Quote Originally Posted by barahir View Post
Araştırma konusunda da çok şey yazdım, ancak neredeyse dediklerime karşı gösterdiğiniz şeylerin hiçbirinin beni tatmin etmemesi ve ısrarla aynı şeylerin dillendirilmesi ve hiçbir şeyin değişmemesi yüzünden pek itimadım kalmadı o konuya. Burada da aynısı oluyor. Milyon tane örnek gösteriyoruz ancak tek bir konuda diretiyosunuz. Burada başkanın CA&PA olayı değil aslında asıl konu, bu sadece konunun görünen yüzü.

Neyse ben yine de teşekkür ederim.
Itiraz ettigin seyleri kotu secmissin desek?

Saka bir yana, bir seyin yanlis olmadigini dusunuyorsam ve yazilanlar bu fikrimi degistirmeye yeterli degilse yapacak bir sey yok.

Eger yazilan bir seyi daha once dusunmediysem ve aklima yatarsa zaten bunu daha basindan kabul ederim ve is bu kadar uzamaz. Uzamasinin nedeni, benim zaten dusundugum ve suzgecten gecirdigim seyleri tekrar tekrar soyleyerek fikrimi degistirme cabasi. Bir nevi kapiya anahtar uymamasina ragmen bunu tekrar tekrar denemek.

Galatasaray'in baskani bugun Ali Durust olsa (cok tecrubeli oldugu icin ornek veriyorum toplam 10-15 yil futbol yoneticilik tecrubesi vardir), 120 civarinda bir CA'dan fazlasini vermeye elim gitmez.

Ise basladigindan beri Unal Aysal ozellikle finansal ve yonetsel acidan cok dogru hamleler yapti. Avrupa'da soz sahibi kuluplerin yoneticilerine konusma yapti. Bu adam sadece 2 yildir baskan biraz tecrube kazansin ondan sonra onu dinleriz demediler.