Anket Sonuçlarını Görüntüle: Maç Sonucu Ne Olur ?
- Voters
- 14. You may not vote on this poll
-
Kopenhag Kazanır
-
Berabere Biter
-
Galatasaray Kazanır
-
Galatasaray Teknik Direktörü Roberto Mancini, Kopenhag mağlubiyetini hak etmediklerini söyledi, Ceyhun'u oyuna almasının kendi tercihi olduğunu ifade etti.
"Mağlubiyeti hak etmediğimizi düşünüyorum" diyen Mancini, "Büyük bir fırsatı kaçırdık... Burada kazansaydık Juventus maçında beraberlik yeterdi ancak şimdi Juventus'u yenmek zorundayız" ifadelerini kullandı.
Ceyhun'u oyuna almasının kendi tercihi olduğunu söyleyen İtalyan teknik adam, "5 hücumcu ile oynarken savunmayı da düşünmek zorundaydık. İlk yarı ve ikinci yarı bir çok pozisyona girdik. Tek eksik goldü. Muslera'nın yokluğunda Eray çok iyi bir iş çıkardı. Sneijder bizim için vazgeçilmez bir oyuncu. Yine de tekrarlıyorum, bırakın mağlubiyeti galibiyeti hak ettik. Ama bizim öncellikle gol yeme sorununu çözmemiz gerekiyor. Soyunma odasında oyuncularımı tebrik ettim. İyi mücadele ettiler artık Juventus maçını düşünmeliyiz" diye sözlerini bitirdi.
Maç zaten olmuş 1-0 neyin savunmasını düşüneceksin be güzel hocam.Ayrıca Real maçını hiçe saymış sanki maç başlamadan yenilecekmişiz gibi yakışmamış.
Mesaj Yetkileri