Anket Sonuçlarını Görüntüle: Maç Sonucu Ne Olur ?

Voters
14. You may not vote on this poll
  • Kopenhag Kazanır

5 35.71%
  • Berabere Biter

2 14.29%
  • Galatasaray Kazanır

7 50.00%
1 ile 30 arası toplam 87 sonuç

Konu: Kopenhag - Galatasaray | Şampiyonlar Ligi B Grubu

Hybrid View

Arkadaşlar yanlış anlaşılmak istemiyorum kimseye bir kastım yok fakat, Burak Yılmaz'a "kral" diyen zihniyetin Hakan Şükür'e ve daha nicelerine büyük bir haksızlık yaptığını düşünüyorum. Burak Yılmaz bir maçta 20 pozisyona girip 1ini gole çevirebilen bir adam. Bunda da Drogba ve Selçuk gibi futbolcuların payı var. Şunu açık diyorum ki Lazio büyük bir felaketten kurtuldu.

Nesil
    2007
    Yer
    Afyonkarahisar

Hayatımda Galatasaray'ın şampiyonlar ligi maçlarında 5-0'lık Chelse ve 6-1'lik Madrid maçları da dahil hiç bu kadar kötü oynadığını görmedim.Bu NTVspor'daki kendini spor yorumcusu sanan Metin ve Bülent farklı maça falan mı bakmış ? Baya bildiğin kaplumbağa hızıyla atağa çıkan ve hiç yorulmayan ama buna rağmen 90 dakika boyunca hiç rakibe pres yapamayan bir Galatasaray vardı sahada! Riera rezaletti.Gitsin artık bu adam. Drogba bıkmaya başlamış yanında oynayanların onu anlayamamasından. Bu sıkıntı yaratır bize. Burak elinden geleni yaptı. Fakat Riera'dan sonra sahanın en kötüsü fizik ve zihinsel olarak daha çok yolu olan Bruma... 90 dk sahada kaldı ama asıl meziyetleri olan hız ve adam eksiltmeyi sadece 2 kere kullandı sanırım. Sağlık olsun demiyorum! Bu rezil kophenag'ı yenemiyorsak çıkmayalım! Bu takıma karşı daha seri hücuma çıkan bir takım tonla pozisyona girer.Real Madrid'i izleriz 2 hafta sonra bu sahada! Biz kapanan takımı açamayacaksak neden büyük takım deniyor bize ? Tek kelimeyle rezalet bir futbol oynadık ama mancini dahil herkes beğenmiş takımı!
    Kopan bir ipe düğüm attığınızda, ipin en sağlam yeri o düğüm olur.

Ama ipe her dokunuşunuzda canınızı acıtan yer o düğümdür...

http://www.twitch.tv/nannar_hhc

Mesaj Yetkileri