Quote Originally Posted by Juan Diaz View Post
Eldeki yüksek maaşlı oyuncuları gönderip maaşlarından transfer bütçesi oluşturdum bu sezon ama önümüzdeki sezon yönetim emvcut maaş bütçesini değerlendireceği için bu yıla nazaran epey düşük maaş bütçesi verecek çünkü maaş bütçesiyle hem transfer hem gelelerin maaşını ayarldım sen düşün ne kadar düştüğünü velhasıl kiralıklar dönünce epey açık olacak maaşta bakalım nereye gider sonumuz (: Ayrıca ben bıraktım oyunu yeni update gelene kadar oynamıyorum zaten güncelleyemiyorumda devre arasına geldim ve kestim güncelleme bekliyorum aptal saptal hataları bi nebze düzeltsinler yoksabu haliyle oynanmıyor
Oyunda bug olabiliyor örneğin sabri sarıoğlu elazığ maçında 2 tane füzeyle gol attı bana Güncellemeden sonra dahada zevk alırız inş
Quote Originally Posted by azaptar View Post
Kardeş sen takımını bizden iyi biliyorsun, oyun zaten senin için zor şu anda yeterince.Şampiyonun kaç puan gerisinde tamamladın ligi baksana, sen rhata rahat şampiyon ol oyun zevk vermemeye başlasın o zaman her türlü yolla kafana göre renk gelsin oyuna
Hocam alınmassan birşey söyleyecem inşallah yanlıs anlamassın beni sana samimi konusuyorum o kadar oyuncu satıp transfer olarak 2 adam aldım biri ciro hemen yolladım o kadar kötüydü diğeride ozan tufan takımdan 17.5 milyonluk adam sattım sen bana diyorsunki aradaki puan farkına bak birazcık benim açımdan bakın abdülkadir aykut ikilisi 83 kondisyonla oynadığı maçlar oldu.Türkiye kupasını gs bjk fb alayını yenerek aldım bence bana birazcık haksızlık ediyorsunuz yorumunuzuda merak ediyorum sizi kırdıysam özür dilerim
Quote Originally Posted by omersal View Post
Ah be demirspor 3.lük iyi yine yaa , Bursa da türkleşeyim derken Avrupa'yı unutmuş
Türkiye kupamızda var Demirspor içinse transfer yapmadı çıktığı kadroyla durdu.Bence yanlıs bir hareketti ama yazık oldu ne diyeyim
Quote Originally Posted by Lesandro Parleo View Post
Çağrı Hocam helal olsun , hem ligi 3. bitirdin hem de Türkiye Kupası'nı aldın..

Ama şu Fener'in cezasını keşke en başta hesaba katsaydınız boşu boşuna ŞL'ye gidiyoruz diye heyecan yaptık
Bende son dakikaya kadar ona inanıyodum bende heyecan yaptım acayip hatta ciddi ciddi dans falan ettim evde apachi stayla Bu arada teşekkür ederim en dipteykende destek verdin o kadar
Quote Originally Posted by Ronaldinho 10 View Post
Harika bir yerde bitirmissin sezonu Mali durumu da toparlamissin.. Tebrikler
Teşekkür ederim
Lesandroya dedim sakın sizde yanlıs anlamayın ilk günden beri destekleyen herkese çok teşekkür ederim