-
Fenerbank projesi gerçekleşirse bence bu ülkede spor klüpleri tarafından yapılmış en büyük proje olur. Hemen araklanıp GSbank da yapılmalıdır.
Düşünsene banka senin. Herkes gelire gidere bakıyor ama banka demek kara para aklamak demek, banka demek kredi notu demek. Zaten çok öyle sıkı bir denetim yok yapan herseyi yapıyor bir de bankası olursa klüplerin ooooof ooof ne çakallar konmaya çalışır o klüplere.
Para çoğu zaman başarıyı da yanında getiriyor o yuzden klüp baskanlarımız asrın yolsuzlugunu da yapsa tuttugumuz klüp "şampiyon" olmuşsa kimse sorgulamaz. Biz 5 para etmez taraftarlarız yabancılarla karşılaştırıldığımızda.
Mesela Roma klubü başkanı Romabank açacagım dese Roma taraftarı "1 dk kardeş sen ne yapacaksın bankayı yarın obur gun Roma da bankayla beraber batmasın şu işi güzelce anlat bakalım bize" der mutlaka.
Kimse yanlış anlamasın Fb özelinde söylemiyorum kesinlikle. Zaten Fb o işi gerçekleştirsin hemen Gs de atlar.
Bu ülke futbolunda kazan da nasıl olduğu önemli değil mantalitesi oldugu sürece de sadece günlük ve domestik başarılarla birbirimizi idare ederiz. Çünkü Avrupa'ya açıldıgımızda UEFA "hoooop kardeş 1 dk dur orada çıkar bakalım gelir gider tablonu nereden akıyor bu paralar" diyor. Herşeyi çatır çatır kılıfına uydurman gerekiyor. Bir sonraki aşamadan bahsediyorum burada.
Neyse sözün özü Aziz Yıldırım bu ülke futbolunun gunah keçisi ilan edildikçe güzel günler çok uzakta.
Çünkü A.Y. Türk futbolunun yüzlerce sorunundan sadece biri, hepsi değil.
Mesaj Yetkileri