin usule uygun değilse onay vermezsin. Bu kullanılan uslüp niye? Sanki çevre bakanı elindeymiş gibi diyor, AVM yapacağım demek için bakanın elinde mi olması gerekiyor, İnsanlar planlarını, projelerini anlatırken yapacağım, edeceğim diyemezler mi ?

Fenerbank'ın kurulması için dünyada örneği olması gerekmiyor. Söz verdiği projeler:

- 1 milyon üye (Şekip Mosturoğlu en önemli projemiz bu, hukuki çalışmalar devam ediyor dedi dün)
    - Büyük bir projem var dediği proje Fenerbank projesiymiş, ona başbakan hayır dedi.

- Fenerbahçe Üniversitesi (İzinler alındı, kurulacak)

- Bir de dün söylediği AVM meselesi var. O da veto yedi.

Yapacağım diyerek taraftarı kandırdığı bir proje yok yani. hepsi gündemde.
    Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.

Nesil
    2003
    Yer
    Antalya

Kulüp olarak yoktur sanırım Burak. Bu tarz şeyler bizim ülkemizde olur. Ama şirket olarak bakıyoruz. Maalesef.

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

aykut kocaman dun gelmemis beyaz tv muhabiri oyle diyor

Nesil
    2013
    Yer
    09

Redrum gayet güzel özetlemiş zaten, destekliyorum, siyaset yapmanın gereği yok.

Gene birsürü vaadlerle ve tek yapabildiği şey olan hitabıyla Fenerbahçelileri kandırdı. Hala nasıl inanabiliyor ve destekleyebiliyorsunuz bu adamı şaşıyorum renktaşlar. Bu adam Fenerbahçeyi 5 yıl ileri götürdüyse 10 yıl geriye sürükledi sırf kendi menfaatleri için, bu adamın başta olması beni harap ediyor. Fenerbahçe tarihi böyle rezil bir başkan bir daha göremez.

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Quote Originally Posted by alexdeozil View Post
    Redrum gayet güzel özetlemiş zaten, destekliyorum, siyaset yapmanın gereği yok.

Gene birsürü vaadlerle ve tek yapabildiği şey olan hitabıyla Fenerbahçelileri kandırdı. Hala nasıl inanabiliyor ve destekleyebiliyorsunuz bu adamı şaşıyorum renktaşlar. Bu adam Fenerbahçeyi 5 yıl ileri götürdüyse 10 yıl geriye sürükledi sırf kendi menfaatleri için, bu adamın başta olması beni harap ediyor. Fenerbahçe tarihi böyle rezil bir başkan bir daha göremez.
    olay adamı desteklemek değilki maa geleceğine aziz gelsin gelen gideni aratmasın

Nesil
    2007

Aziz Yıldırım yine vaatlerle kandırmış milleti anlaşılan.

Vaat ver, yapamazsa suçlu başkası zaten. 15 yıl oldu galiba; Aziz Yıldırım dışında herkes suçlu. Kulüpten ihraçlar, ben yaptım oldular, şikeler vs. vs. Neyse banane ya. Aziz Yıldırım'ın tekrar seçilmesine sevindim zaten(hoş bana göre seçilmeme gibi bir ihtimali yoktu, seçimden önce de belirtmiştim); umarım uzun süre de devam eder

Nesil
    2006

Arkadaşlar bu ülkede Türk bankası kalmadı. Sadece CHPnin elinde bulunan İş Bankası ve çoğu hissedarı yabancı olan Akbank, Yapı Kredi ve Garanti var. Kısaca kendi öz kaynağı Türk sermayesi olan banka sadece iki devlet bankası ile İş Bankası. Bu ülkede banka açmak için sadece kanunda yazanlar yetmiyor.

Kanuna bakıldığında sicili tertemiz olan yöneticiler ve elinde belli miktarda nakit parası olsan bir kurum gerekli. Bu iki olanak olduğu sürece banka açmak çok kolay. Ama sadece bu ikisi yetmiyor.

Kaldı ki Fenerbahçe Bankası açmak demek ucu belli olmayan bir ekonomik güç olmak demek Fenerbahçe için. Bana göre bu bir iki yılın fikri değil; 10-15 yıl boyunca sürecek bir düşünce akımıdır.

Bununla birlikte bu sandık sadece iki adayın değil, Fenerbahçe Kongresinin hangi siyasal yapıya sahip olduğunu göstermiştir. Bu nedenle Fenerbahçe daha çok şuanki iktidarın yanında olmayan kişilerin desteklediği bir kongreye sahiptir.

Bir diğer bakış açısıda Fenerbahçe Kongresi şikeye inanmıyor. Aziz Yıldırım 6 ay sonra futboldan men edilse bile onla birlikte yürürüz diyor. Eğer katılım 13bin düzeyinde olsa idi daha da yüksek oy oranı alacaktı Aziz Yıldırım.

Ben Aziz Yıldırım'ın ceza alacağını düşünüyorum bu nedenle kısa süre içinde bir kongre daha olacak. Bakalım o sürece kadar Aziz Yıldırım bu takımı her kulvarda şampiyon yapıp bırakacaktır.

Son söz olarak Fenerbahçe 3 Temmuz'da kendi düşüncesi ile tertemiz olduğunu sandıkta belli etmiştir. İçde bir şüphe yoktur.

Nesil
    2003
    Yer
    Antalya

Başbakana dert olmuş seçimi Yıldırım'ın kazanması. Arka arkaya Fenerbahçe ile ilgili demeçler veriyor. Bu da aklıma okul çıkışı dayak yemiş çocuğun "abime söylersem" demesini getiriyor nedense. Yıldırım'ın vaatleri, yerine getirip getirememesi neden ilgilendiriyor Başbakanı? "Göreceğiz, yapabilecek mi" diyor. Yaparsa sana ne, yapamazsa sana ne? Hesap sorması gereken merci sen misin?

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Kedi uzanamadığı ciğere mundar dermiş.

Otel işletmek zannediyor bazıları klüp yönetmeyi 5 yıldızlı falan filan. Sportif başarı bilmem ne artık Fenerbahçe camiasının beklediği şeyler değil. Klübü ele geçirmek istenmesi 3 Temmuz süreci ile apaçık ortaya çıktı. Cumhuriyet çocukları göreve devam ediyor ve bu birilerinin çokta hoşuna gitmiyor, olay bu kadar basit.

Fenerbank projesi gerçekleşirse bence bu ülkede spor klüpleri tarafından yapılmış en büyük proje olur. Hemen araklanıp GSbank da yapılmalıdır.

Düşünsene banka senin. Herkes gelire gidere bakıyor ama banka demek kara para aklamak demek, banka demek kredi notu demek. Zaten çok öyle sıkı bir denetim yok yapan herseyi yapıyor bir de bankası olursa klüplerin ooooof ooof ne çakallar konmaya çalışır o klüplere.

Para çoğu zaman başarıyı da yanında getiriyor o yuzden klüp baskanlarımız asrın yolsuzlugunu da yapsa tuttugumuz klüp "şampiyon" olmuşsa kimse sorgulamaz. Biz 5 para etmez taraftarlarız yabancılarla karşılaştırıldığımızda.

Mesela Roma klubü başkanı Romabank açacagım dese Roma taraftarı "1 dk kardeş sen ne yapacaksın bankayı yarın obur gun Roma da bankayla beraber batmasın şu işi güzelce anlat bakalım bize" der mutlaka.

Kimse yanlış anlamasın Fb özelinde söylemiyorum kesinlikle. Zaten Fb o işi gerçekleştirsin hemen Gs de atlar.
    Bu ülke futbolunda kazan da nasıl olduğu önemli değil mantalitesi oldugu sürece de sadece günlük ve domestik başarılarla birbirimizi idare ederiz. Çünkü Avrupa'ya açıldıgımızda UEFA "hoooop kardeş 1 dk dur orada çıkar bakalım gelir gider tablonu nereden akıyor bu paralar" diyor. Herşeyi çatır çatır kılıfına uydurman gerekiyor. Bir sonraki aşamadan bahsediyorum burada.

Neyse sözün özü Aziz Yıldırım bu ülke futbolunun gunah keçisi ilan edildikçe güzel günler çok uzakta.
    Çünkü A.Y. Türk futbolunun yüzlerce sorunundan sadece biri, hepsi değil.

Nesil
    2008
    Yer
    İzmir

Devre arası Emenike muhakkak satılmalı. Yerine top tutabilen iyi duvar olabilen klasik santrafor lazım. Bunun dışında Erkan Zengin ve Atıf Şeşu takıma kazandırılmalı. Oyun sıkıştığında driblingleri zayıf 3 forvet ile olmuyor. Efektif kanat şart.

Mesaj Yetkileri