Oyunda bug olabiliyor örneğin sabri sarıoğlu elazığ maçında 2 tane füzeyle gol attı banaGüncellemeden sonra dahada zevk alırız inş
Hocam alınmassan birşey söyleyecem inşallah yanlıs anlamassın beni sana samimi konusuyorum o kadar oyuncu satıp transfer olarak 2 adam aldım biri ciro hemen yolladım o kadar kötüydü diğeride ozan tufan takımdan 17.5 milyonluk adam sattım sen bana diyorsunki aradaki puan farkına bak birazcık benim açımdan bakın abdülkadir aykut ikilisi 83 kondisyonla oynadığı maçlar oldu.Türkiye kupasını gs bjk fb alayını yenerek aldım bence bana birazcık haksızlık ediyorsunuz yorumunuzuda merak ediyorum sizi kırdıysam özür dilerim
Türkiye kupamızda varDemirspor içinse transfer yapmadı çıktığı kadroyla durdu.Bence yanlıs bir hareketti ama yazık oldu ne diyeyim
Bende son dakikaya kadar ona inanıyodum bende heyecan yaptım acayip hatta ciddi ciddi dans falan ettim evde apachi staylaBu arada teşekkür ederim en dipteykende destek verdin o kadar
Teşekkür ederim
Lesandroya dedim sakın sizde yanlıs anlamayın ilk günden beri destekleyen herkese çok teşekkür ederim

Güncellemeden sonra dahada zevk alırız inş
3.lük iyi yine yaa , Bursa da türkleşeyim derken Avrupa'yı unutmuş
Demirspor içinse transfer yapmadı çıktığı kadroyla durdu.Bence yanlıs bir hareketti ama yazık oldu ne diyeyim