Quote Originally Posted by perpetua View Post
Projeler benim gozumu boyamiyor acikcasi. Ulker Arena, FBTV ve Fenerium disinda bitirilmis proje saymamissin. FBTV zarar ediyor bildigim kadariyla. Fenerium'un kulube toplam getirisi 10-12 milyon TL civarinda topu topu. Ulker Arena da guzel tesis.

1 milyon uye isini 2006'dan beri soyluyor Aziz Yildirim. Hala soyluyor.

Banka, Unviversite vs. vs. Geciniz. Tabii bence.

Universite kuracagina spor yoneticisi yuksek okulu acsin. Veya sporcu okulu acsin.

Ama mutlaka birilerinin Universite kurarak iyi para kazandigini duymustur, ben de kurayim diyordur. Bana yakin bir ornek oldugu icin soyluyorum. Eger diplomasi 5 para etmeyen bir patron universitesi kuracaksa hic ugrasmasin. Yarar'dan fazla zarari olur.

Zarar derken de 2001-2011 yillari arasinda rakiplerine finansal acidan fark atip, bu farktan faydalanamamasindan bahsediyordum. Sike meselesi isin kremasi.
Üniversite hakkında çok karamsar olduğunu düşünüyorum. Üniversitenin bölümleri arasında spor yöneticiliği vs gibi bölümlerin esas alınacağını biliyorum ben. Dediğin şeyin MYO'sunu değil, Üniversitesini açıyor bir nevi.

Bunun dışında tek bir söz söyleyeceğim. Şu an ki yayın haklarının yıllık bedelinin Aziz Yıldırım ile hiç mi ilgisi yoktur? O dönemde kulüpler birliği başkanı kimdir? İhaleden önce yayın bedellerinin 400-500 Milyon Dolar arasında olacağını def'aten söyleyen kimdir? Bunlar bir yöneticilik başarısı değil midir?

Ünal Aysal GS'nin en kötü döneminde ismi geçmezken, stad yapıldıktan sonra, belirli oyuncularla anlaşıldıktan sonra kongre ile başa gelmedi mi?

Aziz Yıldırım için kendi şakşakçılarını kulübe getirdi diyorsun, Ünal Aysal'ın yoruldular deyip apar topar Albayrak ve Dürüst'ü kulüpten uzaklaştırması benzer şey değil midir? Bu ikili Ünal Aysal'ın bazı yönetim planlarına karşı olan kişiler değil miydi?

Tek bir şey dedim ama baya bir şey yazdım, kusura bakma