Uzun süre sonra mağlubiyet kötü olmuş![]()
Çıkacağız sorun yok![]()
Noluyor denilecek bi durum yok 2 günde maç yaparsan oyncularn kondisyon iner ben normalde %95 altı oyuncuları kolay kolay kadroya almam kondisyonu düşük olan oyuncular daha çabuk yoruluyor bu gerek sakatlık riskini artırıyor gerekse maçta yeterince iyi oynayamıyor..ha rotasyon yaparsan bu sefer takım birbirine yabancı olduğu için kadroya uyum sorunu oluyor velhasıl yapıalcak iş düzenli olarak 11 değilde 3-4 mevkiide lig boyunca rotasyon yapmak bu durumda tüm oyuncular birbirine alışkın oluyor 11 oyuncuyu rotasyona sürmediğin sürece sıkıntın olmuyor..yoksa bianda löp diye 11den aynı anda 5-6 oyuncuyu değiştirmek işleyen dişliye çomak sokmak oluyor kupoa maçında yedek takımı sür as takıma hiç elleme
Konu ismini maçlar doğrultusunda değiştiriyorum.
Maçlar genel olarak iyi fakat beklenmedik maçlardan değişik skorlar alıyorsun arada ufak maçlarda takımı azda olsa rotasyon yapmanı öneririm.
Kötü yönetilen bir maç sonrasında hakemlere dair sorulan soruya verdiği cevap;
" O sizin sorununuz. Ben yabancıyım ve bir gün gideceğim. Hakemler sizin, ne yapacağınızı siz düşünün! "
Jose Mourinho
Maçlar yapıldı eklenecektir.
gs napmıs ya![]()
Galatasaray küme düşecek bu gidişle![]()
Galatasaraya nolmuş ya cidden![]()
Bu sene sampiyon olmana gerek yok, ama son haftaya kadar surer yaris.. SL biletini kaparsan buyuk bir basari olur ilk senede.
ben hayal kuruyordum zaten imkansız gibi bişiy 5 sakat var kasımpaşa maçı öncesi taktik değiştirmek zorundayım çünkü biri girip taktiği değişmiş silmiş taktikleri sinirliyim ,hastayım bi garibim ya
neyse bakalım bugün maçları paylascam inşallah.
Hedefim ; Avrupa Ligi Gruplara kalmak.(2.yim) & ZTK ' da final oynamak (Yarı finaldeyim)
2.Hedefim ; Ligde Ş.L elemelere katılmak & ZTK'da final oynamak.Antreman - genç tesislerini geliştirmek.
3.Hedefim ; Ligde şampiyonluk & ZTK'yı kazanmak.
4.Hedefim ; Almanya'dan teklif gelirse hangi takım olursa olsun almanya ligi olmadı ingiltere , olmadı ispanya
GENEL GÜNCELLEME ;
Kayserisor Fiksür
<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<
Kayserispor'daki Yönetim ve Antrenörlerin Genel Durumu ve Listesi ;
<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<
Eskişehirspor'da Ertuğrul Sağlam'ın Yerine ... Getirildi.
Ve STSL'deki Lig Durumu - Oyuncu Formu - Takım Formu ;
Kayserispor'daki Yeni Transferler'in Formu ve Gençlerin Durumu ;
İspanya Ligi Durumu - İngiltere Ligi Durumu - Almanya Ligi Durumu ;
Şampiyonlar Ligi Durumu (Grup ve Elemeler) ;
Şuanki İş Durumları ;(Güvenli - Güvensiz)
Ve Milli Takım ;
Genel güncelleme bitti yorumlarınızı bekliyorum.Yeni yorumlar gelene kadar maçları paylaşmıyacağımTakipte kalın Mucuk
Şampiyonluk imkansız değil.Fenerbahçe ve Galatasaray'ın kötü performansı içinde şampiyonluğu almak lazım.