Originally Posted by Eguet kıbrıs ligi görünce heycanlanmıstım KKTC ligini senelerdir oynamak istiyorum onunda yapılsa şl oynasa süper olur ama oynamasa da güzel bi kariyer olabilir yapabilecek olanlara duyrulur Geçen sene yaptım bu sene de yapıyorum
Originally Posted by senderson Geçen sene yaptım bu sene de yapıyorum Takip etmediğim için bilgim yok acaba nasıl takip ediyorsun yada bilgileri nereden buluyorsun?
Originally Posted by xwerswoodx Takip etmediğim için bilgim yok acaba nasıl takip ediyorsun yada bilgileri nereden buluyorsun? Maçları canlı olarak takip edebiliyorum ara sıra, ayrıca orada takip eden arkadaşlarım var, gazetelerdeki yorumlar var
Originally Posted by senderson Maçları canlı olarak takip edebiliyorum ara sıra, ayrıca orada takip eden arkadaşlarım var, gazetelerdeki yorumlar var Canlı olarak izleyebiliyor musun ki sanırım BRT çekiyor sizin orada Yayın kanalı değişmediyse tabi
Originally Posted by xwerswoodx Canlı olarak izleyebiliyor musun ki sanırım BRT çekiyor sizin orada Yayın kanalı değişmediyse tabi Değişti abi KKTC Akdeniz TV oldu Tepede çanak çok biri çekiyor Çekmese de çektirirdim
Forum Rules