Sayfa 2 / 2 İlkİlk 12
31 ile 46 arası toplam 46 sonuç

Konu: ‘Bu bir çifte standarttır’

Nesil
    2005
    Yer
    ev

Quote Originally Posted by Laz_Asker_61
    ewet bence de neden 2 hafta sonra
    kabuk deşipte yara kanattmak milletin çok hoşuna gidiyor
    zamanında atılmayan adımlar için ahlar vahlar çekiliyor
    tabi birde iglerin yeni başlamış olması varki rakibe verdirilecek her ceza mübah oluyor bu durumda

Nesil
    2005
    Yer
    ev

ama zamanlama süper heleki şu üç derbiyi üstüste oynayacakları zamana bi saha kapatma ya da seyircisiz oynama denk getirirlerse süper olur onlar adına

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

yahu orrtada bir suç varsa cezası çekilmeli ama artık iş işten geçti. Bu saatten sonra da ceza verilmez. Bu da gösteriyor ki çifte stndart var. Aynı pankart Kadıköy'de olunca ceza veriliyor ama BJK-GS maçında olunca ceza yok.

Haberde de görüldüğü üzere üzerinden 2 hafta geçmiş ve bir ceza verilmemiş bir açıklama yapılmamış. FB yönetiminden de herhanagi bir resmi açıklama yok niye vermediniz diye. Sadece çifte standart uygulanıyor diye bir haber yapılmış.

Son olarak da Nobre'ye bakalım kaç maç ceza gelecek. 3 maç gelirse yuhh derim Api teşebbüste 3 alırken Nobre dirsek atıp 3 alırsa artık diyecek bir sözüm olmaz. Gerçi ceza almasa da olur sahadaki Nobre'yi daha çok beğeniyorum ben...
    "YÜCE ATATÜRK"

Olayı amma sapmış kardeşim ya

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

evet sapmış biz konumuza dönelim. Nobre'ye attığı dirsekten ötürü 2 maç ceza gelmiş. Demek ki az ceza almak için teşebbüste bulunmayacaksın direk vuracaksın. Ahh Appiah ahh. Keşke o kafayı vursaydın adamın burnunu kanatsaydın boşu boşuna ceza çekmezdin....
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2005
    Yer
    BALIKESİR

Quote Originally Posted by sekopej
    evet sapmış biz konumuza dönelim. Nobre'ye attığı dirsekten ötürü 2 maç ceza gelmiş. Demek ki az ceza almak için teşebbüste bulunmayacaksın direk vuracaksın. Ahh Appiah ahh. Keşke o kafayı vursaydın adamın burnunu kanatsaydın boşu boşuna ceza çekmezdin....
    tabi bu da çifte standart demi ve bu konu ile alakalı

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

değil mi? bence atılan dirseğe verilen ceza ve atılmaya çalışılan bir kafaya verilen cezayı karşılaştırınca ben öyle hissediyorum. Ama doğru pardon şuç bende böyle şeyleri gündeme getiren suçlu oluyor. Neyse özür dilerim. Nobre'nin ceza tahkim'de 1 maça düşer nasılsa haftaya oynar.Appiah'ınki de düşebilir ama bu bişeyi değiştirmez çünkü verilen ilk cezalar ortada....
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul

Ben zaten ceza gelmeyeceğini biliyordum.Neden mi?Çünkü TFF başkanı Haluk Ulusoy.Başka söze gerek yok bence.

Nesil
    2005
    Yer
    BALIKESİR

Quote Originally Posted by sekopej
    değil mi? bence atılan dirseğe verilen ceza ve atılmaya çalışılan bir kafaya verilen cezayı karşılaştırınca ben öyle hissediyorum. Ama doğru pardon şuç bende böyle şeyleri gündeme getiren suçlu oluyor. Neyse özür dilerim. Nobre'nin ceza tahkim'de 1 maça düşer nasılsa haftaya oynar.Appiah'ınki de düşebilir ama bu bişeyi değiştirmez çünkü verilen ilk cezalar ortada....
    tamamda burada tartışılan konu pankart olayı senin bahsettiğin dirsek
    he şunu da söyleyeyim nobrenin pozisyonunda eğer nobreye veriyorsan diğer oyuncuya da vereceksin ama işte çifte standart nobreye kırmızı aynısını yapan diğer oyuncuya sarı bu da çifte standarttır

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul

he şunu da söyleyeyim nobrenin pozisyonunda eğer nobreye veriyorsan diğer oyuncuya da vereceksin ama işte çifte standart nobreye kırmızı aynısını yapan diğer oyuncuya sarı bu da çifte standarttır
    Nobre de Etki-Tepki meselesi var

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul

Nobre de Etki-Tepki meselesi var

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Pankart olayı artık iyice komediye dönmüştü bu konuda. Ben de yeni konu açmak yerine buraya yazayım dedim. Ayrıca gerekiyorsa o da kırmızı görmeliydi ama en azından sarı gördü. Emre hiçbir kart görmedi. Neyse sonuçta cezalar verildi. Nobre 2 maç ceza aldı ve bu konu hakkında benim son yazacağım senin dediğin gibi pankart konusunda olsun, toplanan disiplin kurulunda bu konuyla ilgili bir ceza çıkmadı, hatta toplantıda konuşulduğunu da sanmıyorum.....
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2006
    Yer
    Göçebe

yukarılarda andriy adlı arkadaş açıklamış bende yineliyorum:TFF Başkanı "tarafsız, dürüst, adaletli" sayın Haluk Ulusoysa böyle komik olaylarda normaldir şaşırmamak gerekir
    Hani, kurşun sıksan geçmez geceden,
    Anlatamam, nasıl ıssız, nasıl karanlık... Ve zehir - zıkkım cıgaram.

Nesil
    2005
    Yer
    Çanakkale

Biz zaten şampiyon olursak ''Federasyon sağolsun!!'' olmazsak ise ''Zaten Beşiktaş 10 senede 1 kere şampiyon oluyor'' dimi?
    Son 3 senede hakemlerden en çok canı yanan takım kim?Herkes elini bir vicdanına koysun öyle yorum yapsın.
    Bekir'di sanırım Antep'li oyuncu o sarı kart gördü Nobre kırmızı,ama bu çifte standart sayılmaz zaten dimi?

Nesil
    2005
    Yer
    Ankara

Quote Originally Posted by FeYYaz1989
    Biz zaten şampiyon olursak ''Federasyon sağolsun!!'' olmazsak ise ''Zaten Beşiktaş 10 senede 1 kere şampiyon oluyor'' dimi?
    Son 3 senede hakemlerden en çok canı yanan takım kim?Herkes elini bir vicdanına koysun öyle yorum yapsın.
    Bekir'di sanırım Antep'li oyuncu o sarı kart gördü Nobre kırmızı,ama bu çifte standart sayılmaz zaten dimi?
    sadece imzamı atarım.o zaman da aynı federasyon işbaşındaydı.

Nesil
    2005
    Yer
    Republic Of Fenerbahçe

Telegolu izleyenler son zamanlarda HALUK beyin ne kadar TEMİZ olduğunu açıkça görmüştür..NEyse
    dar ağacında olsak bile son sözümüz FENERBAHÇE !

Sayfa 2 / 2 İlkİlk 12

Mesaj Yetkileri