Melo fiziksel olarak çok yorgun gözüktü gözüme. Aynı şekilde Eboue'de öyle. Sahada yoktular adeta. Hele Eboue o kadar kötü oynadı ki. Ne doğru düzgün savunma yaptı ne de hücum. Sahanın en kötüsüydü. Bruma'da oynamaya oynamaya futbolu unutmuş herhalde. Ne bir tek pas, ne bir çalım, ne baska bir sey. Kafası maçta değildi o açık. Burak, Drogba ve Selçuk form tuttu iyice bu iyi bir sey fakat takımın geri kalanı vasat oynuyor. Chedjou'da cok zorlandı cok kez kademe hatası yaptı. Fransanın en iyi stoperi falan değil bu adam bildiğin kazıklanmısız bence.

Ceyhun değişikliği çok iyiydi. Oyunu ele geçirdik fakat Semih çıkıp Umut girince herşey dağıldı. O kadar gereksiz ve sacmasapan bir degisiklikti ki, orada Bruma'nın yerine girseydi Umut herşey daha farklı olabilirdi. Bruma bir çok top ezdi, o kadar yavaş oynadı ki içim bayıldı benim..

Zaten Kopenhag'ı evinde yenecegimiz beklentisini yaratan medyaya anlam verememistim. Adamlar içerde gayet iyi oynuyorlar.