Quote Originally Posted by orhuncet View Post
Barlı sisteme alışmıştık takım ayarları genişlik vs. Ama direktifler güzel olmuş yani ben beğendim barlı sistemde olsaydı dahada iyi olurdu şimdi bende anlayamıyorum acaba nasıl oyun oynuyor takım dediğim şekil mi nasıl kaybediyoruz hata nerde anlayamıyorum çünkü eskiden takım ayarını değiştirirdim taktiksel bir takım şeyler yapılırdı takım belkide iyiye giderdi ama şimdi anlamak pek mümkün değil ..
Meselede bu madem herşeyi direktiflerle yaptırıcan barlı sistemi kaldırıyosun bari seviyeleri gösteren bir bölüm olsun millet yağtığı değişiklikler neler nereye etki ediyor görsün..şimdi bişiler yapıyoruz ama tam olarak anlayarak yaptığımı hiç sanmıyorum çoğu şey havada kalıyor..mesela gecen yıl hücum oynarken kontra tikini işaretlediğimde tüm takım ani kotnralara kalkıyordu çoda verim alıyordum bu seride o yok..ya da herhangi bir oyuncuyu pivot seçip ortaları pasları vs ona aktarabiliyorduk bu seride o da yok velhasıl kelam yenilik yapalım derken berbat etmekle kalmayıp menejerlerin elini kolunu bağlayıp creatifliklerini düşürmüşler herkes kendince bişeyler üretiyordu..yine bir örnek verecek olursam geçen serilerde komple forvet oynarken rakip stoperlerin boyu yada fiziksel özellikleri forvetimden kötüyse hemen pivot santrafor olarak onu seçerdim beklere ortayı ona açmasını söylerdim ama bu seride komple forvet olarak ayarladıysan tmam dha dönüşü yok..elinizde pivot olarak kullanmak istediğiniz bi adam varsa ve bunun dribbling özelliği yüksekse direktiflerden çalım dene diyemiyorsunuz niye pivot adam çalım mı atarmış diyor yeni sistem..açık ve net bu fiyasko olmuş diğer kötü olan şey ise artık yeniden barlı sisteme dönüş yapmazlar